298

Анонимен

преди 1 година

До няколко седмици Русия ще завладее Донбас. Този !експерт! е открил топлата вода. Скоро очаквам да открие и колелото.

297

Хахах

преди 1 година

А на вас пък кой ви каза, че българската нация поддържа руския нацизъм? Русофилите сте малцинство, но просто сте много активни и кресливи. А нацистите не са Украйна, а са русия. Украйна не е влязла с армия в чужда държава, не е тръгнала да отрича правото на друга нация да съществува. И украинските деца не маршируват с песни "ще си върнем Аляска". Неонацистите в украинската армия са няколко стотин. В руската също има точно такива скинари. Има ги и в агитките на Левски и ЦСКА. Това са фактите.

296

Анонимен

преди 1 година

Горделивоста също е грях.

295

Гост

преди 1 година

Отново whataboutism от защитниците на руския нацизъм. Аз го хващам да лъже. Давам му конкретни доказателства. И бам 3 минуса и смяна на темата от русия на Китай. Безпомощни сте пред истината. И Бог ще ви накаже. Защото Бог е търпелив, но не забравя. Няма да забрави, че сте били на страната на нацистка русия и че сте разпространявали нейните лъжи и дезинформация в България.

294

Анонимен

преди 1 година

С две думи населението на света ще бъде редуцирано на случаен принцип.

293

Продавам.341.

преди 1 година

Срещу разширяването на НАТО и в Азия се противопоставя и Китай.Дори предупреди за срещата на 20-те,че ще предприеме съответни мерки,ако НАТО започне да се разширява и в Азиатския регион и конкретно в Южнокитайско море,имайки на предвид Индия,Виетнам и Япония.Затова и САЩ се опитват да създадат нов военен съюз с Австралия,Нова Зеландия,Япония,Тайван,Южна Корея,Бангладеш и Тайланд.Т.е.един нов военен блок,като НАТО в Южнокитайско море,за да демонстрират сила срещу Китай и евентуално,Северна Корея.

292

Гост

преди 1 година

Ей, лъжец. Влез в Ютюб и изгледай филма на Владимир Милов - разширение НАТО. Има всичко документирано как Путин 2002-ра година е напълно съгласен с разширението на НАТО и даже с Украйна в НАТО. Има го всичко документирано. Влезте и вижте вместо да лъжете и разпространявате лъжите на руската пропаганда.

291

Прод.340.

преди 1 година

Какво ще предприемат, НАТО в Европа срещу Русия и САЩ в Южнокитайско море срещу Китай подстрекавайки Тайван,Япония и АСЕАН,следва да видим през следващите години,ако междувременно Русия не употреби Ядрено оръжие в Европа(не само в Украйна)Вероятно предстоят и "горещи"събития и в други региони на Света.Световната икономическа криза не е преудоляна и може да се превърне и в хуманитарна с много тежки последици за 2/3 от Света.

290

Продавам.339.

преди 1 година

След като Запада не се вслуша и пренебрегна условията на Русия,Военото и командване Командване,съответно реши да изпревари събитията,планирани от Запада и започна операция за "стабелизиране" на западната си граница и създаде"буфер"(Луганска и Донбаска Републики) между нея и Запада на западната си граница с Европа.И ще засили вероятно военото си присъствие вТихия океан и северния регион за да подържа севрния пътЩе увеличи и фин.стабилност,чрез членството си в Брикс иОПЕК+и ще увели ядрената мощ.

289

Прод.338.

преди 1 година

Въпреки добронамерените предупрежденията наРусия към Запада да се придържа към договора за неразширяването на НАТО и неразпространението на ядрено оръжие в източнаЕвропа,в новоприетите държави във воения съюз,Запада под натиска на САЩ,започна и операция в Казахстан(в Алмати)точно на границата сКитай иРусия с цел да създаде коридор за воена операция едновременно и срещуКитай иРусия и така да открие един фронт и срещу двете държави от територията на Казахстан,и същевременно да блокира южнокит море

288

Прод.336

преди 1 година

И така,след контрапреврата в Русия(превърната в ресурсен придатък на Запада)на власт в Русия дойдоха рвизионисти(посткомунисти)който я поставиха на капиталистически "релси"и я възродиха във военно отношение.След неуспешните 20 годишни войни на Запада срещу арабския свят,въпреки съюзите си с някой от тях,Запада се озова без ресурси и без възможност да противостои на Китай и Русия едновременно.Загуби ги като пазари и като ресурсен придатък.Пътят на коприната се оказа сериозна заплаха за Запада.

287

Анонимен

преди 1 година

на тоя папагал Сата НАТО какво му се връзвате...

286

Прод.333

преди 1 година

И след като гътна социализма с измама се насочиха къмАрабските държави за да си осигурят ресурси за война не срещу Русия(защото я смятаха за победена)а отново срещу Китай.Поради тази причина Запада се разшири чрез НАТО до границите на Русия за да я"блокира".Но причината е планираната война срещу Китай.Запада,умишлено"игнорираше"Китай от договорите за разоръжаване,за да има повод за война срещу него(главно САЩ)Така за да се противопостави на Китай,усилено започна да ограбва ресурсите на Русия.

285

Анонимен

преди 1 година

поредния папагал,

284

Анонимен

преди 1 година

Много съм живял,много съм видял.След ВСВ,относителното спокойствие в Европа до последните десетилетия на миналия век се дължи на равновесието на силите и договора за разоръжавне.Но Запада след като "гътна"фашиста Франко в Испания и с цветната революция в Португалия,реши че номера ще минава навсякъде по света.И на изток опита първо в Китай на площада Тан Мън в Пекин.Но не успяха.Започнаха в други региони в Африка и Азия.И там се провалиха с цветните революции.Накрая провокираха хиените на Европа.

283

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО коя истина бе ***?Колкото са човеците толкова са и истините.

282

Анонимен

преди 1 година

Егати неграмотниците в този коментарен форум!

281

Гост

преди 1 година

Разбира се, че България е икономически зависима държава. А политически независими през третата българска държава ние сме били точно 10 години. От 1908 до 1918та. Но това, че България е зависима и това, че САЩ и ЕС ни използват, защо ви кара да си мислите, че Китай няма да използват русия? Просто защото си го мечтаете? Китай ще се изгаврят с русия по брутален начин. Помнете ми думите. Парите са си пари. Китайците си имат собствен интерес и той минава през монополна експлоатация на русия.

280

Гост

преди 1 година

Последният пост за жената е безсмислена купчина думи от безпомощност на това, че ви давам фактите. И като напишете 100 поста, фактите потъват надолу. Това е техниката на тролинга. Водопад от whataboutism и безсмислици които да удавят истината която е подкрепена от факти.

279

СССР

преди 1 година

На власт в Русия е производствения капитал газпром, роснефт, росатом, ВПК, църквата всичко това в рамките на конституцията от резултата на поражението в студената война със всички произтичащи от това последствия..Олицетворението на тази власт е Путин той е нейн балансйор а контрола на конституционното статукво се осъществява от механизмите на петата колона чрез функциите на консултинга финансиран от финансофия капитал под контрола на определени служби