23

Анонимен

преди 1 година

Едно идване на извънземна зивилизация на земята може да предизвика война понеже е голяма вероятността те да са изчерпали ресурсите на своята планета и да търсят планета богата на ресурси а хората да не успеят да се договорят с тях.

22

Анонимен

преди 1 година

"До Анонимен 31. Намирисва. Някой да е казвал нещо друго ?" Нормално да Ви "намирисва" ..при хората като нямат доводи и не разбират за какво иде реч освен да кажат "намирисва" то друго няма.

21

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Тихомир Димитров е напълно неграмотен, всеки може да прочете за какво е телескопът и търсене на извънцемни в мисията му няма.

20

Анонимен

преди 1 година

Не сме сами във вселената.Напълно възможно е да са ни посещавали извънземни в човешка форма и да не сме разбрали или това да е било засекретено.

19

Анонимен

преди 1 година

Kогато бг журналист тръгне да пише за наука винаги става мазало. По добре си пишете за политика, там по няма с какво да се изложите на общия фон.

18

Анонимен

преди 1 година

"Няма такова нещо. Каквото и да направят, винаги ще се намери някое недуразумение да каже:" Е, то винаги ще се намери и още по голямо недоразумение, което като не разбира за какво става въпрос въобще и ще си ръси тъ0тииtе но това е положението...

17

До Анонимен 37

преди 1 година

Няма такова нещо. Каквото и да направят, винаги ще се намери някое недуразумение да каже:"предпочитам да се влагат пари в такива неща от които да научим нещо ново, което може да помогне на цялото човечество" .

16

Анонимен

преди 1 година

"Освен тва милиардите не са наши не занм какво си се загрижил за чуждите пари." Хич не се грижа . Казвам,че предпочитам да се влагат пари в такива неща от които да научим нещо ново, което може да помогне на цялото човечество

15

Анонимен

преди 1 година

Научих нещо ново от статийката ви. Европейската космическа агенция не можела да прати марсохода си без Русия. С други думи, не можете да се отлепите от Земята без Русия, че и без Китай.

14

Анонимен

преди 1 година

Ааааа, аз мога да им кажа, че хич не са сами тези! И има едни други, дето също хич не са сами и им дават много пари. Заедно търсят читатели и зрители, за много пари.

13

Анонимен

преди 1 година

Дайте поне една статия да коментираме, без да я политизираме.

12

Анонимен

преди 1 година

"Телескопа "Джеймс Уеб", който се намила в Космоса и се управлява от космическа агенция и струва милиарди ли бе ?" Да, телескопа Джеймс Уеб струва към 10 млрд долара. И за мен това е едно от най смислените неща за които са похарчени тези пари напоследък. Много по добре е за това отколкото да мятаме ракети и да трепем хора с тях.

11

До 12

преди 1 година

Не само Джеймс Уеб но и Хъбъл е така.

10

Анонимен

преди 1 година

Джеймс Уеб е много по-силен от Хъбъл и това е съвсем нормално. Чудя се обаче къде е между планетарният телескоп на Русия или тя само може да дрънчи оръжие което както видяхме на става за нищо.

9

Анонимен

преди 1 година

До 14. Юпитер и луните от вчера снимките имах предвид. Нали ги снимаха. Не Венера.

8

маке нюз

преди 1 година

македонците отдаааавна сме открили че не сме сами във вселената !

7

Асан

преди 1 година

Чувам гласове :)))

6

Извънземните са

преди 1 година

сред нас - Бай Дън, ОМакрон, Драги, Шмеркел, Фон дер Май нен, Шмолц, Киро, Кокорчо, ***, Искрен вратовръзката, Минджев, Миро Баджанака, н***рко хазарта, Ана***лниев,Тиквата,Дани Ръбъл, Далавери, Торбичката, ***, дариТкова, прасеница сачева,Ангелова, Ботокса, кУкунчев, бикоф, костоффф, сер-геййй станишев, Корни, Деляна, доганя,Ицках лодкаря, Свирчев, Гнома,преродените напуснали итн, Витаньо великия Бухльо, ген Годжи, Пухи Илиев, баба РаТка и др ковидари и още много такива!

5

Те са тук

преди 1 година

Те,извънземните,са тук сред нас- Кирчо,Кокорчо,Чашков,Корни,Копейкин,Болен Сидеров...Със всичките си действия и постъпки показват,че нормален човек не може да измисли и направи неща,които правят тияЗначи са извънземни...или ***!

4

русофил

преди 1 година

Едни и същи глупости търсят да засекат някакви сигнали които и от земята могат да бъдат засечени.Западната наука е на примитивно ниво дават пари за глупости