34

Анонимен

преди 1 година

Само да питам, само аз ли като българин се чувствам силно прецакан. Ние като влизаме в Европа се отказахме от всичко и от реактори на Козлодуй и от Белене и на Гърция клекнахме ,и от производство и суверенитет. Сега Само и само да се приеме френското предложение ни се разпадна правителството, а македонските са отвори една уста все насила ги вкарват в ЕУ.

33

До Анонимен 42

преди 1 година

Пендо, каза че мноого го боли сръбския газ. И заради това му е замаглена мисълта.

32

Анонимен

преди 1 година

Някой разбра ли какво точно казва Пендо?

31

Хипотеза

преди 1 година

Албания влиза в ЕС,а РСМ-не.След 20 години албанския държавотворен етнос в РСМ става 60% и доминираната от него влада,или както се казва говорилнята им, решава, че е от изключителна полза да влезе във Велика Албания,която вече е погълнала Косово,въпреки сръбската съпротива.Така,като част от Велика Албания,РСМ ще успее да влезе в ЕС,севмакедонците ще си търсят общите произход и история с албанците. Севмакедонският език ще е албански диалект и няма да е сред официалните в ЕС. Добър избор.

30

Колев

преди 1 година

Аз ли само с впечатление,че цяла Европа се моли на РСМакедония да влезе в ЕС?

29

МАКЕДОНСКА СКРОМНОСТ

преди 1 година

Сакам да ви кажам дека парвото чевалче и парвата зелена *** са македонски. Парвата динозауриа, и она е македонска. За месечината дека е македонска - целиот свет знае. Да добавам дека и звездите на македонски нашенуват. Тази серия /на ''трудноразбираемия'' за нас ''мекедонски'' език/ може да бъде продължена до безкрай. Аз бих им дал само един съвет. АЛБАНСКИ ДА СЕ УЧАТ

28

До македонците

преди 1 година

Няма да ви дадем нашата история.Ние сме били един народ,сега разделен от пропаганда и лъжи.Спрете да мразите България,дядовците ви са умирали за нея

27

Анонимен

преди 1 година

...17 год.чакате...я попитайте Ердогански,....колко време чака,след като не изпълнява условията за присъединяване....

26

?!?

преди 1 година

Разпад на тази територия следва

25

САНДАН ПАША

преди 1 година

СЪРБОМАНЧЕТА НЕЩАСТНИ, ДОКАТО НЕ ОСВОБОДИТЕ РСМ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ ЩЕ ГЛЕДАТЕ КЪМ ЕС ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!!!...

24

Анонимен

преди 1 година

нито Сърбия нито Черна гора практически не са започнали преговори"////////Само лъжи говори, Сърбия е отворила половината преговорни глави, а някои и затворила, почти същото е и с Черна гора. В интервю за Македонска ТВ, Вучич 5 минути дипломатично ги убеждаваше, да приемат френското предложение, защото по-добро едва ли ще получат.

23

Анонимен

преди 1 година

Стево е сръбско име, прилича на типичен сърбин, нормално е да има комплекс за малоценност от нас :)))

22

Ламята

преди 1 година

Аз така и не мога да проумея,защо вдигаме ветото,на хора които не само ни мразят,а и държат цял свят,да знае колко ни мразят.

21

Да втасват

преди 1 година

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

20

Искам да стана член

преди 1 година

на затворен клуб.Но започвам да се сърдя на ръководството на клуба защото:-не ми харесва че предлагат членство и на други;ръководството иска да отговарям на определени условия и да си променя поведението,да не ругая и да не обиждам други членове на клуба и да ги уважавам,защото имам общи неща с тях макар че не го признавам,няма стратегическо виждане какъв дар божи ще съм за клуба;съседи на клуба злоупотребяват с недоволството ми че не съм съгласен с условията.Извод?Не влизам в клуба.

19

Анонимен

преди 1 година

Баща му и майка му българи, а то не. Що е то?

18

пирин

преди 1 година

Аз съм от Сандански.Но докога ще търпим тези *** да ни обиждат.На 62 г. съм.Имам спомени назад,как дедите и родителите на тези откачалници,винаги са се определяли като българи.Премвоного близки имам в СМ.Но да ни наричат татари,монголи,фашисти,пре-много е!Погледнете-помаците,заради религията си,не искат да чуят,че са българи.Турчеят се.Тези/сев.мак./ отродили се българи,на какво ли не се направиха,само да не се каже,че са българи.Повече не може да се търпи.

17

Анонимен

преди 1 година

не разбрахте ли, че вече не ни интересувате , но имаме паметници на вашата територия /почти всички църкви, манастири средновековни и ще си пазим историята и отстояваме истината за това , кой ви е дал начало на държавата

16

Крсте Мисиркоски

преди 1 година

Просто е и няма какво да се увърта: в ЕС място за югославски хуманоиди няма! Проформа на европейски релси и на първия светофар ще ви прехвърлим на съвсем реални сръбски релси. Стрелочникът е София, а крайната гара е Брюксел. С югославски титовски хитрини отивате в Белград!

15

Анонимен

преди 1 година

мицкоски пендаровски , родово са се прекъстили на ски , какво искате укри същи и те от една периферия дето са само чукари шовинизъм насаждан от сърбия