16

Анонимен

преди 1 година

Не давайте дума на откровен мафиот и *** на престъпления

15

до 14

преди 1 година

Какво е "Бели брези"?????? Полк. Ботев ли беше "виновен" за този случай или професионалното ръководство на МВР? Не знам, а и не искам да ......

14

Анонимен

преди 1 година

Незабавно УВОЛНЕНИЕ на тази "девойка", А СЪЩО и на хората, които са я назначили на работа!

13

До 6

преди 1 година

Топ криминалиста, който покри истината и убийците в Белите Брези.

12

“Журналист”

преди 1 година

Неграмотно написано, и с един милион запетайки. Върхово достижение на образованието.

11

Анонимен

преди 1 година

A ти за белите брези какво ще кажеш

10

Сата НАТО

преди 1 година

И Следствието е като и Прокуратурата... Началникът на Следствието се занимава с глу пави дисертации по история на футбола. А не знаят как да обработят сцената на престъплението.

9

МВР колапс

преди 1 година

Много неща са обидни, например МВР Перник потулват тежки криминални престъпления, РУ Бобов дол държат заложници в апартамент, същите съдят несретници за обида на куче, интересува ли още какви ги правят от МВР!?

8

Анонимен

преди 1 година

До6. Нещата в МВР са изтървани. И не още един , а много. Така е и за М на Земеделието и Горите. И към Храните и към Банките и по всички институции. Трябват с характер специалисти.

7

Анонимен

преди 1 година

Не разберам как стигвахме до тук???Тоя Гошо да е лицето на Държавата и в момента де прави всичко възможно да го измъкнат......Това ли заслужаваме нормалните хора???Жалко за двете момичета и техните семейства!!!

6

Бонго Бонго

преди 1 година

По заповед на Рашков колата е оставена отвън, за да липсват доказателства. Радев също е замесен. Тошко без Радев даже не пъйрди.

5

Някой си елемент...

преди 1 година

Полк. Ботев е най-великият ръководител на отдел "Убийства"! ПОКЛОН пред него и професионализмът му! Колко много се надявам да се намери поне още един такъв професионалист, за да помогне малко или много , нещата да се понаредят! Разбира се и ЧИСТКА в щатния състав на МВР е задължителна, а и крайно необходима! :(

4

Анонимен

преди 1 година

Не е нормално жена с излъчване на кифла и цялата в татуировки да е полицай. Освен това доколкото помня, по устав татуировките в МВР са забранени.

3

До 2

преди 1 година

Наркоман е убил сина му,а не че синът му е бил наркоман .

2

Анонимен

преди 1 година

Какво ти е обидно пък на теб, създал си наркоман поставил си го в лоша среда, провалил си се. Винаги си почистете средата преди да поставите нов играч в нея иначе не се жалвайте като стане на кайма. Не можете да гарантирате добра среда, или успешен успех. Ако има някъде топки за рязане от които ще произлезе следващата татуирана фльорца или дилър трябва да обиколиш и да го обрежеш и тогава раждай собствени генетични експерименти.

1

Анонимен

преди 1 година

МВР е стълба на престъпността.