10

Топовен

преди 1 година

Купих го на 160 долара и спя с две нули повече, за 8 години доста експерти се упражняваха по темата и 99% от тях се провалят. Човек има навика да надценява прогнозите си за бъдещето, тенденцията е обаче нещо, което се набива на очи - да добавя още нули с всеки следващ цикъл.

9

Анонимен

преди 1 година

Екстра да пада, ще си купим още !

8

Ужас

преди 1 година

Само да не се забравя, че доста "експерти" тип таксиджии или "таксиджията ми каза" са си накупили биткойни при цени 40-50 000 евро. И вероятно са си дали малките налични пари от сорта на няколко хиляди. Те как ли се чувстват сега? Дали осъзнават, че ако са имали 10к лв и са купили тогава 0.1 биткойна, сега имат 3700лв? Ама това означава, че едни други имат x2x3 заради тях. Та така. И да върне стойност, балъците ще намаляват. 1 печели много, хиляда губят по малко.

7

Анонимен

преди 1 година

Байдъновите "експерти" и съевтници разклатиха света, първо предизвикаха войната с Русия, сега пускат партенки да разклатят финансовите пазари, нещата отиват на апокалипсис

6

Русия

преди 1 година

Е как бе, от години експерти ни обясняваха, чи до края на годината щял да стани 200-300х

5

Анонимен

преди 1 година

Само питам: кой е този финансов актив който от 1 долар става близо 70 000? Благодаря.

4

Копач

преди 1 година

О, Боже, не! Как ще копаем сега?

3

Пич

преди 1 година

"Това, което открихме, е, че криптовалутите не са нито валута, нито стока и със сигурност не са средство за съхранение на стойност" Леле, каква мъдрост! Тия откриха онова, което всички знаехме.

2

Ламята

преди 1 година

Криптобъдещето,май се отлага,за неопределен период.Добре,че спазих доброто старо правило:Ако не можеш да го пипнеш,не е твое.

1

РЕАЛИСТ

преди 1 година

Имаше тук едни коментатори, които пръскаха акъл навред, как трябва да се инвестира в крипто валути и как всичко останало е безмислено. Да ви е честито, на всички инвеститори !