60

Анонимен

преди 1 година

ВАСИЛЕВ ДА ВРЪЩА МАНДАТА И ДА СИ ХОДИ

59

Кокошко

преди 1 година

Тошко е дигиталин образ на множествения склеротик.

58

ха ха

преди 1 година

Дай властта на сЛАВИ ,та да се задави,щом я сподели с Доган и Бацан..

57

Анонимен

преди 1 година

WNIMANIE! ANTISEMITSKI KOMENTAR! LEVI SE W ZATWORA!

56

Анонимен

преди 1 година

май няма дгстотъчно членове на ПДРГ

55

След

преди 1 година

избори ПП остават само с ДАЙ-БГ. и БКП,които може да не влязат в парламента,ще има пълна изолация на тая пасмина от ***..де..ра...си,наркомани,любовници от всякакъв пол,дори и Бойко по малко лъже от тях.

54

Анонимен

преди 1 година

Каквото кажат Кирчо и Кокорчо, колкото и тъпо да звучи е най вярно.

53

Анонимен

преди 1 година

Пра-прадядото на Кокорчо е открил Канада и Карибите, той е бил благородник от древния македонски благороднически род на Палеологите. Затова Кокорчо има божественото право на царете и Чалгарите да ви управлява Авторитарно, също така и твърда подкрепа на суверените от Факултето и Харлем.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен67===КирчоКокорчовщината по ли ти харесва от управлението на Борисов?

51

лицемери-двуличници

преди 1 година

До АнонименА демократ, върви с победителите и забравя да спомене че родителите са му направили бляскава кариера като звеноводи и дружинни, на къра и в канцеларията, комсомолски и профсъюзни ръководители под радиоточката...

50

Анонимен

преди 1 година

при съставяне на ново правитлество, лена общата ли ще ръководи държавата или приятлката на премиера спецов

49

Начо Културния

преди 1 година

Твърда е само подрепата от Спецов, и то ако предния ден Асенка му е купила тилифон, или му е обещала почивка на Сейшелите.

48

Малкото Слънце

преди 1 година

Нямате никакъв шанс. Отиваме на избори:)

47

до 53

преди 1 година

Само да поясня, че не е моят ГЕРБ и аз много се ядосвам на Борисов, че е върти гъзеец. Сега подкрепя Киро за руските дипломати, ама процедурата е противозаконно. Подкрепя, подкрепя... а нали уж е опозиция? В България няма опозиция, хора. Ако имаше опозиция, нямаше да сме на това дередже. Това в друга държава нямаше да се допусне. Опозицията да им обещава 50 депутата да прокарат закон. Това е пълен абсурд и Борисов ще си плати за въртизъцеааа.

46

Анонимен

преди 1 година

Комунист кръв повръща, власт не връща. Запомнете го това! Няма да стане без бой.

45

Анонимен

преди 1 година

До 49На мен също не ми се спори, обаче твоя ГЕРБ открито си каза навремето, че крали само от еврофондовете, не от нас :))) Явно не осъзнават, че като гепят от помоща на ЕС за България, всъщност ощетяват всички български граждани :))

44

перко

преди 1 година

Да се смееш ли, да плачеш ли? Не бил важен избора, а гласуването на закони. Седем месеца се занимаваха с изчегъртване и уреждане на наши хора, един бюджет не можаха да направят, а когато паднаха от власт се сетиха за закони! Целта е да имате врем да замете следите на некъдърното си управление и гафовее които сътворихте. Айде хващайте парапета! България не е имала такова некадърно правителсво !

43

Анонимен

преди 1 година

Не знам колко милиарда е изтеглил Боко за 12 години, но общо дълга ни в края на миналата година беше 30 милиарда. , а тези само за година искат да изтеглят 10

42

до 47

преди 1 година

Добре, бе човек. Аз нямам намерение да споря. Само искам да попитам - след като уж ГЕРБ са крали по 8 милиарда на година - защо сега ги няма тези 8 милиарда? Нали ако са ги крали, сега трябва да са налице? Къде са парите? Всеки може да каже онзи крал, този краде, онази откраднала. Нали? Ама едно доказателство да се даде поне. Само едно единствено. Щото така става като една жена каза на пазара. Точно като на Рашков лакардиите, където чул един докато тича крос да говори по телефона. Хахахахахахаа

41

Анонимен

преди 1 година

Няма по 25 стотинки отстъпка, защото сигурно Лена ги е прибрала в гардероба. Да ви припомням ли , че преди 3 месеца отпуснаха милиард за купуване на зърно, е все още не са купили и един кг , ама и за парите никой не знае къде са. 9 милиарда , за 9 дни изчезнаха. Шампиони. Истинска промяна с Гечев и Корнелия