29

БАНко

преди 1 година

АЗЕРСКИЯ ГАЗ ОПРЕДЕЛЯ 1/9 ОТ ЦЕНАТА , ЗАТОВА АМЕРИКАНСКИЯ ВТЕЧНЕН ПОВИШИ ЦЕНАТА ЗА ЮЛИ С 32 % !!!

28

Анонимен

преди 1 година

В Русия е 25% от световните русурси на газ и най големия експортьор на газ в света..Направете си и 100 независими оператора, сложете им и едно американско знаменце, но пак ще е руска газ!

27

БАНко

преди 1 година

ЗА АВГУСТ 40 % НАГОРЕ !!!

26

Анонимен

преди 1 година

Чудесно! Сега остава и газ да се намери. Дочувам че на една от луните на Юпитер имало достатъчно и я давали по-евтино от Газпром.

25

Боб

преди 1 година

И като я купим от Пашата, той си взима 30% печалба, далавера е за него, който не санкционира Русия!

24

Анонимен

преди 1 година

Ами става следното:-във една държава има например 100 магазина и всеки ти предлага дреха ама турска. Та и газта много оператори ама предлагат руска газ. Ние няма да я купим от руснака ама ще я купим от Пашата.

23

Боб

преди 1 година

От Април месец българското правителствоте може да каже на народа от къде купуваме газ три месеца? И калко струва? *** камо като хварлят едни деми диверсификация, независимш оператори, демократична газ..цената бре?

22

Анонимен

преди 1 година

Азерски колкото Кувейтски.При азерите половината и повече оператори са руснаци. Всеки има акций във газовите компания. А ако по някакъв начин стопират някои сделки?

21

Боб

преди 1 година

*** хубаво то нови оператори, то нови маршрути, а газта от къде???? Да не би същата руска, но с посредници и печелят от завишените цени?

20

Кутев

преди 1 година

Е това беше, хибриди мои юначни. Всяко нещо свършва. Но не се отчайвайте! От Ръководството сме поръчали ДРЪВЦА ЗА ГРИЗАНЕ! Скоро ще ги пуснем по хипермаркетите и нека всички, всички да се наредиме на опашка! На дълга опашка, като едно време, да си припомним носталгично добрите времена и да се зареди е с ДРЪВЦА ЗА ГРИЗАНЕ! Ще си вземем много, много ДРЪВЦА ЗА ГРИЗАНЕ, защото ще ни трябват ВСИЧКИТЕ!

19

До 2

преди 1 година

Кой и дали е умрял, не знам, ама що ще правим зимъска? Ще си припомним баснята за Щуреца и мравката май! Умните и красивите едвали са я чували, но другите я знаем мноооого добре.Ай със здраве

18

Боб

преди 1 година

Ама пак не стана ясна от къде ще дойде този газ? Хубаво азирски газ УЖ на 1/3 цена и 1/3 от нуждите. А другите 2/3 газ от къде? И на каква ЦЕНА!

17

чичо Кърле

преди 1 година

"Всяка една компания може да резервира и доставя"- ама откъде?- сигурно газ от дебелите брюкселски дирници. Без Вовата Есес загива бавно.

16

Pen

преди 1 година

А "Булгаргаз" зависим ли е и от кой ? Може би новият оператор го наричат независим понеже е американски и нищо не зависи от нас :)))А последното изречение от статията е лишено от логика:"Азерски газ от 1 юли влиза в пълни количества, независимо от това, че не сме готови, когато станем готови ще се ползва цялото количество, а компресорната станция би трябвало да стане готова до 2024 г." - допълни още Георгиева.

15

Анонимен

преди 1 година

Този оператор от кой по-точно е независим, че нещо не е много ясно.

14

Яснооо!

преди 1 година

Яснооо!

13

До 7

преди 1 година

Какви съюзници сме със САЩ бе? Те третират евр.държави като васали.

12

Хмм...

преди 1 година

Само дето не разбрахме най важното, ЦЕНАТА!!!Дали ще е по ниска от руската и не? Дали това ще повлияе на цените или не? За сега само фалби и общи приказки около новия газов оператор.

11

Ясноооо!

преди 1 година

Вече няма да ни скубят за газ руснаците, а американците и гърците...

10

КИРО - БАЙДЪНА - САЩ

преди 1 година

НИНОВА - ПУТИН - РУСИЯ................. КАКВА Е ТАЯ КОАЛИЦИЯ............?...... КОАЛИЦИЯТА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ..........!!!