136

Анонимен

преди 1 година

Бойко: И ти ли, Бруте?

135

Аз

преди 1 година

Какво ги пишете по новините такива с 0.5% рейтинг, то дайте тогава кажете и Бареката какво мисли по въпроса, хахаха смешници...продадоха 100.000 паспорта тези същи патриоти

134

Анонимен

преди 1 година

"ЕС не може без ресурсите на Русия..." - след умнотиите, които си изтропал, е време да се замислиш - дали РФ ще участва в твоята игра, с твоите правила. И за да не се мъчиш, ще ти кажа: Няма! Тя затова си изработи новите оръжия, за да не могат "стратези", като теб да обикалят границите и! Но ти си мечтай де, не пречиш!

133

Брад Пит

преди 1 година

Бал съм я Рассия.

132

Анонимен

преди 1 година

от вмро: барем Фанем някой процент отгоре, идат избори! 4 гидини си гукахме с ГЕРБ, но сега е модно да го наплюем и да се аресаме на стадото

131

Анонимен

преди 1 година

Шкембе войвода чак сега загря, че го прелъстиха и изоставиха. Никой не се сеща за него, никой не се интересува от него... Вс лучая е прав, но какво от това - на Тиквунова патерица кой ще повярва?

130

Koko

преди 1 година

Наздраве за Македонияяяя!

129

Деси

преди 1 година

МАКЕДОНИЯ!1.НАТО check2.ЦРКВА check3.ЕС loading in progress ...ааахахахахахаха :)))))))

128

до смех баке

преди 1 година

Забрави да споменеш Гърция! И те ли бяха "русофили" докато не превърнаха макетата в РМС, пардон в рсм. )))))))))))))))))

127

ПРОМЯНАТА Е С ГЕРБ

преди 1 година

....ДРУГОТО СА САМО "УЧИНДОЛСКИ -РУСОФИЛСКИ ЛАЙ"""РЩИНИ..." ОТ ПЕСНИЧКИТЕ НА РУНДЬО / с китарата /...ха,хахаааа

126

СМЕХ...БАКЕ..

преди 1 година

...И КОМУНИСТИЧЕСКО-РУСОФИЛСКИ ПРОСТОТИИ:.....РУСИЯ НЕ ДАВА НА УКРАИНЦИТЕ ДА СА "УКРАИНЦИ"....А , БЪЛГАРСКИТЕ ЧЕРВЕНИ ЛА""АРИ НЕ ДАВАТ НА МАКЕДОНЦИТЕ ДА СА "МАКЕДОНЦИ"......ха,ха,хаааааааа.....АБСОЛЮТНА /РУСКА ПРОСТОТИЯ ---ДО ШИЯ/...!!!

125

Мугабе

преди 1 година

банкянската мутра предаде България заради единия конграчулейшънс от треторазряден еврокомисар.

124

Анонимен

преди 1 година

РСМ да не е твоя бе тУпак! Била предадена. С тази политика дето я водим и малкото останали пробългарски настроени ще ни намразят. Блокираме ги от фондове, инвестиции и образование на децата им. И те искат Еразъм. Политиците от двете страни да се разбират и да пада ветото.

123

Аз промяната

преди 1 година

Браво Борисов Поздравления за смелостта да излезеш и говориш открито за това България да е европейска държава Македония да се оправя по нататък БОРИСОВ ЛИДЕР ДОКАЗАН ПОЛИТИК ДОКАЗАН ДЪРЖАВНИК ПОКЛОН

122

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

КАТО ГЛЕДАМЕ И СЛУШАМЕ --НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ , РУСОФИЛИ И ЛЕВИЧАРСКИ ЛА""НА , НАЙ- ВИ Е МИЛ РУСКИЯ КЪРВАВ БОТУШ И КЪЛЪЧКАТА С КОЯТО КОЛЯТ УКРАИНЦИ И БЪЛГАРИ .... А И ДОРИ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯТЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НЕГОВИТЕ ИНТЕРЕСИ--МИСЛИТЕ САМО ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ...!!!....ЕТАГИ "ПАТРИОТАРСКИТЕ ВИ ПРОСТОТИЙ И ТЪПИЗМИ " --КОИТО СИПЕТЕ И ПРОПОВЯДВАТЕ -----ТРЯБВА ДА СИ КРЪГАЛ *** ОТ , ЗА ДА ВЯРВАШ НА ПОДОБНИ ПРОПАДНЯЦИ , ЛАЙ ""АРИ И ПЛАЗМОДИИ.....!

121

ПХ

преди 1 година

Стига с тази мАкедония, бе! От края на това Лято до следващата Пролет светът ще се изправи пред такава Системна Криза, каквато не е виждал!!!

120

Аз промяната

преди 1 година

ВМРО НАТИСКАХА БОРИСОВ ДА СПИРА МАКЕДОНИЯ СЕГА ВИЯТ КАТО НЕЗНАМ КАКВО СИ БЪЛГАРИЯ Е ТУК И СЕГА ЕВРОПА Е БЪЛГАРИЯ ТАКА ЧЕ ШЕПА СТАРИ ИЗПАДНАЛИ АРХИВАРИ НЕ ВЪРВИТЕ ЗАБВЕНИЕ ЗА ВАС ВЕЧЕ НЯМА С КАКВО ДА ПЛАШИТЕ ГАРГИТЕ

119

Ха-ха-ха

преди 1 година

Милитаризацията на Украйна продължава в пълна степен, хаймерси, гепарди, харпуни, три седмици, снаряди. Вчера край мездра видях няколко военни камиона возещи бронирана техника, ха познайте на къде отиват. Видяхте ли харпуните как действат - всички нефто и газодобивни платформи в черно море заграбени от Украйна пламнаха. Да тавариши, лавинообразния процес започва и когато натовското оръжие достигне критична маса, руския мужик ше бяга през глава към границата.

118

деееба и боклука

преди 1 година

Украинците февруари имаха общо 700 танка, според руския мусор тук, били изгубили 1300...

117

Анонимен

преди 1 година

стига с тая глупост, че си губим историята ако пуснем с.е.л.т.а.ц.и.те в ЕС, нито могат въпросните с.ел.т.а.ц.и да изтрият и изчегъртат пазените в музеи по цял свят и ватикана доказателства кой какъв цар и на кого е бил, нито старите карти, нито писанията на различни историци, нито могат да си сменят езика, само в тяхната си кочинка могат да поругават български паметници, но и това ще спре като вдигнем ветото и Европа се заеме със спазването на договорите за добросъседство.