329

Анонимен

преди 1 година

Тоя па не се спря.

328

Лаб. Меринджей

преди 1 година

Давай Кунчев, можеш да подобриш рекорда на Жириновски, ние вярваме в теб.

327

От Вселената

преди 1 година

Ние Българите сме ХОРА - ХОРИСТИЯНЕ - ХОРА НА ИСТИНАТА - ХОРА НА ИСУС И МАЙКА ДИАНА, ИГРАЯМЕ В КРЪГ ХОРО И ПЕЕМЕ ЗАЕДНО В ХОР, КОГАТО БОГ ХОР - ЗАГРЕЯ (СЛЪНЦЕТО) ИЗЛЕЗЕ НАД ХОР+ИЗ+ОНТА в планината на ВРЪХ ХОРБЕЛ, преименуван от мюзлманските навлеци на името на Мойсей Аллаха - Мусала. Българи, докато не си върнем името на върха на планината със Седемте РИЛСКИ ЕЗЕРА = СЕДЕМТЕ ЧОВЕШКИ ЧАКРИ, да се казва така както се е казвала от хиляди години ХОРБЕЛ, ще бъдеме в НЕВЕЖЕСТВО!

326

Анонимен

преди 1 година

Аз няма да спазвам нищо. Време ни е за неподчинение

325

Анонимен

преди 1 година

. . . трябва да мислим за здравето на хората . . . и най-вече за нашия джоб! Ако нислеха за хората щяха да реформират престъпната система неразбираемо защо наречена здравна! Значи от началото на другата седмица започва на ново здравната оргия - кой ще събере повече пари от касата?

324

Кукер

преди 1 година

Кунчо Бустера трябва да бъде тричан като бясно куче!

323

Щирлиц

преди 1 година

Кунчев,ти си последната точка от плана на съдбата.

322

Анонимен

преди 1 година

"..Ще бъде ограничено и събирането и на много хора на едно място..."За да няма протести от ПП са способни на всичко! И после се надяват, че някой ще отиде и ще гласува за тях. Оптимисти!

321

Анонимен

преди 1 година

Хаха ... тия ще направят Възраждане еднолични победители на следващите избори :)))

320

От Вселената

преди 1 година

Веднъж попитаха господаря на Смокиновото дърво:"Как се постига различаване?" "С взиране" - отговори той. "Взира се онзи, който има чисти Очи. И тъй, братя, пазете чистотата на Очите си. Пазете очите на Сърцето си от Кал, Прах и Сенки. Пазете ги от Мрежа, Вихър и Отражения" Калта е видимото... Прахът е създаденото отвън...Сенките са създаденото отвътре... Мрежата е изкушението... Вихърът е Грехът... Отражението са формите на долните области а Сърцето да стои над всички Области!

319

От Вселената

преди 1 година

Сърбин, грък и румънец хванали златна рибка и тя им дала по 1 желание да си изберат! сърбина казал: Искам България от земетресение да се разруши! румънеца казал: Искам невиждан потоп в България! гръка казал: Искам Вулкан да изтрие София! и гледат в Белград разрушително земетресение! в Букурещ 10 метра вода! а в Атина се пръкнал от някъде изригваш вулкан! "Рибке, кво направи ти бе?? тя се обърнала към тях "Леле, извинявайте! използвах старата карта"

318

От Вселената

преди 1 година

До 323 От Вселената.... Еххх появи се Нова Вселена! Здрасти Вселена. Всяка Вселена чрез своите Звезди - огрява планените, а при нас на Земята Загрея (Слънцето) - Бог Хор - Богът на ХОРАТА на връх ХОРБЕЛ дава енергия в нашите души и отглежда моркови, зелки, чушки, домати, царевица, коноп, памук да растат по полята, а като отидете в планината да играете ХОРО, да пеете заедно в Хор и след като наберете Гъби в Гората да притулите с Любоев Сърната!. Небето като от Коприна, това е моята Родина!

317

От Вселената

преди 1 година

Една истина: Преди 1944 г се правеха пластмаси от КОНОП. За пример идете в търсачката на You Tube и напишете с латински букви ford car hemp 1941 и ще видите феноминалното изкуство - цялата карусерия на леката кола форд е направена с пластмаса от коноп и стъклото не може да се счупи с удар с чук. Освен това колата е карала на КОНОПЕНО ОЛИО. Спомням си у нас по селата се отглеждаше КОНОП и всички бяха облечени с конопени, памучни и копринени дрехи. А Сега всичко е НАФТА, даже и лекарстава.

316

кубилай

преди 1 година

ами хайде чакаме с нетърпение да въведете медицинските мерки където много сте"мислили"за здравето на хората....че да започнем масови бунтове и да ви изметем и този път бунтовете няма да са режисирани ама чакайте само да дойде есента с тези измислени мерки ще видите само какво ще се случва бунтове на бунтовете ще има изобщо няма да успеете да ги контролирате!!!И МЕДИЦИНСКИ МАСКИ ДА НОСЯТ СРЕД ОБЩЕСТВОТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО САМО ЗАРАЗЕНИТЕ,ЧЕ ХОРАТА ХУБАВО ДА ГИ ВИДЯТ КОЙ СА И ДА ОТБЯГВАТ ТАКИВА С МАСКИ!

315

От Вселената

преди 1 година

Само много предубеден (или манипулиращ) човек може да отрече факта, че КОН СПИРА КАРУЦАТА - КОНСПИРАЦИЯТА "КОВИД" не преследва цели, които са всичко друго (политика, икономика и реклама, финансово преразпределение, само не и медицински (нито здравеопазни) такива предизвикана от каменния гроб "КИВОТ"а! Идете в търсачката на GOOGLE и напишета "КИВОТ"......

314

Анонимен

преди 1 година

Кунчев кога ще плащате обещетения за жертвите и увредените от ковид коктейлите, както правят други държави?

313

Анонимен

преди 1 година

Пречиствайте лимфата в тялото си, чрез поливане със студена вода на втората чакра, чрез която организма ни изгаря непотребните неща в организма ни и поддържа температурата на тялото ни. Внимавайте първите дни понеже от главата през тънката шия се активират микробите в устата и организма ви ще реагира с леко повишаване на температурата за избиване на микробите. Освен това имунната ви система става като армия за избиване на не добрите микроби. Яжте Киселото Мляко и Хляб подквасен с Кисели бактерии

312

От Вселената

преди 1 година

Една лъжа повторена 100 пъти ставала истина. От как се помня има Грип през зимата според Докфторите. Защо е така? Изгарянето на отпадъците в организма става във втората - сексуална чакра, под пъпа - При Смяна на топло към студено и обратно лимфата в тялото се придвижва от главата , през тънката шия за пречистване. В Устата е пълно с микроби. Те правят инфекция. Тялото вдига температура да убие микробите. Доктора ви дава хапче и спира имунната система да убие микробите.

311

От Вселената

преди 1 година

Бащата на съседката се ваксинира против Грип, миналата година и според доктора хванал ковид, съпругата му не се е ваксинирвала, но тя се е грижела за съпруга си и ковид не хвана. Който иска да се боде и да оди с маски си е чист умствен проблем!

310

От Вселената

преди 1 година

Фалшивата пандемия доведе до планирана изкуствена криза, Резултата е ясен, ще обеднеят и затрият ненужната им средна класа. При Ковиделизмът човек за човека става вълк и по-големите риби изяждат по-малките, галопираща инфлация, а те искат и да ликвидират лева, за да могат да ни включат и нас да плащаме дълговете на гърците - дългът на камения гроб - КИВОТа