29

Анонимен

преди 1 година

Какъв кабинет бе, хайде остовка. Днес отидох да зареждам бензин на колата, бензинджията ми вика зареждаш минимум за 25 лв. за да има отстъпка. Защо така бе управници. Държавата казва едно, частника друго.Държавата е нема, частника управлява държавата. Срам.

28

Анонимен

преди 1 година

Борбата ще е жестока.Става въпрос за кой ще е до кацата с МЕДЪТ.Много са партиите демек маймуните.

27

Анонимен

преди 1 година

Единият произвеждаше наркотици, другият употребяваше, логично е следващият премиер да е Семерджиев.

26

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

25

Анонимен

преди 1 година

Русия за трети път ще освободи България . Този път от евроатлантизма и дърт душманизма .

24

Ляв Прав Десен

преди 1 година

Като в бокса .Докато не изпаднеш в нокдаун и не стигнеш до нокаут няма край на мача. Така в политиката .Запада се изправя ,ама вече е в няколко нокдауна ,а нокаута предстой до зимата максимум ! Сега се връща и епидемията ,случайно ли ? УВИ Няма нищо случайно в този подкупен свят !

23

Анонимен

преди 1 година

Бойко Рашков е фигурант.Страх го е и започна да трае и де не се заяжда с Толупа.

22

Анонимен

преди 1 година

Какви разговори? Гласувайте премахване на машините,наблюдатели от независими държави не свързани с ес и сащ на изборите,и правете избори.

21

Всичко е МАФИЯ.

преди 1 година

Толупа прецака Черепа,а Кирчо и Кокорчо прецакаха руснаците.Каскета е спуснал чадър над Толупа,Шиши и Сокола със сарайте в Росенец,равняващи се на милиарди.Прокопиев е с Нинова която е жадна за власт и пари.Нинова направи много пари с доставките на оръжие за знаете къде.ЕС И САЩ командват парада.Чакаме отговора на Русия за позора с дипломатите.Ще има сътресения.

20

Ляв

преди 1 година

Зозо до есенат повече от половината западна Европа ще сдаде багажа ,както и десните им правителства.Да му мислят проевро настроените ,ако не си променят политиката ! Да видим как десна партия се моли на Русия ...Хаха, Шри Ланка беше началото ...

19

Анонимен

преди 1 година

Коалицията КИЧ - комунисти, измамници, ЧАЛГАРИ търсят под вола теле.

18

анонимен

преди 1 година

Орел, рак и щука търсят неизвестно за науката животно за да тегли разнебитената каруца заедно с тях, но в своята, различна от всяко едно от тях, посока.

17

Анонимен

преди 1 година

Само в България свалено правителство получава първи мандат дни след това. Аз недоумявам как ще събере подкрепа, след като за дни нищо не се променя /нито броя на депутатите, нито програмата им/. Защо е написано така в Конституцията? Няма как да не са предвидили този казус Конституционалистите. Но, те са оставили тази конституционна бомба съвсем съзнателно като капан. По същата причина не е вкаран закон за Лустрацията. Комунистите са в основата на тази бомба в Конституцията. Застраховани са.

16

Зозо

преди 1 година

На есен дрътите комунисти ще изпукат от глад :))))))))))))))))))))))))))))))) Нали те си ги избраха Рундю, ПП, БСП, ИТН.....

15

лозунг на промяната

преди 1 година

ние не за себе си , ние за народа !

14

Анонимен

преди 1 година

Държавният департамент вече каза, че трябва да има правителство с третия мандат. Какво ни занимавате още. То е ясно. Сега се моделират смокиновите листа.

13

пп,дб,бсп

преди 1 година

Абсолютни деВили има в този парламент.Един път пада правителство -вот на недоверие ,втори път се опитват да съставят правителство и сега говорят за 3 -ти път - ДБ и Бсп ще им дадат като водеща сила ако имат мандати пак на ПП. Толкова *** неща на едно място .Тази коалиция бие всички клалиции по ТЪПОТИЯ ! Във световен мащаб. по властолюбие.

12

жажда за власт

преди 1 година

абе нали всички тия промянаджии обявяваха - ние постове нещем , кво стана ?!

11

Анонимен

преди 1 година

Няма да са плашите . Евроатлантизма ке падне и цените пак ще бъдат екстра и ще има бизнес.

10

toti

преди 1 година

Това ще е провал на ПП и сваляне на гарда !!!Ако отново сме в цайтнот !!!