84

Анонимен

преди 1 година

Не отива на лекар с наднормено тегло да говори неистини по телевизията. Трябва да си луд лятото в най-голямата жега да ходиш с маска. А и казаха, че не предпазват толкова.

83

Анонимен

преди 1 година

?

82

Анонимен

преди 1 година

дааа, вирусите непрекъснато се променят, особено в био-лабораториите на ФАЩ

81

123ас

преди 1 година

тоя див гли.*** пак го пуснаха да плаши хората. Айде слагай маската млъквай!

80

Чоко

преди 1 година

Мой познат пипна белодробна бактериална инфекция тъкмо от *** маска извадена за много кратна употреба от джоба. Защо ни карате да си вредим на здравето при положение, че вече нямам познат или близък, който да не е изкарал вируса. Сега и да го хванеш минава за два до три дни и пак са на работа. Ако си направиш официален тест могат да те затворят вкъщи за десет дни и в тази жега да полудееш.

79

Подкрепям!

преди 1 година

Най-вече, да се възползваме от защитата на маските, поставени щателно върху муцуна като твоята, дърта продажна вещицо!

78

Анонимен

преди 1 година

ЧОБАКА ДОКОГА ЩЕ ГО ПОКАЗВАТЕ? СТРЯСКА НИ ДЕЦАТА!

77

Хмммм

преди 1 година

Ако маските работеха.... защо всички го изкарахме този вирус поне по два пъти? И нали трябваше да го спре? Нещо не се впчатлява вирусът от безсмислени покривала на нос и уста...... СМЕШНИ СТЕ!

76

Асоциален Примитив

преди 1 година

Проф. Александрова, в някои държави разрешиха евтаназията, възползвайте се. Руснаците и украинците трябва да се замислят да привлекат това чудовище на тяхна страна за да го използват за психоатаки срещу врага. Пускат я да бяга гола и рошава пред танка и всички ще се парализират от страх. Джавелин не я лови!

75

adventurer

преди 1 година

платена пропагандаторка, учени от световно ниво не веднъж са казали полза от тези парцали е 0, но платените *** като александрова няма да кажат това, целта на тези парцали е терор, контрол, подчинение, чрез страх от репресии актове и глоби..

74

ЗНАЕМ, ЧЕ ЛЪЖЕШ

преди 1 година

"Данните показват, че преболедувалите, които имат и 3 дози ваксина, са 83% защитени от тежко боледуване."https://doi.org/10.1101/2022.06.28.22276926 Ефективността на ваксината (VE) за третата доза е отрицателна от 20 декември 2021 г, със значително увеличен дял на хоспитализациите на случаи на SARS-CoV2 и смъртни случаи сред ваксинираните; и намален дял на случаите,хоспитализациите,и смъртни случаи сред неваксинираните. ОСТАВКА

73

Анонимен

преди 1 година

67. От климатичните промени.

72

Дан сан

преди 1 година

Джаба Хътянина

71

Анонимен

преди 1 година

Това грозилище,какво седнало да агитира пак хипохондриците??

70

Аман!

преди 1 година

Маските "доказаха", че могат да предпазят от предаване на инфекции.Айде сега госпожата професорица да ми предостави доказателство от реалния живот, не само някакви измислени лабораторни фантасмагории, че маските предпазват! Особено тези маски, които хората носят с месеци по джобовете си! Нека си има ако ще и противогази и да си ги слага дори когато спи, но моля ви се престанете да ни лъжете и да ни тормозите с вашите измислени мерки и мръсни парцали, които не предоставят никаква защита!

69

Анонимен

преди 1 година

Марш ***!

68

Анонимен

преди 1 година

Беги от тука е ***

67

Шри ланка

преди 1 година

Очаквайте скоро и тук! Гоуем пбой ще пада на тези урудясали гнусяци!

66

Правилно!

преди 1 година

Възползвай се проф. Александрова! Че като захвърчат камъни, това ще ти е защитата!

65

Анонимен

преди 1 година

Цуцка, само теб не съм питал, дано знайш.Лани казаха, че след две дози ставам напълно ваксинирана исертифицирана офцЪ. Сега броя ли се още за напълно ваксинирана и сертифицирана или съм просто ***?