57

До 58

преди 1 година

Този е грантаджия сорросоид със сигурност. Евро-либерал послушко вакснат дисциплиниран ходи с по две маски, но пък е карал вируса 3 пъти хсхахах

56

Sd

преди 1 година

Айхахаха почва се театъра пак. Ама този път повече хора знаят за каква измама иде реч. Интересно ще е да видим до къде ще им мине номера. Аз предлагам да ги търпим минимално и да ги почнем с тоягите ако не спрат ще трябва да се изгонят всички както и СЗО проводникът на измамата в различните държави

55

do 57

преди 1 година

В Израел смъртните случаи са в 98% от случаите на неваксинирани крайно религиозни евреи. А в гетата процентът на ваксинация е колкото в ромските квартали у нас- 0. Иначе казано- колкото по-беден, толкова по-пpocт = антиваксър.

54

Не съм експеримент

преди 1 година

Вчера 10 849 нови и 58 смъртни случая в Израел, но тежките и критичните 310 не се променят. В западните ковид гета започват да не достигат линейки за спешните случаи. Инсулти или инфаркти, следВаксинационни увреждания. Зелено либералния здравен министър на Австрия си изми ръцете с лекарите поставящи експерименталките. Те не били УВЕДОМИЛИ жертвите за нежеланите явления ПОСТВАКСА усложнения. Ще ги глобяват с 7000 евра при първо нарущение и 15000 при второ.

53

Анонимен

преди 1 година

ще се мре яко очевидно хахаххахахха

52

Анонимен

преди 1 година

Нормално е да има пик. Отново ще има хиляди умрели, а обезумелият бачкатор уж мерки нямало да спазва, другите били овце, той бил големият борец, ама пред работодателя си по-нисък от тревата- увеличение не смее да си поиска от страх. Иначе пръв борец за правда. И разни такива забавни балкански истории за смелите бачкатори, които *** като мухи от КОВИД. И ваксините не работят, да знаете. Така казва едно меме във ФБ- има графенов оксид там, а КОВИД е измама- един таксиджия казал на една баба.

51

Анонимен

преди 1 година

лъжливото овчарче накрая да не свърши в Белене XD

50

Смях!

преди 1 година

Тоя път, грам мерки няма да ви спазя !!!

49

Анонимен

преди 1 година

Най-добрата защита била ваксината .А я експертите да кажат колко в проценти е ефективна ваксината към новите варианти ,след като срещу омикрон беше около и под 40 % ?

48

Анонимен

преди 1 година

Е при 61% напълно ваксинирани в целия свят, не би трябвало да се притесняваме, нали? Или сега правим рестарт на статистиката и почваме от нулата. Казвайте ги тези неща, че да може да психираме народа по-бързо.

47

Анонимен

преди 1 година

Ковид и избори, вървят ръка за ръка.

46

.

преди 1 година

Глупости на търкалета!!

45

Анонимен

преди 1 година

Как в България ще има вълна от ковид,а в съседна Македония-НИЩО!!!Къде се лъжем?Как е в Румъния,Сърбия, Албания-Балканските държави?

44

Анонимен

преди 1 година

Спукан балон, господа, спукан балон. Измислете си нов яирус и изиграйте постановката по-добре, ако искате някой да ви се върже.

43

Фалшиви новини

преди 1 година

Престанете да плашите хората с апокалиптични истории!!! Връщали маските на закрито? Каква по-голяма недомислица от това! Сериозно ли си мислите, че тези пapцaли ще ви предпазят от BA.4 или 5, които са в пъти по-заразни от Делта, но и протичат многократно по-леко! Който го тресе параноя да носи и скафандър ако иска! Оставете останалите да живеят и дишат свободно! Много по-добре е хората да го прекарат почти без симптоми сега, отколкото с усложнения зимата!

42

Анонимен

преди 1 година

Най вервам на статистика, базирана на фалшив тест, след туй на Галъп..

41

Анонимен

преди 1 година

Искате да кажете летни респираторни вируси.

40

Анонимен

преди 1 година

Да изметем поголовно всички фалшификатори от България!!! Иначе винаги ще си играят със живота и здравето ни!!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Аммманииии, ше си набутам бустер тиа дни

38

Истината

преди 1 година

Експертите да дойдат да ми духат...Ако са добри ще помисля по въпроса с ваксините.НО ПЛАНДЕМИЯТА умря !! Колкото и да се напъват .