95

Анонимен

преди 1 година

Алексито и останалите русофоби няма да ви карам да четете руска литература, но влезте в Уикипедия и разгледайте панорамните снимки на руските градове особено историческите да видите каква чудесна архитектура имат, колко златни църкви манастири и дворци да не сте ги построили русофоби те. Руснаците са си ги построили. Имат към двайсе милионни града с нова и най модерна архитектура. В Русия учат повече от 3000 бг студенти в руските университети. Бъдете по честни в оценки и мненията които пишете.

94

Анонимен

преди 1 година

на черния пазар в Европа можете да си купите всичко. Украинските военни ще ви предложат всякакви оръжия. Така че Европа чака забавни времена. А обикновените украински войници няма с какво да се бият. Всички пари, които Западът отделя, са откраднати от украинския елит. Бъдещите поколения ще трябва да плащат за всичко в продължение на много десетилетия

93

Анонимен

преди 1 година

Алексито знае ли че в много руски градове има архитектурни комплекси от замъци тип Кремъл. Кой ги е построил тия дворци. Даже например и в Прага има т.н. пражки Кремъл. Кой ако не руските архитекти, инженери и строители. Не си видял нищо в живота ти но пишеш мнения а ако е за пари нямам думи. Ай си.

92

Анонимен

преди 1 година

На снимката войниците не са руски

91

Анонимен

преди 1 година

хаха Украйна купи френски гаубици за 7 милиона евро. Украинските военни ги продадоха на руснаците за 300 000 долара

90

Анонимен

преди 1 година

Изпаднали германци са германеца...

89

Германец

преди 1 година

Като ги гледам тия на снимката с едната вежда, разбирам защо си мислите, че са ви братушки. Пpoтопитeци като вас...

88

Анонимен

преди 1 година

Ти ходил ли си в Русия. Знаеш ли че много техни градове имат страхотна архитектура и е доста чисто. Хората в градския транспорт не се блъскат като тука. Знаеш ли че имат проспериращо земеделие и освен зимна пшеница например са водещ износител на маслодайни и етерично маслени култури. Кой ги е отгледал тия милиони хектари с култури, кой е построил хилядите църкви със златни кубета. Защо клеветиш незаслужено Русия мизеррника си ти клеветник и лъжец.

87

Алекс

преди 1 година

Руснаците са мързеливи и пияници.Затова Русия е бедна и мизерна държава.

86

Бай тоз

преди 1 година

Страшни простотии, за днес.бг- несериозна журналистическа работа и запълване на пространството с празни приказки. А на всички трезви земляци НАЗДРАВЕ!

85

тцтцтц

преди 1 година

Какви православни християни са сложили на снимката само.Тия двамат на снимката едва ли могат да броят и до десет.Ей това е съветската армия.Пропадлъци.

84

Анонимен

преди 1 година

Е сметай, едно време победиха Германия с пияни войници, сега пък Украйна (НАТО). Те май ако не са пияни не могат да воюват. Та какъв е извода... Наложили сте им неправилните санкции. Спрете им спирта и ще загубят

83

От 96

преди 1 година

Изтрихте името и постът стана анонимен, но пак: ДНЕС.БГ, отдавна сте се отдали на пиене!

82

Анонимен

преди 1 година

сте се отдали на пиене. Личи си по публикациите ви. Смисъл няма, но правописни, граматически и стилистични грашки - бол.

81

Анонимен

преди 1 година

Смейте се на руснаците, но не поглеждайте курса дорар/евро, че направо ще се върнете 2002ра, хахаха. Кво беше "по-добре колония на САЩ от коркото приятел на Русия." Хаха.

80

До Абе вие побликува

преди 1 година

Това не са хора. Това са ***, полуживотни.

79

Анонимен

преди 1 година

Ето защо Русия губи в Украйна! Нищо не става от рамките!

78

Хахах

преди 1 година

Хахаха и как разбрахте :)

77

Анонимен

преди 1 година

"Защо ли има видео в телеграм с тези двамата ... говорят руски ДА, с със специфичния хойхлянски диалект" - кой канал братиня, че не съм ги гледал от 2 дни. Малко да наваксам :)

76

Xxx

преди 1 година

AXMAT/сила Ви е умници големи дето разбирате от всичко 12 000 чеченски наемници превзеха източна Украйна за каква руска армия пишете,руската армия тепърва ще влезе в Украйна....И още нещо да сте чули или видяли мюсюлманин да пие алкохол аз не само в България ще видите такива мюсюлманин.....Z Z Z