7

Анонимен

преди 1 година

Никой в Европа вече не иска да работи с правителство на Бойко Борисов и Герб, както и с останалите мафиотски партии. Дори да бъдат върнати на власт. Факт! Петков им извади картите на показ.

6

Анонимен

преди 1 година

АБЕ КОКОРЧО, НАЛИ БЕШЕ СПРЯЛ ТЕЧОВЕТЕ БЕ? ЛЪЖЕШ ПОВЕЧЕ ОТ ББ!

5

въпроси

преди 1 година

Това правителство управлява вече 7 месеца. Кой покровителства тази гранична мафия в тези 7 месеца? Предполагаемата вреда от 22 млн лева годишно е нищожна пред 100-ците млн лева месечно щета платена на посредниците за газ, които са под контрола на същото правителство.

4

баба мара

преди 1 година

турските домати чушки след два дни на стаина темп се покриват с мухъл анаровете като ги нарежеш вътре са кафяви сега гръцките праскови са отвратителни

3

Анонимен

преди 1 година

ДПС контролираше пункта. Като се размириса, веднага ДПС привикаха структурите си да се готвят за нови избори. Много преди патерицата им ИТН да направят раздора в коалицията. Скоро ще оповестят всичко, ако още са останали честни прокурори.

2

Майора

преди 1 година

А кой плати протестите и доведе на власт просто Киро и Кокорчо? Отговора е един - олигархията- която в знак на благодарност получи от кабинета зактиване на спец звената да ги разследват! Така че Кирчо пак излъга , с защо не се казва че жената на Хрисанов има 9 фирми с подобна дейност , които искат да са на КПП!

1

Анонимен

преди 1 година

По-лошо от това Политико да те хвали е Дойче Веле да те хвали.