71

Анонимен

преди 1 година

92 то това е целта на запада. План Маршал означава безкрайни потоци от пари за възстановяване на Украйна. Т.е. западни фирми, защото ще има условия за тия пари, ще възстановяват градовете, инфраструктурата и т.н. Парите ще ги дължи Украйна, но де факто те ще отидат в западните фирми, извършващи възстановяването. Така Украйна става роб на запада, както сега Германия е роб на орловото перо.

70

Анонимен

преди 1 година

А не беше ли точно това целта? Украйна да дължи милиарди под формата на заеми за възстановяване! Но пък Шолц добре е сравнил Украйна с Германия. Подсъзнанието не прощава. Човека добре знае кой е фашиста в спора и не случайно сравнява германските градове с украинските. И той като наш Кире, в стремежа си да получи дивиденти, признава всеизвестна тайна.

69

Спеца

преди 1 година

Тоя есецовец трета генерация да не си бута гагата където не му е работа!Бъдещето на Украйна ще се решава от мирен договор с Русия и гласовете на украинците!А Запада скоро няма да има пари за своите граждани ,че да се грижат и за украиинците!Пък и Русия няма намерение да Ви допуска ни до Русия ,ни до Украйна!

68

Анонимен

преди 1 година

Ръководството на ЕС е наясно с истинското положение на фронта и истинските възможности на украинската и на руската армии. Забележете, че вече не става дума за победа на Украйна, а за възстановяване след войната. Подразбира се, че войната ще приключи в настоящите граници на Украйна или по на запад.

67

Анонимен

преди 1 година

Украинците могат само да загубят от продължаване и протакане от тяхна страна на конфликта. Съпротивата им само удължава тяхната агония. Ако се договорят с Русия няма да изгубят и животи и територия, а само територия.

66

До 84

преди 1 година

Ти ли си бе,Копейкин?!?

65

Соломон Паси

преди 1 година

Слушайте внимателно. Номер 86 твърди и спекулира, че заплатите ще се увеличат 4 пъти, ако пуснем Златен Лев. Така. Ако това стане, ще ни наложат санкции, ще ни изгонят от ЕС и заплатите ще паднат до 250 лв. Какво стана сега? Колко пъти ще ти падне заплатата, ако въведеш "Златен Лев" я кажи. Значи ако взимам 800 лв след Златния Лев ще взимам 3200лв, но понеже ще сме в изолация, делим на 3,2 и става 1000лв. С 200 лв отгоре - първата година. Всяка втора, делено на 30% инфлация - 1000...700... 460..

64

Соломон Паси

преди 1 година

До 86 - ти пи ли си хапченцата днес? Заплатите щели да се увеличат 4 пъти. А като те изритат от ЕС, колко ще ти падне заплатата? Сега е 800лв, след това ще бъде 250лв. Нали си голям математик, смятай. Колко става? КОЛКО СТАВА??!?!?!?!?!

63

А ще я има ли Окрайн

преди 2 години

Русия твърде много търпя и се съобразява със запада, но с бивша Украйна чашата преля. Путин им предложи мирен план, но беше отхвърлен с насмешка, а сега олеле и се чудят как да се върнат до началото на войната и да преговарят с Путин. Вече няма връщане, много руски хора загинаха, сега запада ще плаща кръвнина, а Русия има методи да си я получи. И да се запомни.... винаги първото предложение на руснаците е най-доброто и те никога не блъфират. А мир е нужен и наложителен и то веднага, но вече при условията на ПУТИН!!!!

62

Bai Hoi

преди 2 години

Скоро ще има Украинска област в границите на република Полша,Киев-Влов области максимум... :)

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Германия щяха да имат граница с Мексико ако не беше СССР.

60

Анонимен

преди 2 години

71 Знаем, че ако не бяха американците да дават пари и оръжие и да се бият на запад и в Африка, сега Германия и Япония щяха да имат обща граница някъде около Манджурия.

59

shimbaka

преди 2 години

юбералес ало маймун!И една кофа шарка и за теб !

58

shimbaka

преди 2 години

Зима е !!!Няма руска газ!хахахаха

57

юбералес

преди 2 години

До Хахаххахаха-----помним - 27 млн.

56

Хахаххахаха

преди 2 години

Предния план на нацитата срещу Русия помним как свърши! Явно Олаф не помни! Хахаххахахаха

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Вижда се как САЩ помагат на Македония за да крадне историята на България. Днеска един професор от САЩ и бивш военен е писал че България изнудва Македония а САЩ трябвало да сключат договор с Македония за да се признае македонска нация.

54

Само за пари

преди 2 години

Мислят. Да продадем оръжие, да поизбием малко глупави украинци да ги използваме срещу Русия когато му дойде времето, а ако нещо остане от глупаците и да ги заробим със заеми за триста години напред. *** хармериканска долна.

53

Анонимен

преди 2 години

Изостаналата рашка никой не я иска , а тя се натиска . Кога най после САЩ ще поставят това зло на място .

52

Как ли

преди 2 години

Украйна получава....блатнияВатник гледа.