109

Анонимен

преди 1 година

А балансът с американските дипломати в БГ кога ще изравняваме?

108

Анонимен

преди 1 година

Лошото че всички идеат на владт и да управляват България за пари Жалко за живота на Левски загинал толкова млад вместо да си гледа семейството

107

Сата НАТО

преди 1 година

президентът не е получил доклад от ДАНС ----///------- Президентът е нищо жество к ть пак. Той е главният пре дател, който очакваше да стане диктатор с помощта на руските щикове, но не позна. Което още веднъж доказва, че освен аморален некадърник и под лец, е и лош пророк и никакъв военен аналитик.

106

Анонимен

преди 1 година

И тоя се зарази с лъжи, не драги само два пъти повече са абе тия от ПП ни мислят за слабоумни

105

Сата НАТО

преди 1 година

Сега разните комунистически поми яри ще ви донесат от девет кладенеца вода, за да докажат колко недипломатично е това, колко непрофесионално, некоректно, неблагодарно и неблагородно. Как еврогейчето пак не разбира и пак е стъпило накриво. Колко е недалновидно еврогейчето, как ни оставя без газ. А между другото, еврогейчето как реагира на видеото, където е сниман уж с любовницата си? Никак. Значи и той участва в цирка.

104

хахахаха

преди 1 година

Браво на Американските мекерета в софия -Кирчо Кокорчо Баце и тн. Правят каквото им е наредено, без значение колко ще страда българският народ! Затворете Аец - ок, унищожете земеделие и икономика, провалете здравеопазване, образование, спорт -ок, приемете Ист конвенция -ок, скарайте се с Русия и купувайте Хамерикански газ - ок!

103

До 75

преди 1 година

До Анонимен бг дипломати в САЩ са 4. В София американските дипломати са много, но САЩ, както и РФ се ползват със специален статут и не важи никаква реципрочност. Решението на кирчо за руските дипломати, след оставката му, прилича на криминално деяние, защото прокуратурата и коалиционните партньори от МС научават от медиите, а президентът не е получил доклад от ДАНС. Макар и в оставка, кирчо прави сензации, действа импулсивно, необмислено, вместо фокусът да бъде върху икономическите проблеми.

102

Анонимен

преди 1 година

Жалки сте просто сте жалки всички претендиращи за демократи до сега един българин няма осъден за съдействие на шпиони натегачи долнопробни

101

Анонимен

преди 1 година

Рано, или късно съдбата съди престъпниците. Затова е и СЪДба. За нас остава да наблюдаваме доволни.

100

перко

преди 1 година

Дамаджаната оправи МВР , сега ще оправи и МВнР!

99

Сата НАТО

преди 1 година

Максимум 10 човека са достатъчни за страна като България. Да изгонят още 70 човека и да се приключва. А руската държавна собственост да се конфискува за настаняване на бежанци от Украйна.

98

Анонимен

преди 1 година

Всички сте национални предатели! Съд и затвор! В най-добрия случай еднопосочен билет за Канада на всички предатели!

97

Колю

преди 1 година

Че то Русия е някак си много пъти по-голяма от България. Щеше да е странно да имаме еднакъв брой дипломати. Има ли данни колко са дипломатите на САЩ и Китай в България и съответно в българските дипломати в тези държави? Като цяло най-лесно е да рушиш нещо направено. После колко време ще отнеме да се възстановят отношенията? Кирето пак натиска бутоните за да покаже колко е мъж. Разбрахме, че си голямата работа и тя мирише.

96

Анонимен

преди 1 година

Това правителство ще мародерства до последно! И запомнете едно: всичко е за пари!

95

Анонимен

преди 1 година

прав им път, от руснаци само лошо сме видели

94

Анонимен

преди 1 година

Шпионите нямат работа в България! Добре ги разкараха тези "дипломати".

93

Анонимен

преди 1 година

В САЩ имат дотатъчно ресурси за тях си, но и там цените летят. Има нещо много сбъркано.

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 В Канада имат петролни пясъци, ама за да рафинираш петрол от това е доста скъпо и неефективно.

91

той

преди 1 година

дамаджаната каза 150 - външно каза 40 -*** комунист

90

Анонимен

преди 1 година

Кире ви закопа и сега че си бега за канадско - той газ си има !