72

Баце

преди 1 година

Бащицата Бойко се връща на бял , кон нали ви казах миналата есен

71

Бойко , Бойко...

преди 1 година

Дай на Корнела едно министерство и бъди сигурен , че тая веднага ще ти подари и прашката си....ЖЕНАТА УМИРА ЗА ВЛАСТ. БЕ...ха,ха,хаааа..не го ли разбра??!

70

Гошко

преди 1 година

И цената на хляба тръгна надолу, нали така се изцепки от ефира, по голям лъжец от вас коалицията няма, начело с кирякос

69

Анонимен

преди 1 година

За едно Нинова е права , на Бацето никак не му харесва че и без него , държавата функционира, за това беснее и ръси лъжи след лъжи! Не спря да обикаля по градове и паланки за да промива мозъците на тези , които им е трудно да мислят сами!

68

Анонимен

преди 1 година

Тази ми става все по-отвратителна със всяко следващо заяждане. Не й стига, че вече почти никой не гласува за тая и комунистическата партия, а и е нагла до отврат!

67

Анонимен

преди 1 година

Едва ли има по мръсен политик от Нинова в тази държава. БОЙКО И ГЕШЕВ пасти да ядат.

66

Анонимен

преди 1 година

Нинова е най-успешния проект на Костов. Преди много години Костов и осигури постъпления до много сигурни пари за целия и живот чрез Техноимпекс, за да може да руши БСП без да се притеснява за финансово. Костов заложи на Нинова като на златна акция.

65

Анонимен

преди 1 година

Боли я куклата. Кешира си милионките от оръжия. В щатите при сино са вече. Дреме и за разни бабички и старци и промоциите на леп в Кауфланд. Да го д...

64

Анонимен

преди 1 година

Нинова е най-успешния проект на Костов. Преди много години Костов и осигури постъпления до много сигурни пари за целия чрез Техноимпекс, за да може да руши БСП без да се притеснява за финансово. Костов заложи на Нинова като на златна акция.

63

гост

преди 1 година

КОРНЕЛА Е ТОЛКОВА ЖАДНА ЗА ВЛАСТ , ЧЕ Е ГОТОВА ДА ПРОДАДЕ МАЙКА СИ . ПАРТИИТЕ БСП , ПП , ДБ , ГЕРБ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ , ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ . СКОРО ПАК ЩЕ НИ ЗАТВОРЯТ И НЯМА НИКОЙ КОЙ ДА ВИ ПОМОГНЕ . ТЕЗИ ПАРТИИ СА ПРЕДАТЕЛИ И ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ , ДА УБИЯТ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ , СИМВОЛ НА БЪЛГАРИЯ . МНОГО ДЪРЖАВИ СА В ЧАКАЛНЯТА , НО НЕ ВЛИЗАТ И НЕ СМЕНЯТ ВАЛУТИТЕ СИ . РЕФЕРЕНДУМ . ДА СЕ ВЪЗРОДИМ .

62

Анонимен

преди 1 година

Още ли вярвате, че тази е социалист? Импексова е бесен капиталист.

61

Анонимен

преди 1 година

Като видя Корнелия и веднага, се сещам за Иван Костов.

60

анонимен

преди 1 година

ВИНАГИ С БРАТСКА РУСИЯ!

59

Знам аз

преди 1 година

Корнелия е влюбена в Бойко. Желае го от години но няма смелост да му каже. Затова е изнервена и постоянно му се репчи и го обвинява за какво ли не. Несподелена любов.

58

Койчо

преди 1 година

Боко тиквата- *** съм и за това ми е лесно брат ми

57

Анонимен

преди 1 година

Да излезнат на дебат и да се разберат като мъже. Какви са тези отговори през медиите?

56

Анонимен

преди 1 година

Какооо, зимети са с Баце, м а а а...

55

До 57

преди 1 година

Боко режелентов си го спомням и поп викаше да освети откриването на селска тоалетна. Смятай де що керемидка се сложи и Плондера с Джипа и цялата НСО газ че и всички платени телевизии го чакаха в точния уговорен час. Всички заедно като в синхрон. АБЕ ВИЕ КАКВО СИ МИСЛИТЕ - И БОКО ДА БЕШЕ В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ПАК СЪЩОТО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ. ТОИ Е ЕВРОАНТЛАНТИК ***.

54

Анонимен

преди 1 година

Тези двамата не се ли разбраха вече като мъже, защо още се обясняват един другиму.

53

Зозо

преди 1 година

...........Националният статистически институт отчете, че през месец май 2022 г. промишленото производство нараства с 20.2% спрямо същия месец на 2021 г............... Убряяяяяяяя, другаркоооооооооооо.... Миналата година имаше локдаун мари другарко лъжа.