19

Анонимен

преди 1 година

А може ли някой да обясни как в държави като Украйна и Сирия, които са във война бензина е по-евтин от у нас???

18

Водят хибридна война

преди 1 година

Чрез посолството си опитват да правят саботажи. Сега точно в предизборната обстановка. За това държавата ни взе мерки и им намали състава на посолството.

17

Какво повече?

преди 1 година

Спряха газовите доставки. В същото време подвастните им агентите/продажниците саботираха ПАВЕЦ Чиара. Повече не могат да направят. Гориво за АЕЦ си имаме на склад за много години. И без бензин няма да останем защото Лукойл не са единствените бензиностанции. Реално вече са направили каквито бели могат и повече поразии в не могат да направят в енергетиката.

16

Вьзмутен

преди 1 година

Ще плащаме с глад промяната на канадеца и дружинката му

15

Пунчо

преди 1 година

До Анонимен"Чакам с нетърпение бензин по 5 -6 лева, за да разберат всички колко ни е скъпа руско-българската дружба."Това с дружбата добре, но я кажи защо след като Сърбия са първи дружки с Русия, и при тях бензина е на същата цена като при нас, че и малко отгоре?Нали са приятели с Рашките?!Що при тях бензина не е 2 лв.?За един приятел питам.

14

Пп

преди 1 година

Така, не говоря в далечен план, а за тази зима конкретно. Никъде не е писано дългосрочно какво ще стане, понеже никой не знае. Надявам се вече да има разбрали! И този Гап при суровините, няма как да се запълни дори да падне ембаргото на Иран. Проверете! Ясно е, че света няма да е същия в дългосрочен план, но не е ясно още кои ще са победителите и кои губещите. За сега е ясно, че обикновените потребители навсякъде ще са губещите и ще платят дълга!

13

Анонимен

преди 1 година

До Скача,ама какво. ::::Как какво. Всичко. Инфлацията у нас е два пъти по голяма от европейската. Така ,че и бензина може да стане два пъти европейския. а цената в държавата не се определя от ОПЕК ами от нашите мушмороци. Петрола в момента е на цена като 2013 ама виж цената на бензина каква е. И тогава и инфлацията ще е 200%.И тогава ще стане дядо Йоцо гледа къде зимуват раците.

12

Късата памет

преди 1 година

Тоя Чуков няма една прогноза, която да е близка до реалността. Какви ли глепости не наговори в последните години. На 19.2.2022 обясняваше как няма вариант Русия да нападне Украйна, на 24.2.2022 обясняваше че целта на Русия не е окупация , а смяна на правителството, на 25.2.2022 същия обясняваше как така наречената операция ще приключи успешно за Русия в рамките на 4 до 7 дена. Със същия успех могат да хванат някой таскиджия да разтега локуми, даже таксиджията все ще познае нещо.

11

За по-неразбралите

преди 1 година

До Пп.Алтернативи винаги има.Стига да ги търси човек.И да,всяко нещо си има цена.И ако цената са една,или няколко студени зими бъди сигурен,че Европа ще плати тази цена,за да спечели в по-далечен план.Защото не може вечно да извиваш ръце с цените на енергоресурсите.Ще се търсят и ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ алтернативи.Бъди сигурен!

10

Скача,ама какво

преди 1 година

До Анонимен...........Скача?АЕЦ Козлодуй е Българско предприятие и няма как да затвори.Чехите например се договорих за Американско ядрено гориво,значи и така може.Няма как Лукойл да затвори,защото е частно дружество и трябва да работи,за да генерира печалби!И бензина няма как да стане 10 лева,защото освен Русия петрол имат и ОПЕК,а те нямат такъв интерес да видигат безбожно цените!

9

Анонимен

преди 1 година

АЕЦ Козлодуй и Лукойл затварят. Тока скача или режим на тока. Бензина ще е 10 лева или бензиностанции затварят.

8

Анонимен

преди 1 година

Прекален светец и Богу не е драг. Но на нас по- ни отива На гол тумбак чифте пищови.

7

Анонимен

преди 1 година

Чакам с нетърпение бензин по 5 -6 лева, за да разберат всички колко ни е скъпа руско-българската дружба. Почти като онзи анекдот - Скъпи гости, колкото повече стоите на масата ми толкова по-скъпи ми ставате. Май е време да си ходите!

6

Анонимен

преди 1 година

Чуков, преди време ти каза ,че на 16 март руската армия ще превземе Одеса и войната ще свърши. Днес сме последният ден на юни. Дори БСП те разкараха, защото си голям специалист?!!!

5

Пп

преди 1 година

Такааааа за неразбраните, няма алтернатива на руските енергийни източници като цяло. И при газа и при петрола и при метали, зърнени... всичко. Ако имаше Европа отдавна щеше да ги е преодоляла. Затова освен бг и цяла Европа ще страда от ситуацията.И да Европа опитва да се диверсифицира и вчера забрани ДВГ двигателите от 2035 ще прави повече веи но затова трябва време, а тя го няма.Очаквайте бедна и студена зима за която трябва да благодарим и на пп. Битката е САЩ и Китай реално на всички фронтове

4

Анонимен

преди 1 година

Киртака закопа държавата.

3

Анонимен

преди 1 година

Ще ни спрат и нефта и дизела ще стане 5-6 лева, а после въобще няма и да има откъде да се зареди. Но САЩ ще ни обещаят един танкер да дойде дигодина и ще ни напомнят колко е лош комунизма и ние щастливи ще ходим пеш по демократичен начин. А Киро ще бяга през 9 страни в Канада.

2

Анонимен

преди 1 година

Като сами сме се набутали в това блато, излизането няма да е лесно. Да се намерят националните предатели, които ни направиха зависими от руските енергоизточници над 90%

1

Pyramid

преди 1 година

Моме "юрист"-ке, що си нервна? Русия има далеч по-скоро ни нужди от кредити и с порядък по-малко кредити от щатите а, значи, може И НЕ Е така уязвима по кредитна линия, както "могъщият" Запад. Могъщ, могъщ - колко да е могъщ, като така яко САМ Е ЗАДЛЪЖНЯЛ? Тези "юнаци", душата, сами се простреляха в крака и лошата новина е че, им идва отвътре С ТАКИВА няма нужда да воюваш ядрено. Те сами си се разрушават отвътре. Са Ко досега не бе си го видяла... Хората (за разлика от животните), виждат с ума. Въпрос: - САМО ТОЛКОВА ли виждаш?