178

Да допълня...

преди 1 година

Русия има какво да се поучи от хитлеристка Германия.

177

Дядо Соци

преди 1 година

И мозъците на децата ще промият. Отвратително.

176

Анонимен

преди 1 година

И у нас има такова движение фиууууу 120 русата с топките.

175

путьо е велик

преди 1 година

най-тъжното е колко много фенове има *** и комунизма в България.

174

До До долният

преди 1 година

Как точно воюва цяла Европа? Да са пратили войски? И не не искам фейкове като за онзи "натовски генерал", който специално пратиха в обсадения Мариопул, за да го хванат руснаците.Впрочем къде изчезна? Нещо не го показват.Пратеното оръжие е 1/100 от руското на фронта.Примерно HIMARS които всеки ден взривяват бази и складове на *** са13.Представи си като станат повече.А Руска армия вече не съществува. На фронта се пращат съветски запаси вече дори има дърти т-62 а сети се какви са загубите им

173

До 190

преди 1 година

Не така повърхностно и миролюбиво ! Те саНаркозависимиБезполовиОтрепки и тяхното физическо почистване е крайно необходимо

172

Анонимен

преди 1 година

По добре комсомол отколкото продажен грантово отгледан *** *** ориентиран умнокрасивитет

171

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно след някой ден оня чичко на знамето да изчезне и на негово място да се появи чичко Путин. Тогава организацията ленински комсомол ще се казва путински комсомол! Другаря Ленин много време се задържа по знамената и е ред на новия цар!

170

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо.

169

До долният

преди 1 година

Срещу Русия воюват цяла Европа плюс САЩ Канада Австралия Япония и други...всички с военен бюджет 20 двадесет пъти повече от руския ! И все пак не спират да отстъпват. Колкото повече дни минават, толкова повече територия губят ! В техен интерес е да се разберат с Русия по бързо.

168

Анонимен

преди 1 година

До Атанас ВелмазовПроект МК-УЛТРА програма на ЦРУ за контрол на съзнанието е кодово име, дадено на незаконна програма за експерименти върху хора. използва редица методологии, манипулиращи менталното състояние и променящи мозъчните функции, в това число тайно даване на незаконни наркотици (особено ЛСД) и други химикали, хипноза, сензорна депривация, изолация, вербално и сексуално насилие, както и различни варианти на мъчения.В поне няколко подпроекта експериментите са провеждани с деца.

167

До До плюещите Русия

преди 1 година

Всеки ден отстъпват, пък още са на 10 км от Донецк. След над 100 дни война завзеха Луганска област. В донецка нещата са още като през 2014. И след като всичко е толкова добре, защо руснаците избягаха от Киев, Чернигов, бяха наритани от Суми, Харков, Миколаев, Змийския о-в, а десанта в Одеса вече е ненаучна фантастика. Смешно е как се хвалят, че взели едно село от много по-славбата Украйна, която според Путин дори не съществува и трябваше да бъде превзета за 3 дни.

166

Анонимен

преди 1 година

Новият государствен ред в Русия!

165

Анонимен

преди 1 година

1922 едно друго джудже прави същото 100 години по късно друг полуръст отново прави това.

164

До плюещите Русия

преди 1 година

Само да не се подмокрите от тази *** статия оплюваща Русия. Пропагандата от Козяк ви отклонява вниманието от основните новини от Украйна. А именно че нацистите отстъпват (с големи загуби) от фронта в Донбас. На ден губят (според техните думи) по около 1000 убити и ранени бандеровци ! Плюс големи количества техника (прословутите Цезар и М 777 има даже цели заловени). На ден по няколко населени места, а в момента руските части са в пауза (според САЩ), представете си какво следва. Смешно ли ви е ?

163

Анонимен

преди 1 година

Алла Пугачова защо напусна Русия?! Риторичен въпрос, без коментар.

162

Атанас Велмазов

преди 1 година

Хитлерюгенд (на немски: Hitlerjugend, Хитлерова младеж) е младежката организация на Националсоциалистическата германска работническа партия, просъществувала от 1922 до 1945 година. Създадена е през 1922 г. като младежка секция Jugendbund (Младежки съюз), за млади мъже между 14 и 18 години. Членовете на Хитлеровата младеж са смятани за гаранти за бъдещето на Нацистка Германия и са индоктринирани в нацистката идеология, включително расизма. === ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ :)))

161

Анонимен

преди 1 година

Путин е луд,но останалите луди ли са,та го слушат?!!

160

Още от малки

преди 1 година

ще им промиват мозъците с руска пропаганда...

159

Анонимен

преди 1 година

Ми те в САЩ ги имат такива, няма лошо.