10

Анонимен

преди 2 години

ЕУ иа известуваме дека почетокот на преговори ги одложуваме на неопределено ---->>> ОТЛОЖУВАЙТЕ ги бе, хахаха. Да не мислиш че сме приритали РСМ да влиза в ЕС? Даже за нас е по-готино да не сте в ЕС или да влезете максимално късно: така България ще дръпне по-напред, а вие ще си седите по-назад. Даже ако може никога да не влезете в ЕС би било идеално. Хахахах. Седнал да ни плаши, че РСМ нямало да влязат в ЕС... хахахах, северняците загубиха разум вече...

9

@ 5-кo

преди 2 години

То си е за Вас глупи !! Ще си стоите извън Европския съюз дорде Ви се избистрят кратуните !!

8

Анонимен

преди 2 години

Колко да им е голям протеста, като немат топки сърбетата :))

7

Анонимен

преди 2 години

Московците в България и РСМ на крак за оставане на македонците извън ЕС

6

Анонимен

преди 2 години

Те да не видят, че ние се бунтуваме и почнаха да се опитват да ни подражават :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Да наложат санкции и ще ги приемат по-бързо. И предплатени самолети могат да поръчат, ако имат излишни пари.

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Единственното,което е Българско в Изконна Българска Македония и Светата Българска Тракийска Земя! Кръг от хомосексуалисти семити,в в чиито очертания протестни всеки го е на.ч.у..ал на другия протестно. Да,в Македония всичко що шава е грък,турчин,ром и евреин. Скоро Българската Земя Свята Македонска ще бъде отново част от Българската Държава,така,както завладените части на Егея от гръцките хомосексуалисти етиопски и турските хомосексуалисти гръцки ще бъдат част от Изконната Българска Историчност!

3

Обяснявам

преди 2 години

Франция каза - Русия не бива да се унижава. После каза - Украйна трябва да победи във войната. Значи ето какво са измислили: Украйна изгонва руснаците от територията си, но за компенсация им дават нещо от Балканите - демек техни правителства в България и Македония. И Франция бърза да свърши всичко докато председателства.

2

Анонимен

преди 2 години

Всички навсякъде са еднакви - искат кокала, а народа - да духа супата!

1

Анонимен

преди 2 години

И там активираха про-*** пионки. ВМРО-ДПМНЕ... хахаха Ще бутат правителството, защото явно има раздвижване около влизането в ЕС и ще загубят влияние, ако се случи.