68

Анонимен

преди 1 година

Чалгарите събориха ли кея на бея? Нека да кажат, че не са ДПС пак

67

на троловете

преди 1 година

парите от някое нпо на грантове за свещи да давате

66

Анонимен

преди 1 година

Вие сте си мафия, влезнахте в парламента с обещание за реформи, а дефакто отидохте да правите пари. Мошеници.

65

19-ти чалгар

преди 1 година

Голям шегаджия си бил бе, чалгар N 19! Само че си още по-голямо нищожество! Я бягай на идвана да сменяш памперсите на Сактия учиндолец и да му миеш ***, понеже напоследък е перманентно напикан и ***! Дори и той, с болния си мозък е разбрал, че цяла България мрази, презира и проклина жалката му, поръчкова сбирщина от безгръбначни *** като теб!

64

Анонимен

преди 1 година

Бебчеттаа на Караджов останаха гладни. Реват та ще се скъсат.

63

Анонимен

преди 1 година

От канала дойдохте и в канала ще отидете , а дано и задно с чалгата !

62

Читател

преди 1 година

Слави те нарече брокер,но от посредствените. Скоро ще донесеш друга,единствена папка,където пише за ония милиарди, които трябваше да получи итн,в аванс.Идват избори,но ти и твоята мижава партийка си тръгвате завинаги.Вашата Ива фъфли,молейки се някои от партиите които ще определи президента след като герб абдикират,да започнели преговори. Никой не иска предателски душици за политически партньор.Попският и "големият",срутиха организацията,която излъга много неориентирани политически българи!

61

Анонимен

преди 1 година

Ами , ако не е вярно що се обидихте?Да не би Кирчо да е оцелил истината, че много боли от нея!

60

Анонимен

преди 1 година

Кирето е с комунистически манталитет клевети клевети и пак клевети няма съдилища няма прокуратура само клевети и някви фейсбук твърдения

59

Край

преди 1 година

Това че Киро е просто Киро не отменя това, че Караджов-Слави-Орлин Алексиев са ОПГ.Ако гласувате за ПП/ДБ - значи искате да ви крадат Асен Василев и ПрокопиевАко гласувате за Герб - значи искате да ви краде ББ, Пеевски, Орлин Алексиев, Сталииски, Маджо, Митко Стефанов Ако гласувате за ДПС - Доган и ПеевскиГласувате за Корнелия - краде ви тя.гласувате за ИТН - краде ви Слави и Орлин Алексиевпри тази система ВИНАГИ избирате кой да ви краде.

58

Ден за размисъл

преди 1 година

Самият факт, че всички партии, включително и от коалицията (ИТН, БСП) вият като сирени срещу Петков, трябва да ви говори нещо. От родолюбие? Съмняям са. Пускай Слави и слагай мастиката. И сме най-красиви, и сме най-добри.

57

Shark

преди 1 година

ИТН бутна правителството по заръка на вожда ББ, защото нямаше как да крадат от парите за възстановяване. Затова беше цялата тази работа, от която ние страдаме. ГЕРБ и ДПС разбраха, че няма да се докопат до тези пари и натиснаха копчето на патериците, ИТН и Възраждане. Затотова на предстоящите избори пак ще гласувам за ПП!

56

Аз промяната

преди 1 година

ЗНАЧИ НЕЗНАМ КОИ СИ БИЛИ НЕЗНАМ КАКВИ А КИРО И АСЕНЧО КОРНЕЛА ИЦО НАЙ НАЙ НАЙ И КОЙ ГО КАЗВА ЕЙ МАХАЙТЕ СЕ ВЕЧЕ СТИГА ЛЪГАХТЕ СТИГА КРАДОХТЕ ЧЕСТНИЦИ НЯМАТЕ ЛИ СРАМ ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗАЩО БЕЗНАКАЗАНО ДА СЕ ИЗМЪКВАТЕ СЛЕД КАТО РАЗГРОМИХТЕ ДЕ ЩО ИМА КОЙ ЩЕ ВИ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЧЕСТНИЦИ КОЙ

55

И не збърка!

преди 1 година

Този пък на всички запознати със неговата дейност във политическата ти стана ясно кой наистина защити интересите на мафията

54

анонимен

преди 1 година

След като тези суми са гласувани в парламента и след като Петков е обещал на протестиращите строители 1.1 млд. къде и при кой е проблема ?

53

Док

преди 1 година

Не го мислете Киртака, той ще продължи да си продава хранителните добавки - таблетки косена трева, по 50 лв. опаковката. Добре, че политическия му менте продукт с подобни характеристики не мина! Сериозните болести на държавата не се лекуват от менте доктори с менте хапчета! Искат си истински доктори!

52

ДО 57

преди 1 година

Защо те е срам да пишеш че си Таткото на Кирил Петков ?

51

Край

преди 1 година

Абе всеки един от тия не е мафия, НО комбината Караджов, Слави и ОРЛИН АЛЕКСИЕВ си е вече организирана прастъпна група. Още повече, че Алексиев си цоца и от към Фандъкова.

50

van zant

преди 1 година

А бре г-н Караджов защо се пфравиш на умряла лисица.И децата вече знаят че си спуснат там защото си протеже На Орлин Алексиев и даже не си член на умрялата вече партия на Бога Слънце и Африканеца подлогата на всичко и всеки. Ти не беше сложен там заради друго,а само заради схемите и усвояването на средствата от пътищата и ВИК. Стига вече сте се оправдавали,грозно и глупаво изглеждате,но явно не го разбирате изобщо.

49

ВЪПРОС

преди 1 година

Въпроса на Българите е - Тези Колабористите какви присъди ще получат ?Въпроса е за 1 000 000 долара .Какво ще правим с Предателите - те са взели огромна сума пари и ще избягат от България .Трябва Главния Прокурор да им отнеме Подкупите и да ги вкара в Затвора за 10 Години .