99

Анонимен

преди 1 година

До До 94 Съдийките и Гешев само седят и чакат МВР да им свърши работа. Вместо запретват и работят както Силвия Конти с мафията. Убийствата са риск на професията като искаш да работиш. Никъде няма лесна работа.

98

До 94

преди 1 година

Отвори си очите ти! За да бъде осъден някой, трябват надлежно събрани доказателства. Кой да ги събира, съдиите ли? Написал си някакви клишета - съдийната система трябвало да се смени. В стил Христо Иванов. Закони има! Няма кой да ги прилага! Ето, от 5-6 години няма патрули по улиците в големите градове, това създава анархия. Трябва да има патрули всеки ден на всички невралгични точки, хванат ли те с наркотици или алкохол, отнемане на книжка до живот и затвор. Ето тук - законодателна промяна.

97

къде си?

преди 1 година

Къде е тролчето, което преди 2 дни ме убеждаваше, че родителите не искали да разкриват, че децата им са убити в катастрофата? Искам да му се изплюя на челото.

96

Анонимен

преди 1 година

Не само, че оцеляват, ами после и герои ги пишете. За сведения - биячът и рекетьор, заплашвал хора с убисйтво - БАГАТА!!!

95

Анонимен

преди 1 година

Сега трябва да бяга така от ядосаните тълпи, котио искат да разкъсат плътта му с голи ръце ... ТОВА Е ПРАВОСЪДИЕ!

94

Мдааа

преди 1 година

А църквата нещо? Нищо. Лапкат и се молят за здравето на оня.

93

володя

преди 1 година

Еми бяга си човека. Защо се представя това, като нещо незаконно?!?

92

Анонимен

преди 1 година

Грузинските прийоми с пълна сила и в България.Крути мерки с корупцията .Щом грузинската мафия клекна пред силната държава ,какво остава за нашите мафиотчета които сравнени с грузинската са като балерина от Балшой театър.

91

Striker

преди 1 година

Бягството на страхливеца! Всичките такива из-роди все деца и внуци на червените бо-к-луци! Тоя задлужава да го изгорят на клада на мястото, където уби децата!

90

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Трябвало е ,някой да го пресрещне по улицата и да му счупи и двата крака ,да не бяга ...жалък татуиран индивид ,ще ходиш на гости при Косьо Самоковеца ...

89

Анонимен

преди 1 година

Ало, добър вечер, шефа се обажда, събери борците, че един досажда. Тъй вярно шефке, слушам веднага, кажи как го искаш, вързан без крака, припява Радева.

88

Наблюдател

преди 1 година

Гледах клипа на Волен Сидеров в първо районно от днес и ми направи впечатление, че по едно време се появи Адвоката на убиеца на Милен Цветков. Явно той ще бъде защитата на полицайката и Семерджиев.

87

рибока

преди 1 година

А този сняг в двора откъде е?ха-ха-ха!

86

Анонимен

преди 1 година

Трябва генерална промяна, трябва да се промени конституцията, не може съд и прокуратура да се гаврят безнаказано и безконтролно с обществото - стига вече, чашата на търпение преля, тези човечета се мислят за недосегаеми.

85

Анонимен

преди 1 година

Можеше да не бяга, можеше да помогне и да окаже първа помощ. Това е разликата между егоизма и да мислиш за себе си, и това да си човек. Самия факт, че бяга към вкъщи доказва, че е достатъчно трезвен а после, че се е дрогирал в апартамента си от страх и шок заради последствията и да го изкарат под друга присъда е възможно обстоятелство.

84

Анонимен

преди 1 година

Шо триете за участието и в мис силикон? Всички вече гледаха видеото по няколко пъти! Пазите престъпничката ли, това си е във ваш стил да криете истината!

83

Анонимен

преди 1 година

На този сега ще му намерят хиляда болести само и само да не лежи. Даже и в затрова живеее на гърба на данъкоплатците

82

НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 1 година

Ся съдът ще го пусне под домашен арест, прокуратурата, за да ни залъже очите, ще се прави, че ще обжалва, ония адвокатите ще измислят 1001 версии, докато ги проверят всичките, ще минат едно 2 години, до тогава друг случай ще дойде, и ще го забравим. Той ще си е под домашен арест, ще си излежи присъдата в домашни условия и чао. А момичета ще си гният под земята.

81

Анонимен

преди 1 година

Добре бяга.

80

Анонимен

преди 1 година

Не знам за МВР, но съда трябва да се изрине изцяло! Този уро.д сега трябваше да е в затвора, но нашия безкрайно корумпиран съд го е пуснал. Докато не се осъдят няколко съдии на доживотен затвор, за назидание на другите нищо няма да се промени.