56

До 61

преди 1 година

Не си разбрал. Тиквата беше свален, защото е крадец, не защото някой е обещавал нещо.

55

Фалшиви Снимки

преди 1 година

АБЕ, АМА И РЕПОРТАЖА, В КОЙТО БУЦИ ОБЯСНЯВА, ЧЕ ЕДНА ПРИЯТНА ГОСПОЖА Е НАЩРАКАЛА СНИМКИТЕ КАТО МАТА ХАРИ.... И ТОЙ ЛИ Е НА ФОТОШОП? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

54

до 53

преди 1 година

Тиквата беше свален заради протестите на жълтопаветните павиани, които вече над шест месеца не могат да се разберат кой каква роля да поеме във властта. Иначе бяха обещания за огромни инфраструктурни проекти(мостове над Дунав, магистрали, тунели), за съдебни реформи, борби с корупцията, за електронни правителства, за не знам си какво. В крайна сметка не получихме нищо от това освен един огромен политически хаос и криза.

53

? ? ? ? Абе ? ? ? ?

преди 1 година

ВИДЕОТО ОТ СПАЛНЯТА И ТО ЛИ Е НА ФОТОШОП? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ?

52

Vip

преди 1 година

На есе с песен. Ще си изберем вероятно Кирчо и *** пак, а през зимата ако се сбъднат прогнозите за липса на газ и Софиянци затънат до шия в сажди от мазута в добрия случай, а в лошия опоскали дървета от парковете за да се топлият - умните и красивите ще бъдат заварени в *** г*з особенно всичко това се гарнира обилно с каскадно затваряне на предприятия... Е тогава на пролет политическата система ще се по изчисти...

51

Анонимен

преди 1 година

Янев и Петков се мразят че Петков го уволни и няма нов кабинет и след избори. Избори до 2024

50

Анонимен

преди 1 година

Гинчев ПП нали беше свален от ИТН или пак ще го изберат.

49

МАФИЯТА ИСКА МАШИНИ

преди 1 година

САМО В БЪЛГАРИЯ ИМА МАФИЯ......САМО В БЪЛГАРИЯ СЕ ГЛАСУВА С МАШИНИ...............ЛОГИЧНИЯТ ИЗВОД : МАФИЯТА =ПП =БСП = ДБ.........

48

Анонимен

преди 1 година

Тиквата не беше свален с преврат, а на редовни парламентарни избори. Народът му би шута. При това два пъти поред.

47

Анонимен

преди 1 година

Между другото, БОЕЦ бяха дали същите снимки в лабораторията на НАТО във Вроцлав (Полша), и отговорът беше, че снимките са автентични! Е , на кого да вярвам - на натовците или на каскетчетата

46

Анонимен

преди 1 година

Значи само еврата и кюлчета са фалшифицирани, а мутрата на леглото не е, това си е 100% глиган ?!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Взеха им Капитан Андреево. А там беше главният коридор за наркотици. Цели 12 години....

44

Mopcku_

преди 1 година

Това със снимките първо е заключение на българската подчинена на Борко прокуратура, второ заключава се, че не могат да потвърдят че са автентични, не ме са неистински със сигурност и трето съвсем умишлено за тях се съобщава от някой приближено куче от ЕП с една цел-да звучи някак убедително. Ами не е убедително господа герберассстти :) Ставате оше по-унизително смешни за всеки нормален и трезво мислещ човек :)

43

Анонимен

преди 1 година

А Борисоф какво ще каже за снимките с момченцата в спалнята си?И те ли са фейк?

42

do 1

преди 1 година

,,Еврото беше дотук, който има да продава и да купува долари" - Хаха - то щото доларът има покритие. Доларът е въздух под налягане, балон който е въпрос на време да се спука, защото на света му писна, янкитата да обезценява труда на хората, като си печата хартийки на поразия

41

Анонимен

преди 1 година

Как да победиш Га ню Банкянски в избори с 400 000 недействителни хартишки бюлетини, 600 000 мъртви души на Мишката Константинов и корпоративен вот? Как???

40

Анонимен

преди 1 година

Отдавна се направи експертиза на снимките и то не една. Заключението на прокуратурата е абсурдно, при условие че цялата снимка може да бъде кодирана само с една разделителна способност. Няма как отделни части от нея да имат по-голяма или по-малка. Прокуратурата си е поръчала тези изводи за пред простолюдието и като гледам, хващат дикиш.

39

Анонимен

преди 1 година

Фалшивата прокуратура ще разбере за снимките повече, ако не разпитва камериерките, а Борисов да им каже коя е Мата Хари, защото Борисов не отрича,че ги е имало тези предмети в чекмеджето му.

38

Анонимен

преди 1 година

Телето е на снимките. Или и то е фотошопирано?

37

Анонимен

преди 1 година

А какво ще кажеш за другите две експертизи, вкл. немската, които заключиха, че само в метадатата е бъркано (за да не се разбере точно кога са снимани), а самите изображения не са модифицирани?