347

Вълчо

преди 1 година

Майката на този ***-убиец твърди,че е .."отгледала добро същество"!?!? Ами тогава да иде при майките на двете убити момичета,да ги погледне в очите и да им каже същото!?!? ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ТОЗИ ***,УБИЛ ПО ТАКЪВ ЖЕСТОК НАЧИН ДВЕ ПРЕКРАСНИ НЕВИННИ ДЕЦА!!!

346

Анонимен

преди 1 година

Баси прогнилата разложена държава - територия тая порноактриса пътна полицаика

345

БОРИСОВ ДА СЕ ВРЪЩА

преди 1 година

ДЪРЖАВАТА НА ЧЕРЕПИТЕ Е В ТОТАЛЕН РАЗПАД- ТОВА САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА- БОРИСОВ ВРЪЩАЙ СЕ.

344

Промяна

преди 1 година

Добре е да се види в какво превърнаха МВР и държавата ни ПП , ДБ и великия им бойко рашков. Върнаха бандитите по улиците,

343

Анонимен

преди 1 година

На мен ми е най-мъчно за младата лекарка от спешното - Това е КРАСИВО , НОРМАЛНО и ДОБРО момиче ! Много жалко , че не съм на подходяща възраст за нея - Момиче МЕЧТА ! Тази държава и народ са ПРОКЛЕТИ - БЯГАЙ момиче далеч , БЯГАЙ и не се обръщай ако ти е мил живота и не искаш да го погубиш в тази *** !!!

342

Анонимен

преди 1 година

Рецивидст без книжка, осъждан с фалшиви номера, Взети 80 + контролни точки от максимум 39 надрусан и пиян, продаващ наркотици на целия Студентски, лети с 200 км в час убива две невинни момичета, докато полицайка му прай *** и после го окрива чрез 4то Районно които му носят стълба да се прибера в тях да се наспи. Това Скарфейс филма не беше толкова криминален, дори Кръстника имаше повече правила и принципи във филма. Пълна пародия!!!

341

Анонимен

преди 1 година

Ако тази кифла наистина е полицай,то тя е нагледната емблема за пропадналата ни държава!Все едно,че е труженичка от магистралата! А майката на този убиец се прави зорлен на луда! Бил буйно дете,а той на 36години! И бил много добричък,а той с повече от петдесет криминални нарушения! Не го ли виждат каква отврат е,че той на човек не прилича, ама те били много изненадани?! *** затри две невинни душици,тя седнала да го ожалва,че той горкичкият и добричкият жив се погребал!

340

Помните ли

преди 1 година

как преди 100г. Йоско уби двама души в Бояна с джипа си, беше пиян и друсан в 7ч сутринта.... и кво стана и се подобри след десетина години, а ми абсолютно нищо... даже бих казал че е по зле, да не се заблуждаваме наистина няма как да се оправят нещата с толкова много зли и прости хора в тая малка държавица

339

Анонимен

преди 1 година

Хубава мацка, сериозна ли ще ме убедите че това момиче е дявола който прегази България ?

338

Анонимен

преди 1 година

Младо момиче, изгерберастило се и от полицайка може да мине през осъдена, излежала и после на улицата като труженичка. Едва ли ще се измъкне от дупката, в която е попаднала.

337

Да попитам

преди 1 година

Къде е сега онази ЕЖНЯ Костадинов с неговото " възраждане " да поведе хората - Нали уж много "загрижен " за бъдещето на България ?! Никой няма да си мръдне пръста докато вярвате само на празни приказки и лъжи , а през това време му пълнят джобовете !

336

Анонимен

преди 1 година

За жалост много млади момичета и момчета изгерберастяха заприличващи на мутри от 90-те и италиански порноактриси.

335

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 304 - "За Достоевски не знам - То си е негова работа ... " , аз обаче при три коли да се крия и да чакам да изгрее слънцето ( понеже тези вампири тогава си лягат ) за да мога да отида до магазина - това вече е прекалено !

334

ЛЕЙДИ ЛЕНА ОТ ПП !!!

преди 1 година

К'ВА Е ТАЯ ГЕРБАДЖИЙСКА КИФЛА?! ЕХХХ, ГЕРБ МЛАДЕЖИ ДОКАЗАХА ЧЕ СА ПРО.ТИ КАТО ТАЯ ФЛЬО.ЦА?! КВ'О СЕ СМЕЕШ, ДЪЩЕ ГЕРБАДЖИЙСКА?!

333

Щирлиц

преди 1 година

Цуни,гуни,муни-хвани па захвърли.

332

Лекар

преди 1 година

Обичам да се шегувам , и много пъти пиша шеговити коментари , за да не се нагнетява допълнително напрежение , но този път ще бъда съвсем сериозен : ХОРА , ДРАГИ БЪЛГАРИ , Вие осъзнавате ли сериозността на всичко това което се случва - На това в медицината му се казва ."МЕТАСТАЗИ" при много закъсняла диагноза и прогнозите хич не изглеждат добри ! Цялото ни общество е обхванато от агресивен и бързо развиващ се тумор и ако не се осъзнаем и вземем спешни мерки изходът е само един за цялата държава !

331

Анонимен

преди 1 година

До ВЪпросиЗащо все намесвате турците?

330

хард

преди 1 година

Рашков, гаведо...като дойдете на власт и мафията и всичките и пипала излизат на светло, щото знаят колко сте импотентни. Некадърници.

329

Анонимен

преди 1 година

Си как не си изберете правилните хора да ви управляват в България,колко пъти ние от терминал 1 се опитвахме да помогнем и вие не та не .Ми за съжаление сърбайте си попарата. Жалко ,но пак ще гласувам.

328

пенсионер-ветеран

преди 1 година

мога само да кажа - Бог да ви Пази от ПП Подобни Полицайки!