22

Ралица

преди 1 година

ГЕГБ ще видят власт и още как,но управлението на държавата ще бъде на друго ниво,по -осъзнато и по-отговорно от всички партии.

21

хахаха

преди 1 година

тоя шушляk с юмручето дето скапа работата ся се загрижил. Ся нека още по голяма криза да стане, та избирателите му да го усетят още по хубаво колко е лошо когато няма устойчивост. Айде пали да гониш самолети дето пръскат за комари......

20

Анонимен

преди 1 година

. . . Десислава Атанасова, Томислав Дончев, Деница Сачева, Костадин Ангелов и Кирил Ананиев. . . . Все жреци на правовата държавност, честни хора, жертвали собствените си интереси в името на благоденствие на мнозинството! И тук се събудих! Одеалото беше на пода. Така се сънува, когато се спи без идеало! И гербавите стават човечни! Весел ден!

19

Анонимен

преди 1 година

След снимката на боеко със семерджиев ми стана ясно, че ако гласувам за тях още много български деца ще умрат.

18

Анонимен

преди 1 година

Какви проблеми, какво решаване, какви герп? На герп им е ясно че са мъртва партия, на тях сега задачата им е само да рушат, свалиха правителството, но предложения и решения нямат. Миналата година им беше скъпо на избори, сега пък искали, бетер 14 годишни пикли са, не знаят боли ли сърби ли. Ясна е гербавата схема, развъдник на крадци и убийци.

17

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ никога вече няма да видят власт, имаха възможност преди 6-7 години, техният гуру - Бат Бойко, той иска да се докара големият русофоб, за да се хареса на западните върхушки - САЩ. Свърши, Бат Бойко. Минаха твоите властови времена. Каквото беше беше. Да обикаляш като боса балерина из села и градове, да кандардисваш и лъжеш хората, е изцяло грешна политическа маневра , но поне ще видиш малко така свят.

16

Анонимен

преди 1 година

Гнycни и нaгли Герберасти. Алчни за крадене, крадене и пак крадене. Гербер да поеме отговорност!?!?!? Такова чудо в природата няма!

15

Анонимен

преди 1 година

Валентин Вацев беше прав като каза, че всички партии са готови на абсолютно всякакви отстъпки и примирения, за да запазят властовите си позиции в НС, да поддържат имуществените си и материални интереси. Прав беше Вацев като каза, че всички партиии са изчерпани докрай, всички са изцяло деморализирани, с мафиотски амбиции, мислещи само за собственото си имуществено и материално състояние. Трябват нови партии, с нови, непознати хора.

14

Румен Узунов

преди 1 година

Докъде стигнах!;))) От вдигнатият юмрук в защита на Пламен от Гешев и ГЕРБ до пълното падение да се мола на ГЕРБ да направат правителство, че от моят бостан се гнили кауне са пръкват;)))

13

Анонимен

преди 1 година

Ама защо са толкова меки и безхарактерни тия ГЕРБ. Те ги псуват, ония им се мазнят. Защо не настъпахте и не казахте, че до момента резултатите са потресаващи и следва другите партии да се обърнат към вас.

12

Анонимен

преди 1 година

Де такова адекватно поведение и у управляващите партии...

11

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ - победа

10

Предложение

преди 1 година

към Деси: Деси, мила, ако чечет този форум, моля те от сърце, омъжи се за мен. Харесвам те много - силна, уверена и надъхана жена си. Ще ти бъда верен съпруг. Говорят, че си била от лесните, но дори да е вярно, за мен това няма значение. С радост ще ти бъда мъж-чехъл. I love you, my dear precious.

9

ГЕРБ

преди 1 година

САМО Г Е Р Б !

8

PG

преди 1 година

Пак някакви мъгливи приказки от които нищо не става ясно,пак се измъквате мошеници и мишки,нищо не правите и трябва да ви изритаме от тук

7

Анонимен

преди 1 година

...от геПи,:ние ще научим и другите как се правят схеми и се к...радат държавни пари... имаме ноу хау- магистрали, саниране, метро и много други иновации..

6

Нане

преди 1 година

Нещо ми се чини, че се подготвя нова юроатлантическа уйдурма от довчерашни врагове... ===))) да ни яхне... Тоя път не сте познали... Барабар с рундя, ще ви наритаме коФите...

5

Ъ

преди 1 година

Боже тия и отговорност?

4

Анонимен

преди 1 година

Имате креативен опит в управлението и усвояването на чужди пари за лични цели

3

ццц

преди 1 година

не дай си боже да поемате вие отговорност пак .