94

Пешо

преди 1 година

Не бързай Ице,тя и Нинова се заканва да стъпи на пиедестала. И ако и връчат мандата,леле какво умилкване ще падне.....,Слааавчо кака ела миличък кака ще ти бутне ????? ,не това бе,министерски кресла имам предвид. А за парички,иии кинти ша има,само се съгласи миличък,че *** куги драпам,пъки ония от московата все питат???Сега пък и Радев иска да мъ спъни,за президентска република му бил меракът,айде де,той ша мъ исприварва мени. Айде Славинце,айде миличък.

93

Анонимен

преди 1 година

Да изчезва при Маджо!

92

Анонимен

преди 1 година

Христоооо, същия си, като оная .....................Симона Радева! Нали се сещаш...?

91

Анонимен

преди 1 година

Време е подпирача на шперплата в пленарната зала да си прибира Надка, Сандо, Гнома, Текезесара, Шишо и повече да не се показват.

90

селянин

преди 1 година

Ристьо ,Ристьо как си сигурен ,че ще получиш мандата ми е много интересно.Единствения ви шанс на нови избори би бил ако идете в коалиция с Пп на тях, иначе сте чао

89

до бб

преди 1 година

кои сте вие че сте готови за война?мислиш ли че българския народ иска война?защо не ходите да се биете за Украйна тогава?

88

ББ

преди 1 година

До Анониментя войната я обяви господаря ти путин,убива жени и деца в Украйна с цел да уплаши Свободният със жестокостта си...е опозорява се,историята ни е виждала подобни из.о.и,да отстойш Божиите и Човешки ценности не е "водене към война"...готови сме за война да отстойм ценностите си...съобщете го на умиращият лебед довел един велик Народ до....позор и презрение!!!

87

Анонимен

преди 1 година

Ристьооо, ако ви дадат мандат, връщайте го веднага. Не губете доверието на хората! Не разбра ли, че в този парламент нормално правителство не може да вирее. Нямате работа да се намесвате със злобния чалгар и *** му.

86

Анонимен

преди 1 година

такива национални предатели като тоя и киро и асен които ни водят към война са за строга каторга

85

ББ

преди 1 година

До Анонименопорката купуване,къде виждате купуване?нима постъпиха като боко купи ндсв и вмро...а забравихте...отвличат ви вниманието...ндсв щяха ви "спасява" от мигрантите и кресливите жени майки на деца инвалиди,ограбиха над половин милиард ндсв за ограда която падна след година...вмро...шкембето си накупи апартаменти...,другият се прави на хитлер в ЕП...позоряци и крадци бре,къде подобни при ПП моля?факти...манипулации в раша!!!

84

Щирлиц

преди 1 година

Леле,голямо лапане ще падне,аа...,говорене исках да кажа.

83

Анонимен

преди 1 година

Президентска република, не парламентарна! Видяхме ги тия по много пъти. Но, все още се търси президента!

82

Весо

преди 1 година

Нанай Ицхак! стига си бленувал. В следващият парламент да те няма

81

Анонимен

преди 1 година

92 каква законност те гони бе човек? Как връщате законност с противозаконни действия и нарушаване на Конституцията? Как защитавате истината, като издигате лъжец на пиедестал? Как се борбите с корупцията като при първия момент в който се разбра че ще паднете от власт започнахте търговия за гласове? Как защитавате правото на хората за демокрация като не понасяте опозиция и ненавиждате инакомислещи? Как се защитава демокрация с тоталитарни действия? Спрете да ни правите на улави! Унижавате народа!

80

ББ

преди 1 година

До Анонименняма да са "до дупка"цитираш агент на кгб-дс,ще са избори на които България ще даде мандат на ПП и ДБ...да спрат грабежите и върнат Законноста,да осъдят грабилите и убивалите ни дпс-гроб...заради това е нечовешкият отпор...троянските коне като ***-итн...рева за руските агенти на кгб,ще гласуват младите...децата и внуците на ограбените от раша-дпс-гроб...тях не можете купите или заплашите!!!

79

Анонимен

преди 1 година

84 а нима Киро да не е вреден за България? Този човек погази Конституцията толкова пъти, че в цялата ни история не е погазвана колкото за 6 месеца. Само да ви попитам, Байдън погазва ли американската Конституция? А Макрон френската или пък Шолц немската? Нали разбирате, че онзи който няма уважение към върховния закон който защитава правота ти на лично мнение и изказване на свобода, на лична собственост и неприкосновеност, той никога няма да спазва тези твои права. Киро и ко Е вреден за България!

78

ББ

преди 1 година

До Анонименмали *** се навеждате на началниците ви от дпс...знаем,че ви финансират и създават...на болен и гласове даваха...виждал е Народа ни много...диалогичен с почтенни и милеещи за България...с крадци и пУтриоте..."за нормалност" и ненормални си имащ прародина обаче ограбваш моята...няма начин...геополитическа битка е в която имаме шанс да изберем...правилната страна,останалото е предателство децата на България!!!събудете се хора!!!

77

Анонимен

преди 1 година

А Кире ще го промотираш ли с аверите му? Защото ако ще ни слагате тоя нагъл и лъжлив противоконституционалист, тогава избори до дупка!

76

ББ

преди 1 година

човече,итн...са нещо като болен на дпс,нямат ценности и Родина...парите им са важни,чупят 3 парламента...в невиждани кризи и война ...те бутат правителството ни,сеят хаос и разделение...македонияяя...и защото няма пари,не им позволиха да продължат грабежите!избори...вървете с Народа ни

75

Джоруел

преди 1 година

А Маджо знае ли? Или да изчкам , че сега правите лайв?