37

анонимен

преди 1 година

Е, омръзнаха ми тези нещастници, Кирчо и Кокорчо! Вече не гледам телевизия, заради тяхната промяна!

36

Анонимен

преди 1 година

тия двамата изтървани от 4-ти километър кога ще ги върнат обратно в луд.ницата- щото доста народ започна да им подръжава - а това не е здравословно за страната ни

35

Анонимен

преди 1 година

подготовката за еврото е гилотината за българия- те тия от-реп-ки няма да се спрат - ами народа да погледне дания чехия унгария швеция - всички са в зоната но никой не иска еврото- дания и швеция са в ЕС един от първите - и *** смешно обяснение - най богата страна в ЕС дания не оговря на изискванията- какъв ***.отизам - просто хората с иценят независимоста- която не е за страни управлявани от слуги на вашингтон- айде о сами си слагате примката на шията с еврото - осигурявате до живот кирчо и коко

34

въпросче

преди 1 година

а защо за година управление не направихте и 1 % от всичко това?

33

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо и Простото продължават да лъжат,нищо от това няма да се направи.Ще имаме най-голямата инфлация в Европа,няма да имаме газ,бензин,ток и не дай бог,тия уруфляци могат да ни вкарат във война с Русия,с която скоро няма да имаме дипломатически отношения-единствените в Европа.

32

3M

преди 1 година

*** кратуни, в които още дрънчат сърпове и чукове сега говорят за безплатни учебници!? Разберете, че всичко, което получите безплатно е откраднато от някой, който се е трудил за него!

31

:(

преди 1 година

Супер са тези двамата.За първи път виждам някой, който не се грижи само за собствения си джоб.Слава богу, че за сега не ми се налага да чета програмата на ДПС, Възраждане или ГЕРБ.Дано не ни се случи. Важно е мислещите хора да са активни и да направим това парче земя, добро за живеене на нас и децата ни, а не място на мафия, корупция и простотия.

30

Анонимен

преди 1 година

Ееее, Не се държаха като държавници,но вдигнаха правителствения Еърбъс да си правят хара хири.

29

Анонимен

преди 1 година

Абе кво става в бегето бе ! Правителството падна след вот на недоверие уж но то си продължава да действа все едно нищо не е станало ! Славиии, прав си. Е, нема друга такава държава

28

Анонимен

преди 1 година

Тия още ли досаждат ба българския народ? Не бяха ли изметени? Кога ще са изборите? Датата коя е?

27

Анонимен

преди 1 година

Лъжи лъжи лъжи ПростоПодмяна

26

Два пиндоса блядь

преди 1 година

Тия ще ги пратим в украйна, заедно с укро-нацягите да възстановяват разрушените градове. Присъда: Пожизнено!!!!

25

Кокорчо

преди 1 година

Еврото се срива , но няма проблеми, влизаме и то на още по нисък курс към лева, трябва да ви изтръскаме спествяванията

24

Анонимен

преди 1 година

Хора внимавайте! След вота на недоверие какво търсят тези двамата още в парламента или вече е базар на депутати? Какъв народ, каква държава?

23

Анонимен

преди 1 година

Война с Русия, Гладомор, Зима на студено има ли ги?

22

Зозо

преди 1 година

Стар лаф: Щом не е било до обяд, значи няма да и с следобяд :))))))))))))))))))))))

21

карачанаков

преди 1 година

На Кокорчо не му стигат бройката да си направи правителство и....появява се ,,Алфа Рисърч,, с проучване което поставя ИТН извън борда и по този начин иска да напомни на дупетатите на ИТН или гласувате за Кокорчо или дома.

20

Анонимен

преди 1 година

Абе тия двамата са за затвора,какво правителство ще правят,какви пет лева бе хора ...

19

Анонимен

преди 1 година

Само едно нещо не разбрах. Защо за 7 месеца досега по 90% от тези приоритети не се свърши нищо, а сега изведнъж за 2-3 месеца, до края на септември и октомври ще се свършат. А досега защо спахте, нали сте все същите хора?

18

Анонимен

преди 1 година

Тия двамата са търчи лъжи. Дойдоха с големи обещания и с големи торби с лъжи. Хората им повярваха, а те се издъниха. Проспаха повече от половин година без програма, без да приемат проектозаконите за плана за възстановяване.. Провеждаха антибългарска политика. Не сключиха договор с Газпром за по- евтин газ. Не овладяха галопиращата инфлация. Умишлено предизвикаха дипломатичен конфликт с РФ. Това държавна безотговорност трябва да бъде наказана.