15

Анонимен

преди 1 година

Да го пуснат момчето. Нека обещае ще повече няма да кара със 100 км в града и няма да се дрогира и да го пущат. Все пак е синче на богаташи. При тях законите са по меки в такива случаи. Даже държавата предлагам да му плати обезщетения заради причинения стрес.

14

желание нЕма

преди 1 година

А можеше да бъде докаран в изолирана плексигласова прозрачна кутия.......

13

Анонимен

преди 1 година

Имената на съдиите-да знаем от къде са им милионите и на чия съвест ще тежат убитите хора

12

Д-р Исня

преди 1 година

Пишете имената на съдиите, които отлагат, бавят, влачат и оправдават. Да знаят всички на кого да благодарят после!

11

Д-р Исня

преди 1 година

Добре де! Карантината е 10 дена. 6 октомври кога е? Добре, че поне е в тази година. Можеше да преместят в 2032-ра! Толкова е очевадно, че чак е неудобно, когато ги гледа човек тези съдии!

10

Край

преди 1 година

2 г. на първа инстанция, а има още две. Демек 6г. няма да стигнат на българския съд да се произнесе за убииство на публична личност извършено посред бял ден пред 5 камери и 50 свидетели. Направихме от съда самоназначаваща се и самовъзнаграждаваща се безконтролна висша каста.Докато не линчуваме тия с тогите справедливост в тази страна няма да има.

9

Що ли не му вярвам

преди 1 година

Моментално задължителен тест на заразеното лице с което е контактен, плюс ковид тест за наркоманчето. При несъответсвия с изложените причини за отлагане на делото пише в закона какви са последствията.

8

съдията

преди 1 година

Какво има да отлагат? Едни сатанисти надрусани с адренохрома на Баце убиха Милен, защото нашиса у Фейсбука, че маските са да мълчим.

7

СС

преди 1 година

С каквато и присъда да се отърве,няма живот за него в България.

6

Аз

преди 1 година

Стига се пенехте ве!Още в началото ви говореха, че майка му е близка с ГЕРБ и няма да стане нищо.Ама вие не ще го осъдят доживот и тн, пълни глупости! Слезте на земята! Прокуратура, съд, дилъри, всичко е на ГЕРБ! Патериците като Костадинов също!

5

Анонимен

преди 1 година

Сега е добре съда да поиска документи и положителен тест да се установи дали е болен!И ако не е , да се добавят още години към присъда за неуважение и лъжа към съда !!

4

Анонимен

преди 1 година

Тест за китайския вирус- 2 часа и -80лв. След което ще е ясно може ли да седне на скамейката или не. Ама БГ съдийте не са чували за това явно.

3

Анонимен

преди 1 година

Няма по-корумпирана и по-покварена институция от съдебната система. За тях няма правосъдие и равенство пред закона, а само финансови и бизнес интереси, (както и всички институции и политици в България де). За хора без пари законите са едни, а за тези със и силните на деня - други.

2

Анонимен

преди 1 година

Смешен, жалък и незнам още какъв съд да го нарека. Пълна пародия.

1

сина

преди 1 година

смешна държавица сме ние, колко заразни и болни има в метрото, но в съда - не може. Смях, срам за съда в България, срам за законите, срам за всички нас. А лай ното ще отърве кожата, щото мама плаща, вервайте ми!Готвача Токев търка нара за без джанти, а това ле ке за убийство с дрога и алкохол - още делото не било почнало - смешни сте съдебната система, смешни !!!