105

Весо

преди 1 година

Служителите разчитат на чадъра,на ситуацията,на рекета и на добрите услуги за престъпниците.Заплатата може да почака,тя понякога е дневна,нетна величина!Сидеров е прав!

104

Анонимен

преди 1 година

Така е полицай не спазва ограниченията на скоростта, даже се хвалят постоянно за колко кратко време стигнали до еди къде си. Комплексари, ама те се пазят един друг! Колега, колега и т.н.

103

РусенецЪ

преди 1 година

Мен татуировката не ме притеснява. Притеснява ме, че на гишето в КАТ-Русе, трябва да се наведа като за ректален преглед при смяна на книжка и изрусена тотя на неопределени години ми говори на ТИ и дудне: "Я да видим дали ще те работя"?!?! Ама кое да ми работи? На годините на майка ми е. Такъв кошмар и Фройд не може да изтрие от кошмарите ми.

102

Знаещ

преди 1 година

Доскоро никой милиционер не плащаше винетка, гражданска, караха си без проблеми със 80 при ограничение 50 ... ! Откакто обаче въведоха камери пищят на умряло, щото при камерите не важи картата. Наскоро един ми се жалваше, че му набили 400 лева глоби. Ми така де, и богатите също плачат ...

101

Иван радоев

преди 1 година

Проблема не в татуировките, пиърсинга или дългата брада, има такива полицаи в цяла Европа, проблема е в манталитета и то не само на полицай те а на целия народ

100

Опа, опааа!

преди 1 година

"Не може да се допускат татуировки" ?!?! Тоя чува ли се какви ги дрънка? Току що уволни 90% от полицаите. С какво татуировката те прави непригоден за определена работа? С какво татуировката ти отнема от морала?

99

Анонимен

преди 1 година

Пру управлението на Подмяната е така - техни хира с по 50 барушения убиват деца на пътя и се надяаат на връзките си с Кирил Петков и Лена Бориславова да излязат на свобода и да им се размине!

98

Анонимен

преди 1 година

Полицията много отдавна е превърната в касичката за събиране на глоби от изнудване на хората!Полицаите са нагли,невъзпитани,корумпирани! По цял ден бок**ци с бясна скорост бръмчат по улиците,но тях не ги спират и проверяват! В същото време патрулките обикалят по кварталните пазари и глобяват на поразия за измислени нарушения.А онези в Парламента непрекъсното гласуват все по-високи глоби,които не могат да се обжалват! Законно установена мафия! Правото на силата,а не силата на правото! Рекетьори!!

97

Кико

преди 1 година

Началник направиха един корумпиран милиционер! Вие какво очаквате? На плажа в Приморско дойде с униформа за "респект" и да не плаща чадър!!!

96

така е

преди 1 година

защото едно 50% ,а може и повече от родените след 1990 г съществуват в системите на МВР, а и все повече млади хора имат татуировки. Все по-труден става подбора на униформени. Това е така, защото масово с малолетни и непълнолетни си качват % на разкриваемост.

95

експерта

преди 1 година

да каже нещо де не го знаем, инак си губите времето с открития от типа - водата е мокра!

94

Анонимен

преди 1 година

граничен полицай експерт по закона за движение по пътищата????

93

Анонимен

преди 1 година

Резил за полицията ,погледнете и клипа!

92

Закривай

преди 1 година

милицията! Там от 1989 няма реформа!!!

91

Анонимен

преди 1 година

Ами вижте на полицайката джуките и на тоя вида и татуировките! Кой я пусна на работа с тия набъбнали уста?

90

boikodanov

преди 1 година

policiqta e opasna za naselenieto

89

рибока

преди 1 година

Който я включи в листите си бая гласове ще му донесе,особено след като стане ясно след месец,когато даде брифинг прокуратурата по повод автотехническата експертиза за участието и което е само в главите на някои.

88

Анонимен

преди 1 година

Извинете,но този орангутан кара десетилетие без книжка,нарушава законите по всякакъв начин,явно се държи предизвикателно към цялото общество! Въпроса е този човек откъде накъде има позволение за безобразния си живот! Има ли партия и власт която да ги озапти тоя и тия останки на мутрите?

87

Анонимен

преди 1 година

Полицайка ми прави проверка на документите, и... на всеки нокът имаше различен лак. Ако това е дрес-код , здраве му кажи. Несериозно е.

86

Хора

преди 1 година

В мвр и полицията е бардак,няма контрол и дисциплина,тези институции започват да стават опасни за България.