10

Анонимен

преди 1 година

Китай копира цялото ноу-хау на Русия в областта на космонавтиката. За какво им е Русия? Станцията на Китай лети така че руска ракета да не може да я достигне заради географията на Русия... от благодарност може би? Китай има 300млн души, които живеят с доходите на средностатистическия германец. Бедността е занулена. Има повече учени от САЩ вече и то само китайци, а не както САЩ събирани от цял свят...

9

БАНко

преди 1 година

ЗАЩО ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАТОВЦИ ИЗЛЯЗОХА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ??? ТРИ ГАЗОПРОВОДА И ОЩЕ НЕФТОПРОВОДА СТОЯТ ПРАЗНИ , А НАРОДИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ОТОПЛЕНИЕ И ПРЕПИТАНИЕ !!! ДО КОЛЕДА Е КРАЯ НА СЕГАШНАТА УРСУСЪЛА !!! ЗА ТРИ МЕСЕЦА РУСИЯ Е ИЗНЕСЛА ЗА АЗИЯ НЕФТ , ВЪГЛИЩА И ГАЗ КОЛКОТО ЦЯЛАТА 2021 !!! ИСКАМЕ ОЩЕ САНКЦИИ !!! И ПУТИН ИСКА !!!

8

Анонимен

преди 1 година

Днес говорителят на китайското външно министерство заяви, че САЩ "работят в тясно сътрудничество с НАТО, за да засилят конкуренцията с Китай и да подклаждат групова конфронтация"."Историята на НАТО е история на създаване на конфликти и водене на войни, на произволно започване на военни действия и избиване на невинни цивилни, дори и до ден днешен", уточни Чжао.

7

Анонимен

преди 1 година

Говорителят на китайското външно министерство Чжао Лицзян каза, че "така нареченият основан на правила международен ред, всъщност е семейно правило, създадено от шепа държави, за да бъдат обслужвани личните интереси на САЩ". Вашингтон "съблюдава международните правила само когато намери за добре", каза Чжао и допълни че НАТО "трябва да се откаже от сляпата си вяра във военната мощ".

6

Анонимен

преди 1 година

За съжаление пак се оказахме от страната на булката. :(

5

Анонимен

преди 1 година

Знаем го това увеличение на партньорството. Сега Китай ще каже колко големи приятели са с пРосия, вследствие от което пРосия ще намали с още 10 долара цената на и без това евтиния петрол, която досега Китай плаща. :))))) И ще става още по-"приятелска" атмосферата там. :))))

4

Хехе

преди 1 година

Партньорство? С Дракон? Блазе им...

3

Анонимен

преди 1 година

Русия да внимава много,че много скоро ще се окаже колония на Китай.Обаче па от друга страна е добре,поне китайците ще научат на работа мързеливите пияндета от русия!

2

Анонимен

преди 1 година

Краварите да внимават много да не дразнят Китай,че джендърчето Путин ще им се стори песен.

1

Опс

преди 1 година

Браво правелно решение тъмън китайците ще ви учът как се готви плъх чъ друго няма да имате