588

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

587

Няма да забравим

преди 2 години

До Няма да забравим: Зеленски е истинският убиец на всички жертви и от двете страни на фронта. Целта му е да продава нелегално оръжието, което получава! Неговите укро фашисти осем години обстрелваха Донбас и Луганск и я потопиха в кръв избивайки безогледно местни жители! Украинските терористи извършват системен геноцид и военни престъпления срещу руското население! Украинските бандити да прикрият греховете си стоварват вината за престъпленията си върху руската армия. Няма да забравим това!

586

Да преговарят за мир

преди 2 години

Украйна не може да спечели тази война. При тези загуби (100 убити и 500 ранени на ден според Зеленски, а всъщност са поне два пъти повече) до края на годината от украинската армия няма да остане и половината. Ще отиде ли Зеленски да воюва на фронта? Не, но иска война до последният украински войник.

585

Какво следва

преди 2 години

Луганска област е вече изчистена. Ред е на Донецка. Време е укронацистите да си платят за ежедневният обстрел на жилищни квартали в Донецк и населени места край него при които загиват мурни жители, в това число и деца. В ДНР смъртната присъда не е отменена. Това ги чака.

584

За кой ли път

преди 2 години

Пак укронацистите са се крили зад гърба на цивилниото население. .... Интерфакс: "На 14 юли високоточни ракети с морско базиране "Калибър" атакуваха сградата на гарнизонния дом на офицерите в град Виница. По време на удара се състояла среща на командването на украинските военновъздушни сили с представители на чуждестранни доставчици на оръжия. В резултат на удара участниците в срещата бяха унищожени", каза говорителят на руското МО Игор Конашенков.

583

черния

преди 2 години

Най-важната цел на тая-война е да бъдат избити всички украинци и да бъде заличена Украйна!

582

Иван

преди 2 години

Всички брокери продаващи българска земя/сгради/апартаменти на руснаци са национални предатели и престъпници!

581

Иван

преди 2 години

Всеки руснак на българска територия трябва да бъде вкарван в затвор и експулсиран. Не искаме тази с-г-а-н при нас. За пореден път доказват, че са жи-во*тни!!!!!!!!!! Където и да видите руснак го наплюйте и изгонете!

580

БПФ

преди 2 години

В Донбас обстрелът по цивилни обекти в Донецк изобщо не е спирал. Ама там е друго - когато загиват някакви си там руски деца? Не сме забравили и Краматорск, където укpoпските извеpги удариха умишлено евакуиащи се хора и избиха десетки (с ракета с надпис: "ЗА ДЕЦАТА"), само за да опитат да натопят Русия !!! Точно изpoдът зеленски ли ще говори за международно право? Тоя руснаците трябва да го хванат и парче по рарче да го режат, за да плати за всеки убит руснак, донбасец или украинец !!!

579

Анонимен

преди 2 години

До ВЪПРОС до 623 - дам... продължавайте да се самоизобличавате като фашaги и нацисти. Белене за всеки който се осмелява да търси информация, различна от укpoпската лъжлива пропаганда. Явно такива скoтове като тебе не са и чували, че правото на достъп да информация, е основно човешко право.

578

БПФ

преди 2 години

До Русофили - хубаво, ама и укрите да дадат същите данни за "десетките убити руски генерали", защото аз мисля, че такива изобщо не съществуват !!!

577

А ние накъде?

преди 2 години

Дотук рософобството беше почти безплатно. Но цените на горивата и всичко покрай тях вървят нагоре.Сега чакаме резултати от последният русофобски напън със 70-те руски дипломати на тандема Киро-Асен. Показателно е, че вече взеха даже да говорят за братска дружба с руският народ, все едно че нищо не е станало.

576

Кой крив кой прав

преди 2 години

Когато украинската армия се оттегли от някое населено място (а тя само отстъпва) първата им работа е, докато още могат, да започнат безразборен обстрел с тежко оръжие просто за да предизвикат жертви и разрушения. А тези разрушения ги възстановява Русия, а не Украйна.

575

Кога ще приключи

преди 2 години

Украйна не може да спечели тази война. При тези загуби (100 убити и 500 ранени на ден според Зеленски, а всъщност са поне два пъти повече) до края на годината от украинската армия няма да остане и половината.

574

Чернишевски

преди 2 години

До Чернишевски: Няма по-мизерни хора от русофобските ***.

573

Слава на Русия

преди 2 години

До Руски фейк: Ликвидираните украински военни са отишли в царствое небесное. А с тези, които са там комуникацията е малко трудна. Докато с пленените украински войници работата е ясна - карат ги да си покажат татуировките и ако имат свастики - на превъзпитание.

572

ВЪПРОС до 623

преди 2 години

От къде получаваш новини от Русия ?Явно и теб трябва да те изгонят като руски шпионин - в България има Цензура на Руски Медии . Време е да се отвори Белене за хора които слушат и гледат нелегално руски медии .В Полша и Украйна са отворени нацистките лагери .

571

Анонимен

преди 2 години

Аз вече не слагам лайкове защото системата е издънена. И мнения не пиша. До тука бях. Моля не ме изтривай.

570

ВЪПРОС

преди 2 години

Не вярвам на нито една новина от Украйна .

569

Али Ръза

преди 2 години

жалка американска пропаганда