22

Ко? Не!

преди 1 година

Подарили епилатор на Чубака и станал шеф на кабинета на Киро!

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Не е наясно още Ленчето, че такива неща с Киро дето правеха (надали ще си легнат отново) са недопустими в политиката :))) Василев затова винаги съм го смятал за по точния човек за премиер и по мъдрия :)) ................... той ги прави тези неща с грайндъри! Разправят, че веднъж попаднал на много надарен и оттогава му изпъкнали очетата :))

20

СС

преди 1 година

Тази Жилет ли ползваше ?

19

Анонимен

преди 1 година

ББ пред тази Лена ми се вижда професор, ерудит. Дори и с една прочетена трилогия "Винету" има повече познания, акъл да се изразява и води политики. Жалко за измислените дипломи, липсата на знания и култура на комуникация и е на елементарно ниво!

18

Анонимен

преди 1 година

Не е наясно още Ленчето, че такива неща с Киро дето правеха (надали ще си легнат отново) са недопустими в политиката :))) Василев затова винаги съм го смятал за по точния човек за премиер и по мъдрия :))

17

Анонимен

преди 1 година

Кв'и квоти бе Гогле шарено? Ми вие ако не ку(под)купите още някоя бройка лакоми и или алчни мисирчета няма да има какво да обсъждате кабинет няма да ви се получи! А КУПУВАНЕТО НА ДЕПУТАТИ е престъпление, Гешев чака!

16

Правят опити...

преди 1 година

...през годините да налагат нови, образовани лица в политиката като тая девойка, но нещо не се получава. Това е, защото са протежета на стари, изгърмяни патрони от миналото. Спомнете си Любка Качакова, Калинка, прякор на номенклатурните кадри, има и други. Затова, като излязат списъците с новите кандидати, си направете труд да ги попроучите кои са и откъде идват.Дядо род.1922г., ремсист, после ченге, баща род.1949г, завършил атомна физика в Москва и отрочето накрая, род.80-те с кетап Харвард.

15

РЕАЛИСТ

преди 1 година

какво напъвате толкова бе та нали народа ви обича не се плашете излезте на избори ще си увеличавате резултата и ще управлявате по спокоино.ама шубето е голям страх.

14

L.

преди 1 година

Тази все още някой взема ли я насериозно???

13

Че

преди 1 година

става, става, бива, бива сутринта се беше докарала като строга учителка с малкото опа. Сигурно им вика "ела тука ти палав кирчо" "ела тука лош асенчо, ама много сте лоши"

12

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ДА КУПУВАШ ДЕПУТАТИ, СЕКРЕТАРКИ НА КАБИНЕТИ, ДА ГИ ХВАЩАШ ЗА ПАРАПЕТА, ДА ПОЛЗВАШ НАРКОТИЦИ В МС, ТОВА Е БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА И ДРУГИ ВАЖНИ ДЪРЖАВНИ ДЕЛА!

11

днфф

преди 1 година

Ленче, Ленчее..., потърси си нова работа, намери си мъж, роди едно или две Мустачета и това ще означава, че не си се родила напразно.

10

бай Ставри

преди 1 година

В момента това, по което работим, е програмата на нов кабинет, ......... не си губи времето, ше ти дам координатите на леля Минка от сливенския - строга, но справедлива!

9

аа

преди 1 година

абе какъв нов кабинет бе алооо майкоооо :))))))))))))))))

8

Augusto Pinochet

преди 1 година

трябва тези от пп да са много кухи парчета вижда се знае се, че не стават да управляват държавата и продължават да се натискат за властта, за да си толкова нагъл трябва да си много глупав. чвно са такива

7

Анонимен

преди 1 година

Не е необходимо. Лена да е МС, тя и без това ги командва и им нарежда. Така че може да изпълнява ролята на Министерски съвет сама.

6

Анонимен

преди 1 година

Е как пък, от най-голямата кантора, точно теб избраха да впишат в договора? На 30 години някаква сърахотна професионалистка ще дойдеш. За такъв хонорар няма да се наредят старите кучета, ами точно ти ще си, секретарката! Щото твоята работа е била, като на секретарка до тоя момент. Така говорят хората. И други кантори има. Давали са ти задачи, които се дават на една секретарка! И то мало.умна секретарка!

5

Анонимен

преди 1 година

Излезе ти име Ленче, колкото и да се правиш на ударена, непоправими щети ти нанесоха на имиджа

4

те са ясно

преди 1 година

за вас без парламент и с повече затвор!

3

Гумени Глави

преди 1 година

Имаха една песен за трета вежда! Като видя тази и други подобни снимки и се сещам за песента!