53

Анонимен

преди 2 години

32 на стойност????

52

Анонимен

преди 2 години

А киро вампиро нали каза че газта от кравария щее 4 пъти по евтина от Руската. Май се оказва че 4 пъти щее по скъпа. Сега с това повишение още 40 % ли ще вдигнат парното. Минавам на най екологичното отопление от 30-те години на 20-ти век. Това отопление е ползвано от прадедите и дедите ни. Бащите ни се отопляваха на ток и нафтови печки на 8 ст за литър битова нафта. А ние в 21 век ще чадим с дърва и въглища.

51

Седераст

преди 2 години

Иска ми се да чуя коментара на харвардския продажник, относно това решение на КЕВР.Всъщност май няма нужда, българския му е беден и лъжлив, английския му е слаб, нища че е бил 20 години в Канада. Помните ли, че лъжливото овчарче лятя до говедарите, за да уреди два танкера... Вероятно е уредил себе си с някое ранчо и доживотно пенсия в USD. Май няма да дочака народната любов от колове и къмъни, подозирам ще се изнесе на есен.

50

стабилна коалиция

преди 2 години

кико и асенчу обещаа четири пъти по евтин газ бе , лена го потвърди .

49

Анонимен

преди 2 години

Ей сега в новините даваха един производител на хляб, каза, че нулевото ДДС за хляба, няма да помогнат заради увеличението на газа и хляба трябва отново да се вдига.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 ,,,,, Ако питаш Кирил , той е сключил дългосрочни договори с америкаците . Важното е ,че той си вярва

47

До 70

преди 2 години

Никв акъл не ти е дошъл... иначе щеше ти светне на тея цени на ресурсите, как се конкурира с Китай и Индия.

46

Нане

преди 2 години

За около година 5 пъти нагоре... Честити краварски танкери от умнокрасавитеците... ===))) инфлацията в България я докараха краварските слуги кирча и кокорча... На върбите...

45

Анонимен

преди 2 години

Сега в новините шефа на КЕВР, точно това каза , че за пръв път газа за юли идвал от толкова много доставчици. А големия проблем е че купуваме месец за месец. Нямаме дългосрочен договори. Пълен Провал за киретата, които уж щяха да сключват такъв

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 "А газът все си е руски :))) , независимо с каква кофа го носят - американска , азерска , катарска или друга някоя" О, да, в целия свят само просия произвежда газ. Така е, ако си неграмотен русофил това е "логичния" извод :)))

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 ",,,,,,,,,, тоест искаш корупция , ама не руска ." Така става, когато си бил слаб ученик и не можеш да четеш с разбиране. :))) Това обяснява и защо си русофил :))))))

42

Анонимен

преди 2 години

Преди малко казаха , че след две седмици ще има ново поскъпване от началото на август.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 ,,,,,,,,,, тоест искаш корупция , ама не руска . Предполагам американска те устройва . Тя там си е легализирана . Знаеш - лобизъм . А газът все си е руски :))) , независимо с каква кофа го носят - американска , азерска , катарска или друга някоя

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 "Спокойно, не изпадай в паника! Това е само началото! Все пак свободата е важна!" Като те гледам ти си изпаднал не в паника, ами направо в истерия. Още малко ще излетиш. А сигурно дори не се отопляваш на газ :))))

39

Анонимен

преди 2 години

Сърбия каква диверсификация има, че там метана е 80 цента, а при нас с това поскъпване отива на 2 евро за кг. Пълен Провал

38

Анонимен

преди 2 години

Ако Кирилчо не беше докарал танкерите с газа , който е 4 пъти по-евтин от руския , смятай с колко щеше да скочи цената . Сигурно поне с 400 %

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 "Това от ефтиния азерски газ ли е или ефтиния англосаксонски....." "евтиния" руски идва с официална цена плюс 3 пъти по-голяма корупция. :)))) Лично аз предпочитам без руски газ и без руска корупция.

36

Анонимен

преди 2 години

До Факт "Ако не върнем Руският газ зимата ще настъпи катастрофа." Никаква катастрофа няма да настъпи. Руските мегафони са впрегнати яко да създават паника и да сеят слухове.

35

Анонимен

преди 2 години

Това от ефтиния азерски газ ли е или ефтиния англосаксонски.....да ви са издрискам на независимоста

34

Анонимен

преди 2 години

Мъй Окончили и Скончилисъ , Транс Атланс Клъб Енерги Пъб Емпти ноу проперти джъст люзз