56

Анонимен

преди 1 година

До 58:Предателят си ти!!!

55

Анонимен

преди 1 година

До Да, амаЗнам ли? Бабикян, Хаджигенов, Мая и сие май също ли искат да върнат мафията. Нали бяха"почтени"? Те също критикуват, "хвърлят"помия по харвардските рицари. Или всички са в кюпа?

54

безотговорно

преди 1 година

докара премиер от другия край на земята наруши конституцията кото го назначи в две правителства защото много хубаво лъже вращане назад няма поеми ОТГОВОРНОСТ.

53

Анонимен

преди 1 година

АПРИЛ 2021Г ПРИ ЛОШИЯТ БОРИСОВ И ГЕРБ ИНФЛАЦИЯ 0.2%, СЕГА ПРИ ТИЯ ВИДНИ БОРЦИ С КОРУПЦИЯТА КОИТО ДЕМОНТИРАТ МОДЕЛЪТ БОРИСОВ- 18.6%, НА ХРАНИ 40% НАГОРЕ, ДИЗЕЛ 3.71ЛВ, ЕЛ ТОК 4 ПЪТИ ПО ВИСОК- ЕЙ СЕГА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ И НА РЕГУЛИРАНИЯ ПАЗАР И КО ПРАЙМ- ЩЕ ЧАГЪРТАМЕ

52

Колчо Слепеца

преди 1 година

А кой доведе тези шмекери? Сега го гледам Лорел какво разбрал"целия български народ". Те/ПП/ постигнали успехи с борбата с корупцията и затова "статуквото"сега иска да ги свалят. Видиш, ли сега когато постигнали успехи с антикорупционните мерки всички са срещу тях. Къде са онези 8 милиарда дето се крадеха годишни. Хазната е празна в момента!!!! Къде са тези спрени корупционни практики и повишени приходи в бюджета? Къде са парите за зърно което още не е купени. За декемвриврийските 9 ммилиарда...

51

Да, ама

преди 1 година

да, ама бягаш много уплашен от неудобни въпроси, нали?! Като например защо изливаш кофи с помия по правителството на Кирил Петков и защо искаш да върнеш на власт мафията, сарайско-банкянските престъпници и мутрите, срещу които уж "се бореше"? Ами, не бягай, като си ербап "летец -изтребител" и отговори! Ако разбира се, се намери "мисирка", която да те попита!

50

Анонимен

преди 1 година

Та ти само лаеш и бягаш! Ти докара този предател! Поеми отговорност за това а не сега да гледаш да спасиш себе си. Ще си загубим суверенитета заради теб предатели!

49

Анонимен

преди 1 година

Падението на държавата започна от вдигнатия юмрук на Радев. Плюс "отровното трио". Тяхната лична омраза към Борисов беше определяща за целия цирк, който играха в Лето 2020.Всички тези хора носят вина и да не се правят на "ни лук яли, ни лук мирисали". Борисов беше най-успешния Премиер и водач на партия.

48

Анонимен

преди 1 година

Радев слез при хората, те те защитиха! Не се прави на философ!

47

Държавна Тайна

преди 1 година

В България се изтезават и Екзекутират хора от милиции близки до Борисов и Гешев!...............Президента ще каже ли истината на Българите как МВР, ДАНС и Прокуратурата следят всички включително личният живот!

46

Анонимен

преди 1 година

радеф е фигурант и обслужва интересите на черепа, цветан василев и прокопиев. Когато и да се махне от президентството все ще е късно!

45

Анонимен

преди 1 година

най-добре е и президента да си поеме своята отговорност ,защото тия партии и тая безтегловност са негова отговорност или забрави вдигнатото юмруче,когато само плюеше ?

44

Анонимен

преди 1 година

Радев, стига си ходил с тия зелени чорапи из Европа излагаш България. Вземи да си купиш едни цивилни чорапи а зелените ги върни на старшината.

43

ПРИ НАС Е ТАКА

преди 1 година

ЮМРУЧЕТО РОДИ ПРОТЕСТИТЕ 2020- ОЛИГАРХИЯТА ПЛАЩА ...АЛО МАДЖО...И МРАВОЯДОВ А В ПЕТЪК НАРОДЪТ В ГЪРЦИЯ НА МОРЕ, В ЧЕТВЪРТЪК ПРОТЕСТ В ЗАЩИТА НА ПП- ПЛАЩА БОБОКОВ В ЧЕРЕН ДЖИП- А ПОСЛЕ ГРАНИЦАТА БЛОКИРАНА С КОЛИ ЗА ГЪРЦИЯ И МОРЕТО...А КАЖЕТЕ ЧЕ КРЕМЪЛ ГАДЕВ НЕ ПОДОБРЯВА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИНА- А МИЛИАРДИТЕ- ТЕ СА ЗА ОЛИГАРСИТЕ, СЕГА ЩЕ СЛЕДИМ КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАТИ. ОЛИГАРСИТЕ РОЖБИ НА КРЕМЪЛ ПЛАЩАТ ЗА СВАЛЯНЕ И МОНТИРАНЕ НА НЕУДОБНИ И УДОБНИ ПРАВИТЕЛСТВА.

42

Наблюдател

преди 1 година

Я вдигни юмруче , фуражко мазна ! Вдигни юмруче и влез в някоя от тоалетните на Дамаджаната, че взе да става страшно по площадите.

41

Анонимен

преди 1 година

Вие чували ли сте за цивилна власт? Това е най-модерната идея в политиката, че вече може да си изберете цивилни за президенти и премиери. Не е задължително да избирате само генерали и пожарникариу и маршали. Средновековието вече отдавна свърши и всички избират цивилни на власт.

40

Съветник

преди 1 година

Слушай,бе, пашкул пъпчив , изборите са единствения вариант днес !!!!!!!!!!!!!!!!!

39

toti

преди 1 година

За кой ли път се оакаме и търсим салфетки да замажем положението??

38

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

С удоволствие ще му повърна на главата,както и над цялото НС ще вляза с тупаници.А НС да ме извиняват,ама са аматьори.

37

Киро

преди 1 година

дали брои секундите до сряда?!