45

Анонимен

преди 1 година

Заглавието на предната нови но отговаря на въпроса

44

Анонимен

преди 1 година

Как да ви повярвам на глупава та пропагандна статийка, като предната Ви статийка показва много точно състоянието на българина - задръствания по пътя към морските курорти.

43

Док

преди 1 година

В Гърция бензина е 5 лв, но газта преди две седмици беше 1.09 евро. Има едно приложение на Андроид Fuelo GR, има актуални цени на горивата по бензиностанциите в цяла Гърция.

42

Анонимен

преди 1 година

Не си ме разбрал, имах предвид опашката на границата и че реално както казваш на никой който е тръгнал на там не му дреме ни за цените на горивата, ни за ония избушляци къде воюват и какво правят.

41

Лаб. Меринджей

преди 1 година

Като гледам ще се откажат от нашето море. Само за пример - от Велико Търново до най-близкия плаж на Бяло море е с 70-80 км повече отколкото до Ахтопол. Ако сте от Южна България, някъде по на запад от Стара Загора, Бяло море е по-близо от Черно. За пари няма да говорим, то вече стана ясно, че там е по-евтино.

40

До 38

преди 1 година

Аз съм с 90 литра резервоар, нафта, харчи 10/100. В момента съм в Гърция на 350 км от София и съм изхарчил 1/4. Тоест кво ме интересува кво е пред гръцките бензиностанции? Аз имам за още 600 км!!!

39

Док

преди 1 година

От 4 млн автомобила регистрирани в БГ, половината са брнзинови от които всички над 10 годишна възраст са на газ(около 95%). Та дори и изтърбушена бензинка на 20 години с газова трудно минава над 10л на 100км извънградско, което 14.50 - 15.00лв на 100км или от София до Китен и обратно са 1000км или 150 лв. Миналата година тая сметка е излизала 80-90 лв. Разликата от 60-70 лв е един лек обяд на плажа или храна за два дни от Лидл. Не виждам драма в цялата история.

38

Анонимен

преди 1 година

В Гърция бензина е 5 лв, опашката видя ли я? Но тези опашки са понеже ни спряха газа и санкциите работят в обратна посока. Хората се изнасят по гръцките плажове да размишляват как ще изкарат зимата.

37

Неа Перамос

преди 1 година

Абе бих се отказал ама вече е късно - 7 ми ден съм на плаж в Гърция, 310 км от София. 50? апартамент на вечер

36

Анонимен

преди 1 година

Руснаците трябва да направят бензина 5 лева, та да се научат бугарските мacтии как се дават гаубици и снаряди на укрите! МАЧКАЙ MEKEPETO!

35

Анонимен

преди 1 година

На Тракия колите са чувствително намалели. Не е като друга година са се извиват колони. Определо много хора пропускат мотето за уикенда.

34

SAS

преди 1 година

Аз карам на електричество

33

Ами

преди 1 година

Реално цената на горивата е проблем за два типа хора - такива с фирми с голям автопарк и такива с реално ниски доходи около минимална заплата. За човек със среден доход,дето пътува до работа и обратно , текущата цена още не е проблем. Затова хората си пътуват, София е задръстена постоянно и т.н.

32

Ева си хитрия

преди 1 година

Можел с олио, олиото 6 лева литъра, и ракия - минимум 6 лева отново!?!!?!? Още бая има да се дигне дизела и бензина, че да е по евтино да караш на олио или ракия. Друг вариант е рейс/влак за вълци единаци или за млади двойки, споделено пътуване и т.н

31

Анонимен

преди 1 година

Където и да отидем за 2 възрастни и деца над 11г трябва да се приготвят 3х.лв.Ще преоткрием ВИТОША? БАСЕЙН В СОФИЯ 100ЛВ.МОЖЕ ДА НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ

30

Анонимен

преди 1 година

Аз да включае и още трима около мен.

29

Българин

преди 1 година

За съжаление тази година ще пропусна морето. Отиване и връщане с колата ще ми излезе 300 лева, а цените там били...ден година храни. За четирима човека го сметнахме трябва да отделим 3000 лева за една седмица почивка.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 "Аз съм на панели със соларен контролер на оупън соурс..."__МОЛЯ ТЕ РАЗКРИЙ НИ ТАЙНАТА - КОЛКО Е ПЛОЩЩТА НА ПАНЕЛИТЕ ЩОТО МИ ОМРЪЗНА ДА МИ ГИ ЧУПЯТ КАТО СЕ РАЗМИНАМЕ!!

27

Не

преди 1 година

Отивам на море при цена до 2 лв за литър бензин

26

Анонимен

преди 1 година

Да не би да не съществуват влакове? Хътуването към морето с влак е истински купон! Като бях на 20-28 редовно пътувахме с нощния влак на групи, вадехме тонколоните и пиенето във влака и почвахме партито! Дори сега като съм на 32 пътувам с влак. Опъвам краката, затварям очите и почивката започва. Престанете да робувате на автомобила, мързела и си спомнете колко е забавно да се запознаете с цяло купе хора! Цяла Европа пътува с влакове, до морето с чайката са 6-7 часа нощно време!