33

Нъсъкъ пас

преди 1 година

Като излезат от спорта им намират работа в МВР. И така 3 в 1 / полиция, сводници, прон Сти ту ция./. Гнила демокрация тридесет години с гнили елити.

32

Саша

преди 1 година

И ВЪЛКЪТ СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО,А ДЖОБОВЕТЕ ПЪЛНИ ДО СКЪСВАНЕ!ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ДНЕС,ВЧЕРА И УТРЕ!

31

Изумен

преди 1 година

А пък майката на онзи наркоман който уби МИЛЕН ЦВЕТКОВ ВДИГНА ПИЩНА СВАТБА ОМЪЖИ СЕ ЖЕНАТА СЪЩИСТВА БЕЗ МОРАЛ

30

До 33

преди 1 година

Оня генерал няма деца. Така, че нали се досещаш, че това, което си прочел в П-И-К няма как да е вярно.

29

Анонимен

преди 1 година

Този е бил едновременно дилър и информатор на службите за състоянието и играчите на наркопазара. Моделът е държавата да контролира престъпността в разумни граници със свои хора, а не от нищото да се появят *** и пульо със жажда за пари и самочувствие. Това е истината за организираната престъпност в България, която никое официално държавно лице няма да признае.

28

Реалист

преди 1 година

Цялата държава е изгнила и корумпирана НЯМА СПАСЕНИЕ

27

Народна

преди 1 година

Цяла нощ имаше гонки високи скорости на бул Сливница както всяка нощ НЯМА ПОЛИЦИЯ НЯМА ПОМОЩ ОТ НИКЪДЕ

26

контра фалц

преди 1 година

Ченгесарска им работа. Леки пари и протекция. Така по всички институции. Тридесет години корупция по Московски модел.

25

мдааа

преди 1 година

Ако беше единствен такъв случай, здраве му кажи, но не е.

24

Анонимен

преди 1 година

Георги Семерджиев, който уби двама минувачи по Черни връх е доносник на Гешев! И свидетел срещу Ради Ланеца! На местопроизшествието се появява прокурора Адалберт Живков. Той е Ръководител на Военната прокуратура в София. И води предимно поръчкови дела на Гешев! Какво прави военен прокурор на оглед на ПТП извършени от цивилен? Знсчи някой - жертвите или извършителя е военен или полицай. Или може би агент? Каква работа има Живков там? Правомощията на военните магистрати са ясни! В тях не влиза разследването на ПТП-та с цивилни участници!

23

Анонимен

преди 1 година

Не бе, 50-те нарушения на наркодилъра на Тиквата са от последните 6 месеца. Преди това 12 години е бил изряден.

22

Анонимен

преди 1 година

Естестевено че ще го покрият, нали работи за Брендо, а Брендо за Тиквата. Както покриха и убиецът на Милен Цветков заради синчето на Лъчо Мозъка, личния гиненколог на Матю Харев.

21

Gгид

преди 1 година

Мда, когато спазваш правилата за движение в бг, се чувстваш като и д иот.

20

Анонимен

преди 1 година

Полицията е написала достатъчно актове, защо този човек не е осъден, защо от години няма в затвора един "голям" престъпник килиите са пълни само с кокошкари. Кой го покровителтва толкова години ???

19

Анонимен

преди 1 година

Ганстерите в България са на почит и под чадър.КОРУПЦИЯ. Тиквата я узакони.

18

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ си ги отгледа тия, по модел на КГБ. Кадиров има същите агитки с ММА-ци в Грозни. Това са т.нар. "чакали" на Бойко Борисов, с които ни заплашваше, като му бихме шута. Стъки им е шефчето.

17

Анонимен

преди 1 година

Това е идеята на ГЕРБ за обществото ни. Шепа нагли богаташчета, незнайно как забогатели, дерибействат и газят децата на България. 12 години го гледаме това, пак и пак, едно и също. Сменете Гешев спешно!

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя е гербаджия.Вече се обсъжда, че е съсед на Боримиров - зетя на Таки. Никола Филчев, Алексей Петров и Антон Петров - Хамстера също са къща до къща, както е известно.

15

Анонимен

преди 1 година

Ей затова винаги съм казвал, че сме мутренски бар--к ! Защото след управлението на една мутра, последиците върху обществото ни и превръщането му в " узаконено беззаконие" ни убиват и в пряк, и в преносен смисъл ! Тоя сигурно също се надява сега да врътне телефона, точно както евроатлантика на покойния Танов и да се каже : тоя е мой човек, не го пипай !

14

Анонимен

преди 1 година

Ако беше гроб на власт, сега този щеше да е на малдивите с коктейл в ръка. При Рашков няма лабово. Проблема е каскета, ще го пазят.