209

11/24 Май НЯМА НИЩО

преди 1 година

ОБЩО с Българската Писменост, нито с паметта на светите Кирил и Методий! Да не говорим, че няма исторически данни последните да са минавали през Българските средновековни земи. Т.нар славянски "православни" племена на изток - руснаци, украинци и беларусци(както и от племена от монголоидната раса -монголци и казахстанци) НЕ пишат на азбуката на Кирил и Методий, а на Българската кирилица, която е азбука на учениците на светите братя, които получават помощ, спасение и отлични условия в България!

208

Анонимен

преди 1 година

Нямам думи! Не пипайте 3-ти март!!!!!

207

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 Глупости!

206

Анонимен

преди 1 година

Долу Путин и всичко, което напомня за него!$

205

Анонимен

преди 1 година

Ей предатели долни, майка си ще продадете и ще уронвате атворитета на България, за да се подмажете на външни сили, подличурковци! Повръща ми се от предатели! На кой ден България е освободена и отново се възражда? На кой ден? Отговора е на ТРЕТИ МАРТ, трети Март и точка, хайде разкарайте се, няма какво повече да се занимавам с предатели, чудещи се , дали да празнуват трети Май и Освобождението!

204

НОМЕР2

преди 1 година

3-ти март е празник...но 3-ти март 1918г., когато е подписан Брест-Литовския договор, когато България е на страната на победителите, а Русия капитулира ! А България става независимо царство на 22 септември 1908г. и това трябва да е Денят на Независимостта-национален празник! Толкова е просто!

203

Най-

преди 1 година

умното предложение, което прочетох дотук, беше Джулай Морнинг, защото: 1. Измислен е в България; 2. Празнува се само в България; 3. Не се отсъства от работа, защото е нощем (призори); 4. Пее се, пие се и никой не чете речи; 5. Празнува се и природното (слънцето), и човешкото (свободата) - хубава символика; 6. Не му плащаш нищо 7. Пуританите могат да го наричат Юлско утро и така комунистите и фашистите не могат да ги обвинят в евроатлантизъм. Идеален е за всички. Даже за Чашков-Рашков. Ура!

202

Анонимен

преди 1 година

До иво8 - Ако го изгонят , нашите "политици " няма да има къде да закусват , а и както е тръгнало май те ще ни изгонят , защото изглежда че ни гласят за втора Украина !

201

иво8

преди 1 година

По-важно е защо все още американският посланик не е изгонен.Случилото се вчера е скандално.

200

Анонимен

преди 1 година

Подозирам, че пак Кирето стои зад предложението. Причината е проста, на 24-ти май няма снежни топки.

199

Анонимен

преди 1 година

24 май е добре, ама дали северомакедонците ще са съгласнии

198

Анонимен

преди 1 година

Руската окупация на нашата османлииска родина не може да е празник . Освен това Русия на два пъти ни окупира . Не ни остави и фашистите .

197

Анонимен

преди 1 година

Втори втори тряба да е.

196

Анонимен

преди 1 година

В момента просто има състезание кой е по-голям русофоб. А журито определя следващите спечелили на изборите. Затова са тези истерии.

195

Анонимен

преди 1 година

До Наглеци___ти ходи да се мазниш на руската терористична федерация, но не намесвай България!

194

Анонимен

преди 1 година

платили сме си с лихвите освобождението на руснаците, нищо не им дължим! За съжаление повечето хора са чели руката интерпретация на историята ни и не желаят да знаят истината

193

45 годишното

преди 1 година

управление на диктаторът Живков не успя да раздели и опростачи българинът колкото 12 годишното управление на ГЕРБ и Тиквата ! Днес такова малоумие се среща във всеки квадратен метър където има поне двама разговарящи ! Не сме роби днес,по-лошо е,ние вече сме никакви същества които се развъждат на територията на България ! Не признаваме държавата си,признаваме само шайката която ни манипулира и подготвя за нейният избор,не знаем можем ли да разсъждаваме без някой да ръководи мисълта ни ? Жалки сме

192

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 207 ... а кой спря да плаща, за да угоди на краварите?!

191

Анонимен

преди 1 година

Не бил само кириак Стефчов. Цяла партия е застанала против най-българския празник.

190

Анонимен

преди 1 година

хм... на 3-ти март реално станахме задунайска губерния, не виждам защо да ни е национален празник