27

hasmokar

преди 2 години

Тая политмумия отдека изпълзе?

26

яервен гей

преди 2 години

докога ще те гледаме

25

Анонимен

преди 2 години

А вие на кой път сте? БСПто е на кръстопът и вероятно хващат пътя за небитието, евахте майкята на лявата идея, бе мръй'ляч, от алчност и властолюбие! Корнела, ти и шайката ви червеногЪ'зи дрОгарЕ. Всички сте всичко друго, но не и с леви убеждения.

24

Ваджайнин

преди 2 години

Спокойно, мухльoo. Да не ревнеш сега. Ще трябва да работите нещо реално като останете извън борда с другарката. Ще свикнете. Някои цял живот го правим.

23

АнонимеН

преди 2 години

ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТЕ АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА И НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ВИЕ СТЕ СРАМ, ЧЕ СТЕ СЕ РОДИЛИ!

22

Анонимен

преди 2 години

Децата на комунистите на бунището на историята! Долу ПП!

21

АнонимеН

преди 2 години

ИТН СВАЛИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА КОИТО ПРЕДАДОХА БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС И САМО ЗАРАДИ ТОВА ЩЕ ПОЛУЧИ МОЯ ГЛАС ОТНОВО!

20

Анонимен

преди 2 години

НАПът? На път? НАП Ът? Напътък?

19

Анонимен

преди 2 години

ИТН няма да са в следващ парламент Всеки българин не би гладувал за тез които гласуваха заедно с ДПС с Герб се ядва но с ДПС българи да гласува освен ако е предател е Няма Такъв Бай-Бай

18

Анонимен

преди 2 години

Не е случайно, че БСП толкова държи на пенсионерите, не на младите специалисти, защото освен пенсионери и членски състав на БСП няма кой друг да гласува за тях

17

АнонимеН

преди 2 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОЛНО СЪЩЕСТВО Е ***! НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС НО БЕЗ КИРО МЕНТАТА НЕМОЖЕЛО :D ПРОКЛЕТ ДА СИ ВАГИНСКИ ПРЕДАТЕЛЮ!

16

Анонимен

преди 2 години

Посредствеността беше издигната в култ през социализма, посредствеността и връзкарството. БСП и производни са плод на посредствеността и мрът от мъка, ако се появи кадърен човек. Не е случайно, че в редиците им няма изявен лидер, а само вехта кукумявка-милионерка, която освен да ХВЪРЛЯ ЛОЗУНГИ ОТ ТРИБУНАТА, за друго не става. Умря народът, който се хранеше с лозунги, г-жа

15

Гумичка за триене

преди 2 години

И тоя болен, що решихте че ще ви канят в други преговори? Дръж там на Нинова полата и не се изказвай неподготвен ДРУГАРЮ! Тя горката още не може да повярва че е аут от големите решения, щели да правят кабинет с ПП ,малеееее *** вие сте шизофреници бе той кабинета падна те щели да разговарят????????? Комунисти братче кво да ги правиш

14

Анонимен

преди 2 години

Вигенин, хората Ви мразим, защото БСП и синове не разбрахте, че се управлява държава, а не народ. Искрено ви презирам още повече, че сте *** де раст.

13

Анонимен

преди 2 години

Никога вече БСП! Ясно е каква партия е ПП щом единствените, с които са ортаци са ДСБ и БСП-все наследници на Коминтерна! Що се касае за доверие към *** де раст и аз им нямам вяра.

12

Анонимен

преди 2 години

Прав сте, г-н/другарю Вигенин, но зад ИТН надничат ГЕРБ- ДПС. Зад ГЕРБ,разбирай ББ, стои М.Вебер и нищо чудно - Урсула, а зад ДПС - съуправляващият Либералния Интернационал. Така че има за какво Карадайъ да се ежи. Да не говорим, че четирите засега опозиционни партии имат повече депутати от тези на Киро-Кокорчо. На предсрочните избори ПП ще загуби около половината електорат. За какво тогава се пъне Кирил П. а не подава оставка като премиер сега?

11

Ми555

преди 2 години

Корнелия Нинова = Пилат Понтийски. Приляга й.

10

Granik

преди 2 години

Просто гласувайте,да се узаконят офшорните барбадоски милиони на Славчо и ще видите ,как той вече няма да прави никакви проблеми и повече няма да чуете за него.

9

Анонимен

преди 2 години

Вигенин, вие сте 26 депутата от БСП. Нищо не зависи от вас. Можете да се качите на една талига и директно на село под сянката на някое дърво, че мозъците ви изпушиха..

8

Анонимен

преди 2 години

Отивай при Станишев да те отеши отзад, мамино златно болшевиче