59

Йосиф

преди 1 година

Злоупотреба с служебна информация служебна сигнализация на личен автомобил МВР-СДВР Стоп-палка в личен автомобил и още един куп доказателства за досъдебно производство !!!

58

Ггг

преди 1 година

Вече цяла България я знае като кОрвето от МВР. Където и да се дяне така ще я наричат и сочат с пръст, също и майка и...

57

Ром"с

преди 1 година

Интересно,а какъв чин е имала тази полицайка...за да прикрива ,то трябва да има поне майор ...как минимум...или е сержант..Никой нищо не казва или аз не прочетох какъв чин има тази полицайка в МВР!

56

МЕСЕЧНИ ДОБАВКИ

преди 1 година

ПРЕМИЕРА С ПАРАПЕТА, ЖОРЕТО С МИЛИЦИОНЕРКАТА, АМА ДАМИТЕ СИ ИМАТ И СЕРИОЗНИ ПРИЯТЕЛИ С РОГА ИЛИ ПО-СКОРО СВОДНИЦИ - НИЩО НА ПРОТИВ, ЩОМ СЕ ПЛАЩА? ЛЕНА 14 К, МИЛИЦИОНЕРКАТА 2 К!

55

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да направим "малоимотният" Рашков шеф на КПКОНПИ!

54

ШЕФА С 12 ТОАЛЕТНИ

преди 1 година

ПРЕСТЪПНИКА - 20 ГОДИНИ, А ПОМАГАЧИТЕ, КОЛКО? ТРЯБВА ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ!

53

Анонимен

преди 1 година

Грозната Комплексарска чалгафонка със силиконените джуки е много велика българка със връзки и живееща на гърба на обикновените хора които и плащат заплатата но понеже е много велика и си мисли че всички са и длъжни няма проблеми да се движи с криминални типове и да и плащат даже за нови джуки и въобще не е грозна ***

52

Анонимен

преди 1 година

12-токенефника няма ли да вземе отношение по случая? Оня ден като чукнаха на жена му бронята орева медиите, а тук мълчи.

51

Анонимен

преди 1 година

Рашков от колко време е начело на това министерство?Отговор-повече от една година или по точно 14 месеца!

50

Анонимен

преди 1 година

има заторници с по-малко провинения от тази

49

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ЯТАЦИ И ЯТАЧКИ. КОДОВЕ, ПРОПУСК, СТЪЛБА, ИНФО И 2К НА МЕСЕЦ, МОМЕТО СЕ Е ТРУДИЛО, А МОЖЕ И ДРОГА ДА Е РАЗНАСЯЛО, ВТОРА РАБОТА? МОЖЕ И ТРЕТА РАБОТА ДА Е ВЪРШИЛА В ДВИЖЕНИЕ? РАДЕВ ДА Й ВРЪЧВА ОРДЕН И ТЕ ТАКА!

48

Питам

преди 1 година

Ако си полицай, возиш се в цивилна кола движеща се в града с 200 и не направиш забележка на шофьора до себе си, след което следва катастрофа със загинали - не си ли съучастник в убийството?!? Бягаш от местопрестъплението..., носиш стълба и т.н. С това смешно производство явно разчитат да се измъкнат и са над закона. А Радева случайна фамилия ли е или и тази е роднина на някой известен политик?!? А със случая с Милен Цветков какво стана?!?

47

Недялко

преди 1 година

Имайте в предвид, че Гешев, Борисов и Доган са трупали опит, когато имаше смъртно наказание за престъпленията, които сега извършват. Това е голямо психическо разтоварване, когато престъпниците знаят, че могат да провокират до безкрай народа. Това си е болест, но лошото е че те са болните, а не ние

46

рибока

преди 1 година

Значи ли това,че полицейската карта е задължителен пропуск за преминаване през полицейски постове без проверка от постовите?Нов закон ли има?.А 2000 лева на месец по банков път ли са получавани или по думите на отвлечения?Направо е за ГИНЕС - започнала и станала "Чадър"!СИМОНА ЧАДЪРА - авторитетно звучи!

45

Анонимен

преди 1 година

И тук няма да има наказания , или най-тежките пак ще бъдат до болка познати , УСЛОВНИ ПРИСЪДИ !

44

Анонимен

преди 1 година

Много ми е смешно , когато един престъпник е със заповед за ''ДОМАШЕН'' арест , защо ?!Престъпниците , в повечето случаи от България имат къщи и апартаменти поне в 3-4 държави , КЪДЕ ОТ ТОЛКОВА КЪЩИ , ЩЕ БЪДЕ НЕГОВИЯТ ''ДОМ'' ПО СВЕТА ?

43

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Досъдебното производство трябва да се образува от Военна прокуратура! България явно НЕ Е правова държава,НЕ Е била и НЯМА и да бъде!

42

Анонимен

преди 1 година

Известни специалисти казаха по телевизията : Понеже НЯМА ефективни и достатъчни осъдителни присъди , затова по пътищата / а не само по пътищата , а и при други престъпления / , *** се чувстват ненаказуеми !

41

Анонимен

преди 1 година

Грозна, нагла, ***, дръзка и нахална = Симона и майка и!

40

Анонимен

преди 1 година

Имало и такъв ''закон'' , лице което е с образувано дело , може да се движи в рамките на държавите които са в ЕС ...В България всички престъпления са УЗАКОНЕНИ , да му мислят тия престъпници с кокошките !