95

Анонимен

преди 1 година

Двете руски колонии в ЕС с най-малък БВП. Изненади тук няма.

94

Морен сокол

преди 1 година

Къде сте бре смели булгари дето скачате в ледени води на Йорданов ден?

93

Анонимен

преди 1 година

Който не му харесва да бега в Дания и Германия да види колко се живее.. Дали ще му стигне заплатата..

92

Анонимен

преди 1 година

По добре , че сме нисък БВП защото ще дойдат черни африканци да ги храним, а сега бягат..

91

Анонимен

преди 1 година

Що така бе, нали сме западняри?!

90

бай Даньо

преди 1 година

Киро е поредния тъпундер който управлява България и не разбира че доходите трябва да растат яко ( по 20% на година) и никаква конкурентост на икономиката няма да пострада ... ако някой се чуди защо е така да види къде е Румъния и да си помисли че мамалигите тръгнах изотзад Хърватско, Унгария , па кво да говорим за Естония и Гърция ...

89

Анонимен

преди 1 година

До Сънува Вишну! вишну не е ли най-високо в схемата, не може ли прсто да смачка кали веднъж завинаги

88

Таня

преди 1 година

Нормално. Тук милеем за Русия. Не учим, не работим и по цял ден питаме "на нас ко ни дава европа, а?"

87

ни са знай

преди 1 година

А дали при това изчисление е взето предвид производството на боеприпаси за украйна?Или това е военна тайна и не се отчита.

86

Анонимен

преди 1 година

България ще се превърне в нормална просперираща страна само и единствено след като всички граждани се излекуват от руския манталитет. За щастие сред младите русофилите са единици, но за нещастие 99% от папардаците са русофили и не стават за нищо. Ама като казвам не стават за нищо имам предвид че не стават за абсолютно НИЩО! Как се прави икономика с такива хора, как се гради нормална държава?! Не става!

85

Анонимен

преди 1 година

Много лесно се перат пари и не се плаща ДДС с американски компании. Познавам много хора, които го правят. Едните са братя близнаци и вкарват милиард на година без да са платили и стотинка на държавата, че даже всичките им работници бачкат на минимални, ама взимат по 2-3к заплата в карта от банановите републики.

84

Димитров

преди 1 година

На картинката под реда "EU" са слугите на Европейския съюз. Подмандатките.

83

До 103

преди 1 година

Индия е далеч от най древните страни бе професор. И не е - вероятно най древна.

82

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 години направих 3 месеца в Холандия и от тогава съм бил само 1 месец на рецепция на хотел. За 2 години 4 месеца стаж е добре. Имам и една панелка с 500 наем. Не съм декларирал и стотинка за последните 3 години. Мога да живея и на хамак на Народен, хич не се вълнувам. На запад работят предимно имигрантите.

81

да

преди 1 година

да благадарим горещо на кирчо и кокорчо, и с пожелание да довършат нацията съвсем!

80

Анонимен

преди 1 година

Да бе. Тва е страната на безсмъртните хора, на яките коли, на пиячите-бе се гъзария.

79

Анонимен

преди 1 година

От нацията с най-нисък процент ваксинирани(разбирай тотални аутсайдери бедняци) какъв БВП пер капита да очакваме, извинявайте?!

78

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че е доста по-висок от този на Русия. А след санкциите ще е двойно по-висок. Няма как да имаме кой знае какъв БВП, при условие, че всеки втори е в сивия сектор и уж взима 750 минимална, а реално под масата в пъти повече. А същият тоя не може и не умее нищо и затова и не произвежда нищо. От неможене на нищо идва нисък БВП. Добре, че е ИТ секторът и честните платци там, че сме загинали от бачкатори бездарни берачи на малини в ЕС.

77

Анонимен

преди 1 година

До IQ - повреме на комунизма си имаше в магазините от всичко по 2-3 вида. Да, нямаше по 30 вида кашкавал, имаше по 3-4 държавни предприятия, които половината фалираха в началото на 90те заради Костов и компания. Сега като има 30 вида кашкавал 90% от хората пазаруват от промоцията и избора е по-скоро колкото да си мислиш, че има. Празните щандове бяха 90-96. Преекспонираш и глада настана 89та защото икономиката се прустройваше. За съжаление си малък и не си видял нищо.

76

Бай ви Герги

преди 1 година

БЛАГОДАРИМ ТИ БОЦЕ !