98

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Аз одобрявам "войната" в Украйна!

97

Призрака на киеф

преди 1 година

Е какво да ви вярваме като сте изпечени лъжци и ще продадете и децата си ако ви заповяда жо биден. Иначе днес аз свалих над 100 руски самалета! До обед!

96

До 96

преди 1 година

Вярно не познавам човек, който да има вкъщи телевизор и да не е изнасилен в мозъка. И да е нормален по някоя тема, по другите е абсолютно изкукуригал. Явно им програмират психиката и мисленето без изобщо да се усетят. А най-са ми любими, като кажат, че гледат само Дискавъри, или НГ - баш най-големите брейнуошъри.

95

Анонимен

преди 1 година

Според устава и правилата на ООН Донецк и Луганск са международно признати независими държави които се обърнаха към Русия и молба за военна помощ срещу украинските окупатори. Украинските войски на тази територия са окупационни войски. Украиските окупатори имат само две възможности - или да се предадат както фашистите от Азов, или да бъдат ликвидирани.

94

Нормален човек

преди 1 година

Аз не одобрявам войната. По добре да се предадем и да се наведем, отколкото да воюваме. Ние нормалните хора се навеждаме, а не воюваме.

93

Хибридчици

преди 1 година

Мир с оръжие...БЕЗБОЖНИЦИ!!! Ей спрете се малко, засрамете се, намалете хибридията... дайте и друго мнение, истината не е едностранчива... ние можем да мислим и да си правим изводи!!!Докарахте ни да слушаме тайно ГОВОРИ МОСКВА както се е слушала някога Свободна Европа!!!!

92

Анонимен

преди 1 година

Самият факт, че има хора които все още гледат телевизия и си купуват телевизори през 2022г., е показателен за какви тотал щета русофили иде реч.

91

ЦСКАр

преди 1 година

ОООдобрява, извинявам се

90

ЦСКАр

преди 1 година

Никой нормален човек не удобрява която и да е война. Колкото до медиите... Никой не ви вярва. Ци7анките на околовръстното имат повече достойнство от вас! Има две телевизии нормални и са залупени кабеларки както и 2-3 сайта и за съжаление " dnes " не ми се вижда много независим...

89

Анонимен

преди 1 година

60% не одобряват войната. Това значи че 40% са ОК с избиването на хората. А това говори мнооого зле за жалката ни държавица. Русофили. Очаквано - любовта към рашистите върви ръка за ръка с насилие и смърт. Горе долу електората на БСП+Възраждане и подобни 0трепки.

88

Мдааа

преди 1 година

Божее хибридия... пускаш Бнт, Бтв, Нтв, Дикофф, дръмжиефф, курлезич ...абе от секъде хибридия....Вече не смея да отварям нито тоалетна, нито хладилник, фризер и т.н. защото от всякъде изкача фейкинфо колко лош, агресор, изнасилвач и детеядец е Путин и Русия и колко трябва да помагаме на фашагите от Окрайна за да се постигне мир и то като я тъпчем с оръжие... ти да видиш!!!Мир с оръжие...БЕЗБОЖНИЦИ!!! Ей спрете се малко, засрамете се, намалете хибридията... дайте и друго мнение, истината не е едностранчива... ние можем да мислим и да си правим изводи!!!Докарахте ни да слушаме тайно

87

Анонимен

преди 1 година

С две думи се потвърждават стари подозрения, че само най-ниските прослойки на обществото и възрастните хора гледат телевизия. Въпросът е дали са затъпели от ТВ, или го правят, защото са си *** по природа? Тези над 80г. ги изключвам по други причини.

86

Боклуци лъжливи

преди 1 година

Цялата статия е фалшива новина отново както всичко в този соросоиден ***. 89% от българите одобряват операцията по избиването на украинските и НАТОвски фашисти в Украйна. На медиите и вас не вярват 99.99 % от целия свят

85

Анонимен

преди 1 година

Българските медии станаха опасни за портфейла ви. Виж кви фалшиви финансови новини тиражират. Че кризата била световна . Московската борса върви нагоре . Само западните падат. От тия новини много хора могат да загубят много пари .В същото време СЕМ се занимава с западна пропаганда и не дава да се покаже и руската гледна точка в конфликта. За какво ни е СЕМ ? Нали за тва бутнахме комунизма .Да няма цензура. СЕМ вредят икономически на хората и са част от западната пропаганда .

84

Анонимен

преди 1 година

За изкртвено и украсено предоставяне на инфо пример е Днес.бг. Заглавия не съответстват на съдържание. Съдържание, извадено от общо о, лошо преведено, некомпетентност и откровено желание за заблуда. Читателите се третиратткато овце.

83

Анонимен

преди 1 година

До Teo "Не знам кой болен мозък би одобрявал войната като средство за решаване на проблеми." - ами болните мозъци от НАТО, САЩ и ЕС одобряват и изпращат на украинските фашисти оръжуя с които те обстрелват цивилно население.

82

Анонимен

преди 1 година

Каква е разликата между "одобрявам" и "по-скоро одобрявам". Или зад вълшебната словесна формула "по-скоро" може да се скрие социологическата лъжа и социологическото манипулиране. "По-скоро" размива формулировката, за да е неясно какво точно отговаря респондента. "По-скоро не вярвам на медиите" означава "може да им вярвам, а може и да не им вярвам, не съм съвсем сигурен", т. е. не означава нищо.

81

До 84

преди 1 година

Не, ти си американска редка и среднодоверчива и вярвсш само в пропагандата на ВВС. Да не забравяме, че медийната пропаганда е измислена в САЩ. За тяхна жалост, както и за жалост на купените Бг "медии", хората успяват да си намерят и достоверна информация.

80

паф

преди 1 година

отказах се вече от бойко и от герб - вие също сте национални предатели, на нашия народ русия е в кръвта му - май-ната ви!

79

Медиите лъжат

преди 1 година

Луганск и Донецк са територии на Украйна. Защо БГ мрдиите не отразяват бомбардировките от украинската армия на собственото ди население там ?Защо не се отразяват и опашките от хиляди хора там, които се редят за получаеане на руски паспорт ?Защо не се отразева това, че в момента Мариопул се разчиства от развалините и хората там се разхождат спокойно и свободно по улиците ?Защо не се отразяват медицинската и хуманитарната помощ от Русия за населението на тези области?Как да вярвам на БГ медии?