29

САМО БОЙКО!!!!!

преди 1 година

ДА ИДВА БОЙКО И ДА ГИ АРЕСТУВА ПО ДОМОВА КНИГА!!!!!! ама рашков

28

:D само да ви светна

преди 1 година

ПП ще оберат вота от ИТН и на следващите избори ще влязат с над 25%. ГАРАНТИРАНО

27

и те така

преди 1 година

плановете на промянаджиите са ясни , само че те забравят един много важен фактор , фактора Борисов . сигурен съм че вече усетиха че всички срещу Борисов им беше основна грешка .

26

ВНИМАНИЕ ГРАЖДАНИ!!!

преди 1 година

Избори с под 50% изборна активност са НЕЛЕГИТИМНИ!!!

25

Анонимен

преди 1 година

герб-сДС и ДпС трябва да управляват, нали свалиха Кирчо защото не можел. Да си поемат отговорността!!!!!!!!

24

240 места в НС

преди 1 година

Ако [изборна активност]=40%, то местата в които партиите трябва да се разположат стават 96, а не 240. Това означава, че няма да има кворум никога, а изборите трябва да се касират и да се гласува отново докато активността се вдигне до над 50%. И така, ако [изборна активност]=60%, партиите ще имат право на 144 места в НС, а останалите 96 трябва да останат празни и да се броят като "Въздържал се" на всяко едно гласуване!!!!!! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, а не 240 хрантутника да се разполагат на всичко

23

морски

преди 1 година

ДС е подготвила правителДСтва от ДС-ти ноември досега, като имат и резервни варианти много. А мутрите са за сплашване на обикновения българин. Истинските им господари стоят на сянка.

22

Оптимист

преди 1 година

Не, няма да има. Ако имаше дългосрочна формула вече щеше да е сформирана. Ще ходим на избори. В момента всички просто си чешат езиците.

21

Анонимен

преди 1 година

Гробб НЕ Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. ЗАЩО Й ДАДОХТЕ ТОЛКОВА МНОГО ДЕПУТАТА??

20

Хухавел

преди 1 година

Боко Тиквата докара машините на Мадуро, а сега иска да ги маха. Причината е, че не знае как да ги манипулира. Шушука се, че като им дали машината, ГЕРБ-аните се чесали 2 седмици по главите, докато разберат "ко туй чуду". Върнали няколко бройки, защото първите били наклепани с коректор чак до дънната платка. Бахахахахаха

19

Анонимен

преди 1 година

Ами значи, че Гербб не е първа политическа сила, щом дойде и падна с машините на Мадуро. Мухахахахахахааааа

18

Анонимен

преди 1 година

Изчакайте първо да върнат мандата. Останаха 2.5 млрд за крадене. Да не мислите, че м,у,т,р,и,т,е ще ги оставят след гладната диета от 6 месеца. Кака Корни и тя не си е напълнила черната партийна касичка.

17

ПП=ПРО**ТИ ПАРТИЗАНИ

преди 1 година

АЛОООО.... 9.СЕПТЕМВРИ БЕШЕ 1944.........

16

да

преди 1 година

най-удобни за фалшифициране са машините, така и дойдоха тия некадърници на власт, затова сега ги искат пак!

15

Истукан

преди 1 година

Избори наесен, спечелени от ПП. ИТН ще бъдат изхвърлени.

14

Анонимен

преди 1 година

Смешници, нищо не става от вас. Сороскии уроспиииии.

13

С камъни ще ви гоним

преди 1 година

Явно ПП/ИТН/ДБ/БСП са кръгли ***-оти!!! Не разбрахте ли, че се ПРОВАЛИХТЕ с гръм и трясък и никой не иска повече вие да управлявате?!?!?! Мало-умни ли сте?!??! Или безочливи лицемери-копие на америсканските ви спонсори!!! С камъни ли искате народът да ви изгони,за да се махнете?!?!?! Ай сиктир, безобразниците!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Касиране на изборите, ако активността е под 50%!!!!!!! Ако е над 50%, негласувалите влизат, като празни места, чийто вот за всички гласувания ще е "Въздържал се"!!!! ТАКА Е ЧЕСТНО!!!!!! А не другите партии с по-малка подкрепа да взимат негласувания вот!

11

до ВЪРНЕТЕ ХАРТИЯТА

преди 1 година

Хора, които изпитват затруднение да гласуват с 10 сантиметров бутон с текст "НАТИСНИ ТУК", според мен не трябва да имат право даже да излизат без придружител на улицата...

10

Асан

преди 1 година

Разтуряне партизаните и военно положение :)))