134

към к.139

преди 1 година

От днес.бг току що отрязаха един коментар и к.136 стана к.135. Изпитана практика.

133

до # 136

преди 1 година

Вярвам ти, колега, но в официалния лист за икономиката на държавите членки на ЕС Бг е на последно място.Нали не смяташ, че ЕС говори неистини? Апропо, тази година и Албания ни изпреварва, така че сме на последно място и в Европа.Закрихме МК Кремиковци и стоманодобивът се крепи на скрап и електропещи. Добивът на Сu e в ръцете на немска фирма, на злато от Челопеч и Ада тепе - в Дънди прешъс метълс. Нашата комисиона е скромните 4%. ТЕЦ Марица 1,3 - американски, добив на бензин - на Ротшилд.

132

Анонимен

преди 1 година

Троловете на ПП не възразяват срещу високите цени на горивата.

131

Анонимен

преди 1 година

Благодаря ПП!!!!!

130

Анонимен

преди 1 година

По-далеч от Русия.

129

Анонимен

преди 1 година

БГ е малка, бедна държава*** България изобщо не е бедна, хората са с бедни души.

128

Анонимен

преди 1 година

до Иво: Иво, как да разбирам,че никоя държава от ЕС не бръсне Русия? Опита се Западна Европа да се наложи за природния газ, сега Германия и Италия ще пускат в действие ТЕЦовете, а Франция - АЕЦовете. Ритнаха срещу руския петрол, но се усетиха и отложиха санкциите с/у него. Пусна немското Айше -Урсула санкции с/у доставката на руски метали -сега няма стомана от Азовсталь,Ti,Mo,Ni,Cr. Няма и руски торове и реколтата пада с 20-25%.

127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,к.128 За какво й е на Русия да обяеява икономическа война на Бг? Премиерът се вживя в ролята на Дон Кихот,изрепчи се на Русия и продължава да се репчи. В резултат цената на газа скочи с 40%, Това с LNG се оказа отново репчене и си платихме за него. Добре че тези от Нефтохима се оказаха хора професионалисти и защит иха петрола Урал.БГ е малка, бедна държава и не й отива да води война с Путин. Русия завладя пшеницата на Украйна и сега опонират на ЕС с прехраната му и тази на Африка.

126

Анонимен

преди 1 година

Кръв ще се лее да му правят сметка тези ккоито ще ни управляват.

125

Иво

преди 1 година

Не плачете на чужд гроб, братушки! Справяме се и без вас. Да, започвате да си изпускате нервите, че вече никой не ви бръсне.

124

Анонимен

преди 1 година

И да слагате минуси и да не слагате... вие сте тези които ще плащате дебели сметки за газ и петрол . Ваше си е решението. Аз моето съм го взел :))) Нищо руско . Това е положението.

123

Анонимен

преди 1 година

С много задачи се зае кабинетът Киро П.Трябваше да се ликвидират СпП, СНС, АСНС, да се махне Гл.прокурор, да се притиснат олигархията и ъндърграунда,да се изясни позицията на Бг спрямо войната Русия-Украйна, РСМ и т..н. Ликвидирането на СпП и СНС/АСНС е в краен стадий,ГлП се държа като комунист на разпит и устиска поста си.В битката с Газпром Киро се издъни много яко,изрепчи се на Русия и загуби.Още малко и щеше да обяви война на Путин.С корупцията не се пребори,тя го свали от власт.С РСМ- null.

122

Анонимен

преди 1 година

Аз газ спрях да ползвам от 24 февруари. Скоро се надявам да спра в петрола с електрическа кола. Всеки един гражданин трябва да защити своите държавни интереси. А те са, че България е нападната икономически от русия. Всички техни стоки трябва да бъдат ограничени за ползване от вас. Ползвайте ток и зелена енергия. Ходете повече пеш и така.

121

Анонимен

преди 1 година

До Русофил Какво ви се пада?

120

Анонимен

преди 1 година

Русия да се готви за глад. И ЕС да забрани достъпа на руски граждани до ЕС . Всички руснаци ги върнете обратно в блатная да живеят при монголската орка

119

тя

преди 1 година

Само ако сметките ни се увеличат от недалновидно ,политическо управление ще има големи протести ! Те са милионери и не им пука за цената , но ние хората какво ще правим ?!

118

Русофил

преди 1 година

Пада ни се!!!!111

117

България е с Русия

преди 1 година

Долу слугите на САЩ!

116

Един Българин

преди 1 година

Чак пък сигурен доставчик като ни оставиха без газ януари 2009та.... Понякога по-добре скъпо отколкото политически спирано. Другата лоша новина за Русия е че България вече не е във Варшавския договор и е богата може да си позволи високи сметки. Нещо повече добре е да обложим Лукойл най-накрая. Цените им се изравниха с цяла Европа, а купуват евтин нефт.

115

Анонимен

преди 1 година

Ако новото правителство не вземе адекватни мерки относно цената на живота в БГ, дойде ли зимата, стане ли гладно време, тогава вече хората наистина ще протестират, ама не от смешните им организирани протестчета, ами съвсем независимо и доста по-ожесточено.