46

И виж кога

преди 1 година

Кога я е свил като съм бил в болница ... Болен и почупен ... Мародерство и после как се е озовала където е не знам ...

45

Шарана

преди 1 година

Тез стари уруспии - Миши Шамара и Мазния Алгафари ли ще ми говорят за стари номера . Ми те постоянно от 25 години акъли ръсят бе !

44

Значииии...

преди 1 година

Сивата мраморна кутия е на майка ми наследство от дядо ми и баба ми. Държах е нея модулации и разни неща за работа по-пипкави. Краднат и от мен и от други хора. Краднат това им е работата и саботират!

43

Абе ейййй...

преди 1 година

Значи нищо по което работя не мога да оставя на работа, че някой ще го своите и продаде на някой си някъде. Пак повтарям озовали са се там посредством кражба в която нямам нищо общо и не е сигурно, че и французина има нещо общо... Така е станало да не попаднат в Сакскобурга и гледайте да ги върнете ...сива мраморна кутия ... Вътре други неща ...

42

Анонимен

преди 1 година

В бг всички са специалисти и експерти

41

Ей Нантииии

преди 1 година

Или по-скоро Нарфи ...попадне ли в Сакскобургите ти хвръква главата веднага ....

40

Эвропейски Союз

преди 1 година

Честито! Току-що Долара мина Еврото и вече е 1.96 лева за Долар!! Пълен Срив - откакто има Евро на най-ниският Курс - Титаник потъва с бясна скорост!!!

39

Анонимен

преди 1 година

НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО, ЩОТО РУБЛАДЖИИТЕ В НС СЕ ОТЦЕПИХА ДО ОПРЕДЕЛЕНА СУМА. ЗА ОСТАНАЛИТЕ ИМАШЕ СЪОБЩЕНИЕ - КОЙТО Е МНОГО НАХАЛЕН, ЩЕ ГО НАПОИМ С НОВИЧОК... З АТВА НЕ СЕ ЦЕПИХА ВЪЗРАЖДАНЕ И ИТН ПОВЕЧЕ.

38

Анонимен

преди 1 година

И ножа и хляба е в тях , колкото искат толкова ще си отрежат ! Тъй ,че както се сговорят , това ще сърбат хората ! Въобще не ги е грижа за тях ! Доказано !

37

Анонимен

преди 1 година

ИНТЕРЕСНО МИ Е КВИ СА СЛЕВДВАЩИТЕ КЛОУНИ, ТЕ ВЕЧЕ СА ПРОЕКТИРАНИ И ЗАГРЯВАТ! КАТО ГЛЕДАМ КАК ПАДА НИВОТО, НЕ ЗНАМ КВО ДА ОЧАКВАМ. АЗИС И ТОНИ СТОРАРО МОЖЕ БИ?

36

Анонимен

преди 1 година

А може и да има правителство, с дълга програма със стари муцуни...

35

Анонимен

преди 1 година

Този специалист Алгафари иска да живее в държавата на опг Борисов Пеевски Гешев. Да е жив и здрав и да си живее с всички деца и всички жени в тази България.

34

Анонимен

преди 1 година

Хазарта му омръзна да лашка на задна ленчето я даде на Киро а простото го направи дупетат. После Просто е бара отзад, опъва я в правителствения самолет на път за Солун та чак изпуснаха срещата от страст в хотела. Лена общата мани те станаха трима барабар с годеника от групата на ПП. Чувал съм че тези жени с мустаци били много страстни.

33

Вяра

преди 1 година

А бе вие специалистите,сега ли разбрахте, че тия не стават а?Що за безумие е да виждаш ,че едни некадърници,лъжци,мошеници да влачат държавата към пропастта и да .мълчат.Ако не беше тоя вот,още щяхте да ги търпите

32

П.К.

преди 1 година

Тоз Алгафари, нещо си се е побъркал. Тия баламурници от п.п.то търсили "честни и почтени" хора. Той, които посочва били "само кра-дци и моше-ници"-. Ами, те са точно като тях -няма никаква разлика. Да добавим: и големи лъж-ци. Панчугов пък, добавя: -Без стари муцуни. Но, тъй като те всички вкупом са стари и хептен стари муцуни, тогава? Кво праим? Май нищо няма да правим. Нататък вървим. Да доживеем, да видим.

31

Гледам и не вервем?

преди 1 година

ИМА ли останали НОРМАЛНИ хора? Тоя е луд шемет Просто Киро дори си вярваше веднага след вота на недоверие пак да бъде Премиер Педиер - това е безумец и луд човек няма връзка с реалността тоя харвърдски колос.

30

Може

преди 1 година

Може, за всички може, и то по повече може, и копюри може.Най вече може един в цифката, и цялата мутра в кръв, може.

29

Найголямата муцунаББ

преди 1 година

Давайки третия мандат на ДайБългария бившите демократи сега настоящи комунисти в една прегръдка с Корнелия са готови на върнат ГЕРБ на власт като включат негови експерти/МУЦУНИ в Програмното правителство.Така хората на Прокопиев намират начин да се отблагодарят на Бойко Борисов който дълги години промотира негови кадри Кристелина Георгиев (Сталинка) Плевнелиев Дянков Трайчо Трайков ...внедри протежетата Дончев Митов и други от Америка за България в ГЕРБ. Бойко продаде ГЕРБ САМО ДА НЕ ГО ЗАКАЧАТ!

28

Продължава Промяната

преди 1 година

Сега е ред на власт да дойде ПП с членове на ЛГБТ има още малинки, калинки и порно пулицайки симонки.

27

До кога ПП?

преди 1 година

Още Продължение към Пълен Провал