44

Анонимен

преди 1 година

До Анализатор Говориш за маика си нали ,*** я пребери от магистралата .

43

Охаа

преди 1 година

Киро и асан не ги интересува. Под строй ходиха заедно с посл.Мустафа в Щатите да договарят замяна на горивото. Но експерта каза много ясно че здравината на клвтките не е същата и стават проблеми. Важното е да угодим на шефовете на Киро и асан. А че може да се затрием не ги интересува. Долни продажници. Всички страни купуват газ само ние се правим на велики и хем нямаме газ хем купуваме скъпо хем скоро няма д аима от къде и да купуваме количеството което ни трябва. съд за вреда и държавна измяна

42

Анонимен

преди 1 година

Боже, тука ще загазим наистина вече, американското гориво ще гръмне

41

Анонимен

преди 1 година

Това е сериозна тема да , се изказват само експерти .

40

Ром'с

преди 1 година

Този Кирчо е решил да унощижи всичко българско което е към Русия... Егати и продажника.. ИГ бива бива да си американолизец, но неговото е просто... ВРЕДИТЕЛСТВО за държавата ни, а таквиз на клада в древността би отправили..

39

БАНко

преди 1 година

КИРЧО НИ ОСТАВИ БЕЗ ГАЗ !!! ВЧЕРА ПОСЕГНА И НА ТОКА !!! ХОРА СПРЕТЕ ГО !!!

38

Анонимен

преди 1 година

Няма да имаме ток. То и вода няма да ни трябва тогава. Обаче пък зелената сделка ще я има. Ще се променим .

37

Анонимен

преди 1 година

Светът наблюдава с любопитство Как ще се променим при високата радиация след като се взривим доброволно в името на новите ценности.

36

Анонимен

преди 1 година

Пече се нещо като Хирошима.

35

Търгът приключи

преди 1 година

България продадена. Наддаването свърши . Това беше промяната. Могат вече да си ходят у тях богати и уредени за поколения.

34

Горд клошар

преди 1 година

Ще се върнем в средновековието с лоени ламби като горди русофоби европейци.

33

Анонимен

преди 1 година

Единствената опастност е от ЕС.

32

мда

преди 1 година

Не си правете експерименти с АЕЦ.

31

Въпрос

преди 1 година

А след като на Русия не и пука от санкциите, които не вършат това за което са предназначени, но пък съсипват тотално ЕС, не е ли по-добре да бъдат спряни??? И всичко ще се оправи! Някой нарочно ли иска да съсипе хората?

30

През октомври

преди 1 година

Фащаме гората.. Кой оце, кой кози друг КостоФ и просто Киро.. Няма да ни оставят намира и докато оня лошия Вова не дойде все ще е така. Дънки, банани и Вас Кръпката

29

Байдрът

преди 1 година

Идея е да започнем на чисто.. Има се предвид без ток и вода, а скоро и без земя. Западният свят ни има за *** и ще ни вкара в зоологическата градина.. Докато масонскитени ложи лъскът чепиците на батовците на запад..

28

Факт

преди 1 година

Костовизма ще ни остави без ток!

27

Харвардски Тарикат

преди 1 година

Не можеш да замениш части за ядрена централа с тайвански или турски части. Ако се отказваш от руска поддръжка, затваряш централата. И стоиш на тъмно.

26

Джурналист

преди 1 година

С това заглавие, Опасност ОТ. Навяват смисъл че при спиране или по време на спиране ще възникне опасност. А смисъла е че има вероятността да бъде спрян. Няма никаква опасност, освен ако оплескат процедурата. Или да заредят с чужди касети, което май отдавна го тестваха.

25

ядрен физик

преди 1 година

Има проблем,и той не е само в цената на тока...............АЕЦ може да работи само с руско гориво,очаквам големи проблеми с безопасността на централата............недай се боже авария като тези във Фукушима и Чернобил!!!И тогава отиде не само България,но и цяла Източна Европа!!