14

Анонимен

преди 1 година

Това пък е най-инфантилното изказване.

13

Анонимен

преди 1 година

Всияко се дирижира от ''вечният'' Ахмет Доган , на когото още слугуват от герб !България ОЩЕ се управлява ОТ дОГАН , пЕЕВСКИ , бАЦЕ и МЪШАТА ИМ гЕШЕВ !

12

Анонимен

преди 1 година

Сиромахов,какво се прави на интересен.Нали са от едно котило.

11

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам регистрацията да става при влизане в сградата на НС. Така няма да могат да си въртят триковете

10

Кирил

преди 1 година

Г-н Сиромахов , похвалете се колко Закони сте предложили и са приети в полза на хората? Няма такива , вашият Тошко отиваше в НС да внася смут , да играе шоу и получава тлъстата си заплата. Отвратихте народа от НС !

9

Иво,номерът е друг

преди 1 година

те не отказват да ходят на работа,но отказват да се регистрират.Така хем са на работа и заплатата тече,хем пречат да бъдат вземани решения,с които са несъгласни.За тях Кодексът на труда не важи,нямат длъжн. характеристика, а някакъв уклончив правилник на НС.В този си вид НС е нещо изродено, произвеждащо калпава продукция.Трябва да бъде закрито,а на негово място надпартийна 100членна комисия,без слугинаж,коли,сътрудници, адаптираща закони от водещи страни към нашата действителност.

8

Lina

преди 1 година

Може нещо повече да се случи с и.тн ако беше Иво , а не тоше. Още в момента, в който Иво отказа да ги подкрепи ми стана ясно, заедно с ОНОВА угодно интервю славкА/ боки.

7

Анонимен

преди 1 година

Цялата система на т.н. демокрация е направена така, че политиците да се контролират отвън и никой да не носи никаква отговорност за действията си. Защо американците водят войни да я налагат тази система? По военен начин е недемократично да подчиниш една държава и да я направиш колония, затова се налага демокрация. Не го ли разбрахте? Затова вън от Нато и ЕС!

6

:)

преди 1 година

Всички сте един дол дренки, зора е да докопате кокала, НИЩО друго!

5

Анонимен

преди 1 година

Еее, ТОЗ пък! Киро не го мързи да си сваля гащите и да тича по млади КуроЛенки!

4

мира

преди 1 година

Ивчо тевойте не влязоха в заседание днес защото си получиха подаръците за свършенара работа и трмата Слави Тошко и вашата дама по солидна пачка и по една броеница да я въртят като не влизат за заседания .Така че не са мързеливи имат си занимавка чаткат броениците

3

dmx

преди 1 година

Този път преписвачът на интернет е прав. Какви са тези празни банки в Народното събрание? В коя професия можеш да си позволиш такава наглост, как така за теб гласуват хора и ти не ходиш на работа, това маловажно ли е? Индиректно доказателство, че са от мафията, щом правят съвсем други неща, а за ходене на работа не ги е грижа. Който направи 5 процента отсъствия - вън! да влиза следващия в листата

2

Анонимен

преди 1 година

Прав е, аз, ако реша да не ида на работа, дали ще ми дадат заплатата?

1

Анонимен

преди 1 година

Киро дойде на власт след редовни избори. С преврат Борисов и Доган свалиха Орешарски през 2014 и Петков през 2022