10

Анонимен

преди 1 година

Като искате истината ,време е да започнете да си променяте учебниците по историята.Като за начало рязгледайте въпроса за произхода на Българите.Защото не е честно да лъжете децата си,че имате нещо общо с хан Аспарух и всички други ханове.Както и да проверите генетичната си вързка с Българите от Първата и Втората Българска дъежава.Трудно ще докажете генетична вързка с тях,освен географска с тези две държави.

9

Анонимен

преди 1 година

Вместо Северна ,трябваше да станат монархия и да приемат името на династията от потомци на Тито, без друго са негово изобретение - Титова Македония. Като саудитското кралство.

8

Царя е гол

преди 1 година

Тук страшното е купените депутати, дали няма да ги купят и за ветото над Македония? С което разбира се ще предадат Българския интерес за пари, както предадоха партийния интерес за пари и облаги. Нямам им доверие, дано мине вота на недоверие! Кирил каза ветото е в ръцете на парламента и депутатите, КУПЕНИТЕ ДЕПУТАТИ!!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!

7

Анонимен

преди 1 година

Да той ще Ви казва.Трябва да свиквате.Скоро ще сте малцинство в България.И време Ви е да свиквате.

6

Анонимен

преди 1 година

1 какви руски шпиони те клатят пък тебе бе? Нали сте с БСП във властта?! Сега да не излезе, че сте американци под прикритие че сте русофили. Стига вече се излага. Иска се оставката на Киро защото лъже и подготвя национално предателство. И Бойко да беше на негово място, или Радев, или който ти хрумне още, пак щеше да е същото. Въпросът е за България. Не ни пука леви или десни сте, източно или западно ориентирани. Ще защитавате интереса на България иначе ви измитаме.

5

Анонимен

преди 1 година

Сега е момента за триумф на българо- албанската Дружба! Нека македонските, косовски и албанци от Албания в обща декларация се обърнат към правителството в Скопие :" Хайде стига се правихте на луди! И ние , и вие, и сърбите дето ви поробиха и подлудиха знаят ,че бащите ви бяха българи! Признавайте го, пък после се обявявайте са каквото искате и да се свършва тая мъка!Че от тая глупост и ние без вина теглим!"

4

Анонимен

преди 1 година

Французите са хитри.В споразумението има всичко,което иска България.А пак Македонците искаха писмена гаранция.Сега няма къде да ходят и едните и другите.Който откаже ще бъде лошия.Шах и мат по френски.

3

Анонимен

преди 1 година

Ние не спорим. Само искаме да се признае истината.

2

наивник

преди 1 година

Всичко зависи от Путин, той ще ни нареди какво желае и ние българите ще го изпълним, защото сме независими и горди и се подчиняваме, само на националния си интерес и достойнство.

1

Анонимен

преди 1 година

И Руските шпиони се активираха.В България се опитват да унищожат управляващите .В Македония е същото.Само ,че тук у нас е по-страшно.При Вас си има протести и демократични методи,няма фалшиви партии,който да лъжат хората.Вие нямате фалшификати като ИТН и Възраждане,патерици на опозицията в управлението.Вие имате едно ВМРО и едни объркани хора,миля че се казват Алиянса с един депутат.Това е