95

строя Дунав Мост 2

преди 1 година

Роднините на загиналите деца разказаха по ТВ, че са се гаврили с тях от полицията и са ги препращали по всички възможни телефони и гишета, след като те вече са предполагали и са задавали конкретен въпрос дали една от загиналите е с 3-те имена на детето им! РАШКО вмирисан и затова ли са виновни други! НЕЗАБАВНИ ОСТАВКИ НА ЦЯЛОТО ВИ РЪКОВОДСТВО! ИНАЧЕ СТЕ ЗАМЕСЕНИ!!!

94

МВР

преди 1 година

Е добър ден! То и децата знаят, че 99% от книжките от Швейцария и Кипър са фалшиви. Въпросът е защо не се проверяват преди да стане белята? Системата на МВР е прогнила от корупция, схеми и далавери. Имаш ли пари може да си купиш протекция. Поне 30% от служителите са не само за уволнение, но и за затвор.

93

Анонимен

преди 1 година

Знам със сигурност, че след като ГЕРБ паднаха от власт, прокуратурата е пуснала доста народ от затворите, така че си помислете, кой клати държавата.

92

бай Даньо

преди 1 година

Рашков не се замисляй за глупости още по малко за КПНГЗ ... Единствения проблем пред теб е да си избереш затвор за след изборите. Никой не е забравил за манипулациите и сплашването който направи по изборите миналата година ... ГЕРБ трябва да са безпаметни *** да не те окаушат Рашков ...

91

мхм

преди 1 година

Не съм фен на Щатите, но за правилата на пътя съм ги признал! Тоя само за 50те нарушения вече щеше да лежи мин 5 до 10 години

90

Анонимен

преди 1 година

В случая излиза, че полицията си е свършила работата, но както винаги прокуратурата не си е свършила нейната.

89

Анонимен

преди 1 година

При толкова много провинения, защо прокуратурата не си е свършила работата, и тоя ли е наш човек.

88

На три буустера

преди 1 година

Браво дамаджана !!!! Страхотна констатация !!! Я само...ти кой вкара в затвора за 6 месеца ? Да не кажа година ?

87

Истината от Факултет

преди 1 година

Нали Бойка назначи Гешев , защо семерджиев не е в затвора ? Полицаи наркотици , Левскарски ***, Политическа закрила, Верен кадър изгоря!Сега Семерджиев ще изгори вече!

86

Аз промяната

преди 1 година

ДО 102 А ТИ 102 НАЙ ПРАВЕДЕН ЛИ СИ АМАН БОРИСОВ ВИНОВЕН ЧЕ 102 Е НЕМОЖЕЩ НЕЗНАЕЩ И ДА НЕ ПИША ОЩЕ КАКВО СТИГА 102 ВИЖ ПЭРВО СЕБЕ СИ КАКТО И ТЕЗИ НОВИТЕ СТАРИ ДОШЛИ С ПРЕВРАТ НА ВЛАСТ БКП ГЕЧЕВ И СИЕ ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ БОРИСОВ ЛИ Е ВИНОВЕН 102 ЗАЩО ЛЪЖЕШ 102 А ДБ ПЪЛНО Е С МАДЖО СЛЕДОВАТЕЛИ ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ ЦЯЛ ЖИВОТ НИЩО НИЩО НЕ НАПРАВИЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ БОРИСОВ Е ВИНОВЕН А ЗА 12 КЛОЗЕТА НЯМАМ ДУМИ ТЕЗИ НОВАТОРИТЕ ОТ 90 ГОД Е ВЪВ ВЛАСТТА ПИТАЙ ГО КАКВО Е НАСЛЕДСТВОТО МУ 102 НЕ ЛЪЖИ

85

И Господ да дойде...

преди 1 година

не може да оправи оскотялото население!

84

Анонимен

преди 1 година

И къде е спал Бойко Рашков цяла година и не е задържал този рецидивист?Това ли е жълтопаветната промяна?

83

Хората са в страх!

преди 1 година

Такова е племето!

82

гАРО

преди 1 година

2005 е бил на 18 ? Колко време е карал с книжка тогава?

81

Анонимен

преди 1 година

Докато дамаджаната пълни чекмеджета престъпниците убиват децата ни! Това е промяната на лъжливите и крадливи комунисти.

80

Някой

преди 1 година

И какво по- точно щяхте да направите, Г-н Рашков, ако човекът с одрасканата кола беше подал сигнал в полицията?! Всички го знаят- НИЩО! Каквото направихте и до сега!

79

Анонимен

преди 1 година

Аре подавай оставка бе кво го мислиш, махай се и ти от поста, закривай и тва безполезно мвр и да се приключва цирка

78

Анонимен

преди 1 година

Поредното доказателство, че не малка част от полицията, а също и немалка част от прокуратурата всъщност са се слели с мафията.

77

Анонимен

преди 1 година

Иска ми се сега да попитам Бойко Борисов, дали народът ни е лош материал или лошият материал всъщност са калпавите, пропити от корупция институции. Кажете господин Борисов, можете ли сега да си върнете думите назад и да се обърнете с гръб и да видите какво наследство оставихте на българският народ, с какво трябва да живеем и с какво трябва да се борим.

76

МВР убива

преди 1 година

Рашков ще си платиш за изтезанията на Българи в Бобов дол от твойта полиция и тяхна банда!