254

Elefteros

преди 1 година

В момента няма леви-десни,българи-небългари,богати-бедни,комунисти-демократи-социалисти,има русофили и хора свободолюбиви.Всичко останало е прах в очите на избирателя.

253

НЕЕ

преди 1 година

3 пъти дъртата Славуца праща бедната ни държава на избори! Да се дадат малкото пари, които й останаха. После пак никой с никого няма да се коалира и така потоци пари ще отидат за спирала от избори. Радев намаза. Сложиха го дълго начело.

252

Анонимен

преди 1 година

Ч А Л Г А Р

251

ай сиктър

преди 1 година

вчере вече,отказах абонамента си към 7/8,да им плащам да ме предават и използват,да ви плащат от русия бе,ако македония и албания влязат в ЕС ще се спасят от руско робство,ама вие работите за руското робство над народите,да се задавите и децата ви с ограбеното

250

Додо

преди 1 година

Този път Слави е 100% точно в целта прав!

249

Млъкни бе

преди 1 година

Престани вече с тия тровещи атмосферата лъжливи изказвания !

248

Анонимен

преди 1 година

Славка Плевенска с това изказване показва че е на нивото на Тиквун от една страна и от друга че са комично без зъби в без идейни в политиката.Абе Чалгари

247

Анонимен

преди 1 година

Слафчу го прекараха яко! Гласува вота на недоверие и после бай Тиквун му би дузпата за Македония.

246

рАнд

преди 1 година

ДА, в бъдеще ще има коалиции,но итн никога няма да бъде в тях.

245

Анонимен

преди 1 година

Значи, това Славито или Тошето го е казал, че вече се обърках?!

244

Хо

преди 1 година

Слави едно приказва(това, което искат да чуят хората), ама съвсем други ги върши. Славито е стара лисица, и се надява на нови избори, да обере гласовете на ПП и ГЕРБ Затова сега ги четка, понеже знае, че ще се провалят като коалиция.

243

Опа Болкан стайл

преди 1 година

Наще като чуха ,че Македония не ще плана на Макрон и вдигнаха ветото сега макетата да му берат гайлето.

242

Факт

преди 1 година

То Зуека като разбра ,че Слави спечели изборите първия път още и се изнесе от България

241

Анонимен

преди 1 година

С какви очи излиза да прави обобщения и да критикува?! Човекът отказал да поеме отговорността да състави правителство, когато нещастният излъган народ му гласува доверие. Човекът, счупил законно съставено правителство заради комплексарска прищевка за чужда държава, заради обида, че не е станало неговото - да дадат БНБ на негов избраник. Комплексар, свикнал да менторствува пред камера, но без грам смелост да се изправи и да спори пред аудитория. Човек, свикнал да командьори, без да се съобразява

240

Влака с критиката

преди 1 година

Идеална е новата коалицията,тея досегашните ни върнаха 20 години назад. Добре ,че се махат ,че ошушкаха хазната , АЕЦа след година и нещо свършва горивото ,а нищо не се реновира за да работи с друго гориво освен руското ей на 5 блок блокира днес.Уж били много за екологията ,а заместник министара(от БСП) подписа разрешение за сеч и в горите над 100 години.При ГЕРБ горите над 100г не се пипаха със закон!!!

239

Стамболов

преди 1 година

Който не вярва ,че правата ба българите ще са по защитени ако Македония е в ЕС отколкото ако е извън ЕС и с тесни връзки с Русия и Сърбия е Ку-ку или предател!Македония в ЕС ,ЕС една държава много езици !

238

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя е бил голям гюнсурат. Гнус ме е от тоя къде се прави на гуру.Значи той е против запада, *** .адник. Никога не е късно да се изложиш. Нарцис Бойкот на продуктите му.

237

Анонимен

преди 1 година

Тодоре много си нагъл. Вземете се с Балабанов и беж бързо от България!!! София не е България. Сценария ви е тотално сбъркан с тази Ваша "чалга"!!!!

236

Анонимен

преди 1 година

Слави е толкова жалък комплексар, че няма накъде! Абе Славчо престани , ти наложи чалгата, ти наложи простащината , ти прецакваш България от две години, Спри се!

235

Бай Иван 2

преди 1 година

Учиндлскияят селянин си взе милиониъе от Пеевски и Боко и сега си дърдои глустите ,еи се напъвайте тука!