109

Пак ББ виновен,

преди 1 година

Добрев виновен...Спрете се ,те вече не са на власт.Правили са,каквото са правили, и при тях се живееше по-добре.Ако са правили престъпления,доказани ли са? Глупави клишета за пачки и чекмеджета,доказани ли са?А Добрев говори истини, пише ги на всяка бензиностанция,не политически лъжи като на властта.Но те доказват несправяне с проблемите от правителството.Добре,че се маха.Е, викаха срещу ББ,махнаха го и какво?Стана по-зле.Защо така?

108

Анонимен

преди 1 година

ЛУКОИЛ са руснаци,бе

107

Иван

преди 1 година

Защо вие герберчета не ги изгонихте 12г. Те не са от вчера тук.Защо не проверихте дейността и данъците на лукойл?Това е лицемерие и наглост.

106

И ние имаме .....

преди 1 година

Делянчо, Деляноч, гербераст крадлив, дето назначи в хасковската община цялата си рода, че й осигури "обществени поръчки" за стотици хиляди! Ти, Делянчо, така да се каже "експерт-енергетика на сикаджийския престъпник, ще ни обадиш ли в кой американски университет си влязъл да се изпикаеш, а лъжеш, че си "следвал"? А ние, подлого банкянска, имаме съмнения, че за 12 години престъпната ви шайка е откраднала от българския народ над 80 милиарда евро!

105

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е герберите да започнат да се самозапалват пред парламента. Що народ изгориха за 12 г., сега техен ред. Ако им е скъп бензина ще ги подпомогнем, не с 25 стотинки, направо с левче! Едни викат - Македонияяяя. Други - Русияяяяя. Самазапалващите се гербери ще викат - Бацооооооо!

104

Ерджан

преди 1 година

Включих преди малко родните ни телевизии.БНТ,БТВ,НОВА,ОНЕРсамо кучета от вмирисания кучкарник на Борисов.Т.нар. управляващи,се остявят да ги ръфат и после някой им е виновен.Плащаш на собствениците,не ти трябва да си купуваш ТВ. Борисов разполага с парите на бедните българи,придобити по една "законова" кражба,т.нар. партийни субсидии.*** народ сме,но не ми пука за простите.

103

Анонимен

преди 1 година

И аз имам съмнения, че Добрев е АРХИКРАДЕЦ!

102

до Чудя се

преди 1 година

където и да са цената на дизела при герб пивече от2, 57 при 140 долара нефт не е била. При същуте ддс и акзиз. Факт неоспирим. Кажи ти този лев повече днес къде отива, ти мазохисст лу си.

101

Анонимен

преди 1 година

ОТ СОБСТВЕН ОПИТ ВИ ГО КАЗВАМ...

100

Анонимен

преди 1 година

Днес се загледах в новите цени на горивата. Ако реша да се запаля пред парламента, май ще трябва да тегля кредит.

99

До133

преди 1 година

Последното мнозинство над 120 депутати беше на царя.

98

Анонимен

преди 1 година

Хасковски съсел,ти трябва да си в затвора,за да ти напукат долната уста.

97

Да допълня...

преди 1 година

Стабилен кабинет може да има сама ако една партия спечели изборите с голямо мнозинство и състави самостоятелно правителство.Това са го правили само ГЕРБ и резултатите се виждаха.Сега такава партия няма.

96

Чудя се

преди 1 година

Абее Дильянчоооу, ами къде са печалбите и платените данъци от Лукойл, за времето на вашето т.нар. управление на държавата, бееей!?!?!?!???????

95

Чесънойл

преди 1 година

Срещу коя държава са извършвали дейност? Срещу тази на тиквата, дъпъсъ и гешеф ли? Срещу тази държава, срещу която имаше масови протести през лятото на 2020-а или срещу тази, която я няма?Горивата са скъпи, защото има частен монопол, държавен контрол, няма. Тиквениците реват, защото милиардите изтичат, без да влизат проценти в чекмеджетата.

94

Анонимен

преди 1 година

Добрев ми нали Гешев е ваш действайте, прокуратурата що спи. За президентството можеше да вмезе в Лукойл не....

93

Анонимен

преди 1 година

Добрев Добрев стига зи делил хората на бедни и богати, богария ще зареди 300 литра и ще остави 300 лв акциз на държавата с ДДС бедния ше зареди 30 литра и ще остави в бюджета дамо 30 лева. Хайде скрий си оссрранния гъсс и ти

92

Ром'с

преди 1 година

Оф и този морал започнал да раздава.. нещо много в последно време започна да се явява в медийното пространство.. да не би готвят за нещо от ГЕРБ

91

Като за последно

преди 1 година

В момента кокорчо прибира по левче от всеки литър в България . Четири пъти ходи в Лукойл да си договаря комисионата , те и други министри са се облажвали , но такова крадене като сега никога не е имало

90

Анонимен

преди 1 година

Положението е сейбъл-мейбъл.